sunnuntai 15. toukokuuta 2011

the show must go on

otsikon voi tänää ymmärtää monella tavalla, toisaalta se viittaa eiliseen Queen-musikaaliin, toisaalta tän iltaseen Suomi-Ruotsi MM-finaaliin, jossa Suomen shown sois todellakin jatkuvan! nyt on kaatunu Venäjä kahdesti, joten eiköhä meillä ois eväät hoidella toi toinenki naapurimaa (tai se on ainaki tosiaa se mun hartain toiveeni tällä hetkellä!) mietin nytkin kuumeisesti sinivalkosta asua jonka puen päälleni onnee tuomaan siitä puoli kymmenestä eteenpäin, oon myös menny lupaamaa että jos (kun) Suomi voittaa tänää jääkiekon MM-kultaa ekaa kertaa 16 vuoteen, maalaan poskiini Suomen liput ja lähen ne naamassa kohti Kyprosta :-D tästä hetkestä eteenpäin siis kaikille peukut pystyyn Suomen ja Leijonien puolesta, ajatelkaa kuinka hienoo ois toistaa vuosi '95 ja laulaa koko yö "den glider in" ?

nyt ku oon (toivottavasti) saanu myös kaikki ne lukijat kannustusjoukkoihin joita ei vois jääkiekko vähempää kiinnostaa, voidaanki siirtyä siihen mun varsinaiseen asiaan, eli eiliseen päivään ja The Show Must Go On musiikkiteatteriin! meillä oli siis tuttavapariskunta kylässä koko viikonlopun ja juhlaa riitti, mutta kaiken huipentuma oli kuitenki toi Kinopalatsin musikaali! en ollu koskaa käyny Kinopalatsissa, ja sain eilen huomata et se ei ollukaa mikää iha tavallinen teatteri vaan siellä istuttii pöydissä kattomassa esitystä ja sai tankata samalla :-) teatteri mun makuun! alotetaan eka vaikka päivän asusta ja sit kerron teille pari sanaa itse esityksestä!


jei oon maailman eniten ylpee sillä uskokaa tai älkää oon laihtunu! mahduin nimittäin noihin täydellisimpiin shortseihin viimeks joskus puoltoista vuotta sitte ja nyt perjantaina iha huviksee aattelin kokeilla josko ne menis päälle ja menihän ne :-) ne oli siis iha vaa sen kunniaks puettava eilen!
  • shortsit Gina Tricot
  • toppi Gina Tricot
  • kauluspaita Cubus
  • kengät H&M
  • takki H&M

sitte esitykseen, eli siis tää oli musiikkiteatteri jossa oli huomattavan paljon musiikkia, perusjuonena oli ihan vaan Queenin tarina, mutta siinä rinnalla kerrottiin jostain suomalaisesta bändistä joka coveroi Queenia, ite en tykänny tosta kotimaisesta osuudesta yhtää ja koko juttu ois ollu nii paljo parempi ilman sitä. muuten toi oli ihan tosi hyvä, vaikkakin mun odotukset oli niiiin korkeella tosta, että jouduin ehkä silti iha hitusen pettyyn. koko esityksen kruunas aivan loistava pääosanesittäjä Kimmo Blom, joka sen lisäks että se laulo ihan älyttömän hyvin ja näytteliki iha kivasti, näytti ja elehti aivan kuten esittämänsä Freddie Mercury! :-D se oli niin loistava, ja saatiin vielä siltä kunniamainintaki esityksen lopussa, ku tää meiän tuttavapariskunnan herra on kovanluokan kitaristi, nii ne oli kavereita ja lähetettiin sitte Blomille kukkia :-) muutenki fiilis ja meininki koko esityksessä oli tosi hyvä ja suosittelen että jos yhtään tykkää musikaaleista ni kattokaa toi! ja tähä loppuu viä pari sanaa The Queenin Bohemian Rhapsody biisistä, sanoitte mitä sanoitte mutta mun mielestä toi on niin loistava biis että voittaa iha 6-0 kaiken maailman Michael Jacksonit, Madonnat ja Black Sabbathit, rispektit Queenille toi on mun uus suosikki ja laulelinki sitä koko eilisillan Ramille iha kyllästymisee asti :-D kuunnelkaa toi!!






ton huikeen esityksen jälkee meillä oli pöytävaraus uudehkossa Kehräsaaren Stefan's Steakhouse ravintolassa, jonka on siis perustanu se yks siitä jenkkien Top Chefistä jos joku tietää :-D ja siis ihan oli kyllä ansainnu paikkansa Top Chefissä, sen verran herkulliset pihvit saatiin! sori näistä tulevista ruokakuvista, mut oli pakko esitellä ku noi oli nii hienosti laitettu ja niiiiin hyviä, suosittelen iha kaikille tota paikkaa jos haluu hyvää pihviä :-) oonki varmaa joskus kertonu etten yleensä koskaa syö ravintolassa pihviä, koska meiän iskä tekee aina niin paljon parempaa, mutta toi Stefanin härän sisäfilee veti kyllä vertoja jopa iskän kokkauksille!


oli toi margaritaki tua iha hyvää...


maistoin myös ekaa kertaa Bloody Marya, ja just hyvää!



toi mun sorbetti oli superherkullista ja Vilmaki tykkäs suklaakakustaan vaikka noi oliki pieniä :-D


loppuilta eilen kuluki sitte Ramilla hengaillen ja Euroviisuja seuraillen :-) eihän Suomi sitte tota iha vieny, mutta tänpäivänen voitto riittää mulle (joka siis tulee) tänää käytii ostaa viä Ramin huomenna alkavaa Malagan reissua varten sille shortsit (kuinka voi olla mahollista että on lähössä viikoks etelää eikä omista edellisenä päivänä yhtiäkää shortseja? :-D no siten jos on noin tarkka.. saatiin ettiä niitäki yhtiä shortseja iha hyvän aikaa mutta löydettii onneks!) byää oli kamalaa hyvästellä Rami vaikka edessä on iha mahtava viikko meillä molemmilla mutta silti :-( kesää odotellessa taas kerran... mutta siis nyt oon kotona ja mulla ois vielä iha viimeset pakkailut hoidettavana ennen ton pelin alkua ja tyttöjen saapumista meille! päivittelen teille illalla vielä hyvästit, nyt lähen hommiin heippa ihanat ja PEUKUT PYSTYYN SUOMELLE VIIMEISTÄÄN TÄSSÄ VAIHEESSA KIITOS <3 :-)

2 kommenttia:

  1. AAAH haluan kans matkalle! ja ihana toi ekan kuvan asu<3

    VastaaPoista
  2. matkailu on kyl ihan parasta! itekki voisin lähtee vaik heti uudestaa, mutta onneks kesällä pääsee vähä pidemmäks aikaa pois kylmästä Suomesta :D ja kiitos :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...