lauantai 7. toukokuuta 2011

all dressed up in love

nonniin kuten aiemmin lupailin ni tässä tulis taas kerran vähä uusien vaatteiden esittelyä, tällä kertaa Hennesin postipaketista! alatteko jo kyllästyä näihin "jee ostin uuden paidan"-kuviin ja postauksiin? :-D no ehkä nää ny riittäs ainaki hetkeks, toisaalta toivottavasti Riiasta löytyis ainaki jotaki ostamisen arvosta.. mutta nyt tähän H&M pakettiin jonka vastaanotin tiistaina:
ps taas kerran näytän jotenki maailman vammasimmalta näissä kuvissa.. poseeraus ei tosiaa oo mun vahvin osa-alue, joten keskittykää yhä vaa vaatteisiin mikäli mahdollista :-D



beige pitsitoppi 9,95 e
tän topin bongasin jo aikaa sitte hennesin sivuilta ja ihastuin samantien! viimenen tikki oli kuukauden takanen Keuruun reissu, jossa selvis et Alli omistaa kyseisen topin, ja sovittelun jälkee olin varma et halun tän itelleniki ja luojalle kiitos sain, vaikkaki vaan tona beigenä en mustanaki niiku oisin halunnu :( noi kuvat on aika huonoja mut siis toi tosiaa on beige. toi on iha täydellinen kesän baariasu yhdistettynä just farkkuihin ja pitsitoppii sekä korkoihin ja juhlaviin asusteisii :-)




musta lyhyt pitsitoppi 3,95 e
tän ostin iha vaa sen takia etten saanu tota edellistä toppia mustana versiona, ja tää oli siinä alennuksessa eli ajattelin etten menetä ku neljä euroo jos tilaan tän! ja itseasiassa kannatti :-) tykkään tosta aikalailla, vaikkaki toi pituus on ehkä hivenen outo, mut katotaa mitä tulevaisuus tuo tullessaa mulle ja tälle topille :-D en muuten tiä miks oon ihastunu tollasee musta pitsitoppi + valkonen tavallinen toppi, näyttääks se iha idioottimaiselta? :-D



perus valkonen tuubitoppi 4,95 e
tästä ei varmaa kauheesti selityksiä irtoo? :-D omistan vaan mustan ja valkosiniraidallisen tuubitopin, joten valkonen oli aika pakollinen vahvistus tonne vaatekaapin puolelle! toi oli halpa ja kaiken muun hyvän lisäks tossa on sellane kaksinkertanen kangas tissien kohalla, eli ei näy rintsikatkaa läpi :-)



shortsit 9,95 e
täydelliset shortsit jotka näyttää näissä kuvissa hieman liian kirkkaan vaaleenpunasilta, oikeesti ne on enemmänki korallit! nää on ihan täydellisen kokoset ja väri on ihana, nää on just sellaset shortsit ette vaadi kaveriksee mitää sen ihmeellisempää ku iha perustopin ja silti asu on kiva :-) tykkään paljon!



kukkatoppi 9,95 e (?)
toi on niiin söötti, tykkään ihan hirmusesti! toi vaa vaatii alle just jonku perus valkosen topin/tuubitopin, ettei rintsikat näy liikaa, mut ei se mitään, täydellinen silti. toi on tuolta selästä vähä sellane nyrkkeilijäselkä tai sellane jännä :-) ja tykkään tosta kuosista iha kauheesti, huomasin vasta tota sovittaessa et hei hetkinen onko toi kuosi sama ku tän postauksen haalarissa ja onhan se! :-) tykkään tosta haalarista niin paljon, joten tykkään tosta topistaki :-D




mekko 14,95 e
puhuinki jossai vaiheessa siitä etten omista kesämekkoja, ja bongasin sit ton Hennesin sivuilta ja toihan on täydellinen kesämekko, joten oli ihan pakko tilata :-) vielä en vaa oo iha varma miten ton yhdistän näin keväällä ku tohon tarvii päälle jotain, käyks toi iha bleiserin kaa? mutta muuten tykkään!



tennarit 9,95 e
uusin vahvistus mun halvat tennarit- kokoelmaan! valkoset tennarit ei vaan voi olla turhat :-)



tennarit 9,95 e
ja samat mustana versiona :-) täydelliset!



bikinit 9,95/osa
ja yhet uudet ihanuudet myös mun bikinikokoelmiin! vannon näistä tulee mun suosikit, tai ainaki on top kolmosessa nää on niiiin ihanat :-D näytän ihan Marianne-karkilta ku pistän nää päälle, mut siitä huolimatta tai ehkä just siks nää on söpöimmät ikinä!



siinäpä ne tais tällä kertaa olla, koko paketti oli kyllä yhtä juhlaa ja ainoastaa yks vyö oli huono joten annoin sen ihanana isosiskona Vilmalle :-) mitäs te tykkäsitte ostoksista? nii ja hei noihin tuolla väleissä oleviin vaatteisiin liittyvii kysymyksii saa ehdottomasti esittää mielipiteitä, viisaampien neuvot on aina tarpeen :-D tää postaus (toivottavasti) tulee ajastettuna sillä kuten sanoin viikonloppu on kiireinen kun ihana Alli on täällä! huomenna koitan kuitenki pakkaamisen lomassa ehtiä kirjotella teille jotain viikonlopun kulusta, nyt kuitenki hauskaa lauantaita kaikille! :-)

7 kommenttia:

  1. ihanat noi shortsit!! minkä kokoset ne on jos saan kysyä:)? ja toi mekkoki on tosi kiva, se käy sulle tosi hyvin=)!

    VastaaPoista
  2. oi sun hiukset on ihan superkivasti näissä kuvissa, sopii sulle hyvin!:)

    VastaaPoista
  3. "tykkään paljon! tykkään hirveesti! tykkään! tykkään tosi hirveesti" kyllä varmaan jos oot kerta ne ostanu.

    VastaaPoista
  4. Aaah, farkkupaidat on mun heikkous:D heh

    VastaaPoista
  5. anonyymi 1: kiitti! noi on kyl ihanat, just sopivan perus mut toi väri on täydellinen :) öö noi tais olla peräti 42, hui kamala ku oon iso mutta siis niin :D ja kiitos paljon! :)

    Laura: voi kiitos! <3

    anonyymi 2: :D jep taisin vähä innostua noist vaatteista tätä kirjotellessa... mutta siis lähinnä pointtina oli mainita ne joista ihan erityisesti tykkään, ja ku noi oli tilattuja ni ei oo aina iha selvää et ne oiski nii hyviä päällä ku mitä näyttäää malleilla kuvissa :)

    Siiri: hahaa, itekki menetin sydämeni niille viime kesänä ja silti omistan vasta yhen tollasen kunnollisen :D mut toisaalta toi on ihan best ja voi yhdistellä nii monilla eri tavoilla! :)

    VastaaPoista
  6. Siis onks nää kaikki H&M::ästä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä kyllä! :) niinku tos ylhääl lukeeki et H&M paketti! :-)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...