keskiviikko 25. toukokuuta 2011

riga

kuten mainitsin aiemmin teen nää Riika-postaukset tälläi kahessa osassa koska tästä pelkästä matkapostauksesta tulee jo iha kamalan pitkä ja paljon kuvia :-D koittakaa siis kestää!



apua en tiä yhtää mistä alottaa, mutta siis alotettakoon vaikka siitä että meillä tosiaan oli iha hirveen ihana ja hauska loma ja oli todellakin koko rahan arvosta :-) suurimmaks osaks tää ihanuus tietysti riippu seurasta (kuten Rami fiksuna totes, että eihän se hauskuus paikasta riipu vaan seurasta) mutta oli toi paikkakki kyllä näkemisen arvonen ja suosittelen ihan kaikille!



vähä faktoja: me lennettiin siis Ryanairilla ja kaikki pelas oikeesti tosi hyvin vaikka alunperin olin vähä epäileväinen mutta ihan turhaan! lennot makso yhteensä 40 euroo per naama, mutta ne nyt vaihtelee koko ajan. oltiin siis Riiassa kaks yötä ja yövyttiin Kolonna Hotel Riga nimisessä hotellissa, se makso kahdelta hengeltä kahelta yöltä 75 euroo. huone oli oikeesti tosi siisti ja koko hotelli muutenki mukava vaikka aamupala oliki aika vaatimaton. ainoo moka jonka olin tehny varatessani tota huonetta.. olin varannu sellasen huoneen missä ne sängyt oli sillai eriksee, ei parisänkyä :-D mutta onneks saatiin liikutettua ne sillai yhteen!







mutta sitten itse matkaan! saavuttiin hotellille (ylihinnotellun taksimatkan jälkee) maanantaina puoli kolmen maissa, suunnitelmiin kuulu ottaa vähä lepoo ja lähtee sen jälkee kiertelee vanhaa kaupunkia, joka oli ihan hirveen kaunis! päätettiin myös samantien metsästää käsiimme New Yorker, joka löytyki ihan kulman takaa ja siellähän se pari tuntia sitte vierähtiki... mutta hyviä ostoksia tehtiin! kaupunkikierroksen jälkee matka jatku Mäkkiin napsii muutama ihan ylihalpa ranskalainen ja siitä ensimmäiseen baariin jossa vaan näky Suomi-Venäjä!





tuolla oli iha hirveesti noita kaikki vanhoja rakennuksia ja ihania puistoja! käytiin tiistai-iltana kävelyllä tuolla puistossa ja sain hepulin ku huomasin että siellä oli sellanen samanlainen lukkosilta mikä Salkkareissa Vilnassa! :-D mihin siis parit laittaa sen lukon kiinni ja heittää avaimen jokeen "ikuisen rakkauden merkiks" meillä ei valitettavasti ollu lukkoo siihe hätää ni jäi sit laittamatta :-D












onnistunu otos, tarkotus oli lähinnä kuvata tota herkullista mojitoo, mut tais seki vähä kusta :-D




toi baari missä oltii kattomassa sitä peliä oli joku hienosto sportbaari, mutta hyviä mojitoja ja härkäsiä mansikkamargaritoja sieltä ainaki sai ja happy hourin aikaa kaks yhen hinnalla, no sehän sopi meille :-D peliki käänty parhain päin jonka jälkee suunnattiin takas hotellille taas vähä lepäilee ja laittautuu iltaa varten. heitettiinki läppää et oltii koko matka ihan ku jotai vanhuksia ku joka välissä piti vähä lepäillä ja nukkua päikkäreitä, on se matkustaminen rankkaa :-D





päivän olin liikkeellä tälläsessä ihanan keväisessä asussa (ja toi bleiseri oli hivenen liikaa sit siä kaupungilla..)
  • farkut H&M
  • löysä toppi H&M
  • tavallinen toppi Gina Tricot
  • vyö Gina Tricot
  • bleiseri H&M


illalla lähettiin sitte sille meiän kuukausipäivä illalliselle, joka hoidettiin TGI Fridaysin maailma herkullisimpien ja isoimpien hamppareiden äärellä! koska ei oltu syöty noin 12 tuntii muutaku vähä ranskalaisia, päätin että otan sitte kaikkein isoimman burgerin mitä listasta löytyy..







ja tolta se sit näytti.. en tiä missä vaiheessa meiän englannin kielen taito petti niin ettei tajuttu että tuolla on kaks jättipihviä välissä?! siis kaks?! eihän kukaan syö millään järjellä niin paljoo :-D en edes mä ihan..




illallisen jälkee päätettii viä vähä kävellä ympäri kaupunkia ja kattella, tarkotuksena oli siis kattella paikkoja ja ympäristöjä, mutta huomattiinki kattelevamme ihmisiä, koska niitä vähän oli! ihmeteltiin koko ilta että mikä meininki siellä on ku sellanen jättimäinen silta oli ihan täynnä ihmisiä siis oikeesti enemmän ku Hulluilla Päivillä, ja autot vaa ajeli iha hulluina ja tööttäili ja ihmiset kulki Venäjän lippujen kanssa ja huusi "RUSSIA RUSSIA!!" ekana tuli tietysti mielee jääkiekko, mutta ei sopinu kuvaan koska Suomihan voitti Venäjän. no lopulta ku päästii hotellille aikamoisen kiertelyn jälkee, selvis että se oli niinki tuore juhla ku Voitonpäivä eli siis Riian venäläiset juhli toisen maailmansodan voittoo.. :-D







illan olin liikenteessä tälläsessä asussa jonka kaikki osat on yllättävää kyllä Hennesiltä :-D






maanantai-ilta venähti vaihteeks myöhäseks, mutta silti herättiin tiistaina pirteenä kohti shoppailupäivää! suuntana oli siis kauppakeskus Alfa, jonne loppujen lopuks löydettiin yllättävän helposti, vaikki varmaa 20 minuuttia kestäny bussimatka oli tuskasen kuuma. suokaa anteeks mutta tässä vaiheessa ylistäisin poikaystävään ihan vaan vähäsen: me siis mentiin sinne Alfaan kello 12, kierreltiin kauppoja kuten Zara, Cubus, BikBok ja Bershka sellaset lähemmäks 6 tuntia ja Rami osti itelleen yhden paidan, koko muun ajan se kulki mun perässä kattellen vaatteita mulle ja ootellen ku mä sovitan niitä, ja kuvitelkaa, se ei valittanu kertaakaan vaan päinvastoin, takas kaupunkiin päästyämme se vaan tarjoutu kantaan mun ostoskasseja koska usko että mun jalat ja kädet on niin poikki etten jaksa! luonnollisesti kaikkien mielestä oma poikaystävä on aina maailman paras, mutta saanko silti sanoo että mun poikaystävä on ihan ihan oikeesti maailman parhain <3. ostoksia esittelen siis erillisessä postauksessa, mutta sanottakoon sen verran että voisin muuttaa esimerkiks Ruotsiin ihan jo vaan ja ainoostaan BikBokin, Bershkan ja Cubuksen takia!









tässä vaiheessa oltii viä iha pirteitä ja ehjiä, vaikkei ehkä mun kauniista ilmeestä uskois..






tässä vaiheessa taas oltiin iha kuolleita ja rikki! noita ostoskasseja vähän oli ja oon yhä vakuuttunu että ne paino vähintää 5 kiloo vaikka Rami väitti kivenkovaa muuta..




älkää kysykö mikä meitä vaivas ku ton kuuden tunnin shoppailun jälkee lähettii viä kaupungissa kiertää parit urheilukaupat ja ihan huviksee käytii tsekkaamassa paikallinen Stockmann joka muuten näytti täsmälleen samalta ku Suomessa, mutta siellä ei ollu urheiluostastoo! tän jälkee meiän rahat oliki aikalailla finito ja metsästettii Nordean automaattiaki iha vaa hetkinen.. viimesenä ja vaikeimpana rastina tossa shoppailupäivässä kävästiin (lue: hengattiin jotain tunti) New Yorkerissa ettimässä Ramilli lippistä ja tuliaisia sen veljelle... mä vannon että meillä meni siellä kauemmin ku missää mun vaatekaupassa konsanaan :-D no mutta ainaki löyty mitä etittiin! tän jälkee oltiinki aika kypsiä suuntaa hotellille lepään, tällä kertaa ihan ansaitusti!







ton päivän hengasin tässä asussa, lähinnä ilman tota bleiseriä, sielläki oli meinaa hivenen kuuma kuten vissii täälläki! nii ja noiki on Hennesiltä... alkaa käydä tylsäks nää mun asujen esittelyt ainaki kauppojen osalta :-D




hivenen venähtäneen lepohetken jälkee päästii lähtee ettiin ruokaa itellemme siinä yhentoista jälkeen, jollon todettiin että meillä ei edes oo hirvee nälkä ja meitä tuskin enää otetaan mihinkää ravintolaan sisään, joten lähettiin jonottaa Mäkkäriin :-D romanttiseen illalliseen kuulu nugetteja ja ranskalaisia Riian mäkkärissä, mut se oli oikeesti just kivaa :-) illan päätteeks käytii viä juomassa yhet mojitot ja suunnattiin tyytyväisinä nukkumaan!







illan liikuin tälläsessä asussa, josta tää kuva oli tosiaan ainoo tarkka, kiitos ton hyvän kameran :-D kauheen nätti kuva mutta vaatteet oli oikeesti ihanat ja kaikki paitsi toi mun Ginan vyö on Cubuksesta!






keskiviikko aamu alko vähä haikeilla fiiliksillä tietäen et kohta pitää lähtee, mutta toisaalta kuten sanoin ei se niinkään ollu toi paikka joka teki noista parista päivästä nii ihanat vaan se seura ja se että oltiin jossai ihan muualla kaikkien kavereiden ja vanhempien ja muiden "häiriötekijöiden" ulottumattomissa :-D eli vinkki kaikille seurusteleville pareille jos haluutte vaihtelua ni lähtekää oikeesti johonki! en tarkota välttämättä mihinkää ulkomaille vaa edes toiseen kaupunkii iha vaan kaksin, se on kivaa :-)



mutta siis keskiviikkona ohjelmassa oli lähinnä aamupala ja laittautuminen ja siitä bussimatka lentokentälle jossa hengailtiin muutama tunti kierrellen ja kaarrellen, oli meinaa sen verran kookas kenttä!





en voinu vastustaa kiusausta laittaa noita uusia vaatteita heti päälle!
  • toppi Zara
  • farkut Cubus
  • vyö Cubus
  • bleiseri H&M


tästä postauksesta tuli nyt ihan kamalan pitkä ja onnittelut ja suuret kiitokset jos jaksoitte lukee tän tänne asti! :-D en sano enää kertaakaa kuinka hauskaa meillä oli vaan odottelen vaan ikävöin iha rauhassa Kyproksella tällä hetkellä Ramia (please älkää ottako tätä niin että istuisin siä jossai hotellihuoneessa poraamassa poikaystäväni perään, hell no :-D) mutta siis sellanen matka ja lähtisin koska vaan uudestaan, kiitos parhaalle seuralle! <3 ja anteeks kaikki tää viimenen kuva :-D



8 kommenttia:

  1. Häää en tiennyt et toi Rami on romaani vai mikä onkaa??:D

    VastaaPoista
  2. kiitos tästä ei lainkaan rasistisesta kommentista :) ja vaikka asia ei mitenkää sulle kuulu, ni kerrottakoon että Rami ei oo romani, jos sua ihan kamalasti kiinnostaa mun poikaystäväni etninen tausta ni tsekkaa tää postaus ni saat vastauksen kysymyksiis :)
    http://veeraosv.blogspot.com/2011/02/day-02-your-first-love.html

    VastaaPoista
  3. ooh kuulostaa ihanalta matkalta !! pitää varmasti lähtee käymään tuolla kans joskus 8)

    VastaaPoista
  4. sitä se kyl oli :) ja suosittelen iha ehdottomasti, suhteellisen halpa ja helppo, ja vaik Riika on lähellä ni silti siä on iha eri fiilis ku Suomessa tai vaiks Ruotsissa, tuntuu heti et ois tosi kaukana :D

    VastaaPoista
  5. joo uskon! siel on varmaan aika paljon vaikuttei kuitenki venäjänvallanalasuudesta ni siks näyttää ihan eriltä :) huomasin saman tsekissä!

    VastaaPoista
  6. todellaki! :D mutta tykkäsin kyllä :)

    VastaaPoista
  7. "Anonyymi kirjoitti...
    Häää en tiennyt et toi Rami on romaani vai mikä onkaa??:D "

    no tota ei oo ainaka järjellä pilattu ku kysyy onko sun poikaystävä kirja :)

    VastaaPoista
  8. :D hyvä oona! todellaki fiksu ihminen :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...