torstai 12. toukokuuta 2011

be prepared for the sun

hej hej hej ja ihanaa Leijonat ihanaa! ei kutienkaa mennä nyt siihen vaan tähän päivään! Riiasta on kotiuduttu vaikka oonki yhä ihan poikki, mutta kuten sanoin en jääny laakereille lepäilee vaa alotin heti valmistautumisen seuraavaan matkaan, shoppailun muodossa yllättäen! :-D suuntana oli siis Ideapark ja mukana matkaseurue; Hella, Laura ja Saara! tarkotuksena oli siis mennä Ideparkkiin, koska sieltä saa yhen rakennuksen sisältä kätevästi kaiken matkalle tarvittavan, tarkottaen lähinnä aurinkohoitotuotteita hiuksille ja iholle. ostoslistalla oli siis (kerrankin) vaan tälläsiä oikeesti välttämättömyyksiä matkalle, eli aurinkohoitoaineita ja aurinkorasvoja.







Ideaparkkiin lähin siis tälläsessä asussa, eikä ees ollu yhtään kylmä! oon vakuuttunu että kesä on oikeesti täällä, vaikka nyt näyttääki vähä synkeeltä. mietin just aamulla ku laitoin ton asun että viime kesänä en ois ikinä kehdannu lähtee tollasissa vaatteissa mihkää iha vaa siks et oisin miettiny koko ajan että mitähän muut ajattelee ja näyttääköhä mun jalat lihavilta, oon vissii kasvanu tässä vuoden aikana koska nyt mulle oli aivan sama mitä joku mun jaloista ajattelee ku omasta mielestäni toi asu oli kiva :-) nii ja mulla oli kyllä shortsit tuolla alla etten vilautellu mitää :-D
  • tunika H&M
  • kengät H&M
  • toppi Gina Tricot


kaikki tarpeellinen löyty Ideaparkista suhteellisen helposti, joten eipä aikaakaa ku päästii jo parhaaseen osuuteen eli siipiin! yllättäen löydettii siis ittemme Hookista hyvän ruoan ja matkasuunnittelun ääreltä, tähä välii voisinki taas vähä hehkuttaa kuinka täpinöissäni oonkaan tosta matkasta ja heti tän postauksen jälkee suuntaanki kiireellä pakkaamaan! :-) mua harmittaa ainoostaan se että nyt tosiaan näyttää siltä, että se mun oma rakas Canon ei ehdi sinne matkalle koska se on edellee Expertillä korjauksessa, jonka takia saatteki tyytyä maailman huonolaatusimpiin kuviin tolta Ideparkin reissulta:

(Kyproksella onneks kaikilla muilla on kunnon kamerat joten saan paaaljon parempia kuvia ku nää!)







hei ihan oikeesti, miks edes valmistaa kamera jos kuvan laatu vähänki hämärämmässä on tää??










tässä ostokset! aurinkosuoja hoitoaineita ja aurinkovoidetta :-) toi Bonacuren aurinkosuoja suihke on ihan sairaan hyvää, käytin sitä viime kesänä iha koko ajan Kyproksella, aina ku nousin altaasta! mutta ärsyttävää ku tota pakkauskokoo on nyt muutettu niin että ainaki Ideparkista tota löyty vaan noissa 100 millin pulloissa, eihän se riitä mihinkää, joten ostin lisäks tollasen Sokos Emotionin myyjän suositteleman Goldwellin jätettävän hoitoaineen jossa on UV-suoja, toivottavasti toi on hyvää! myös noi Piz Buinin aurinkovoiteet on ihan parhaita ja todellaki hintansa arvosia ja oon iha vakuuttunu että toi rusketusta edistävä aurinkovoide tosiaan toimii!






sellanen päivä tähän asti, seuraavaks tosiaan kiireellä pakkaan ja mun pitäs vielä tehä teille ne pari postausta ens viikolle, koska loppuviikko alkaa olla sen verran kiireistä että ylimäärästä aikaa koneella tuskin jää! huomenna Hellan ja Vilman ois tarkotus värjätä tää mun tukka, joten esittelen sitä sitte huomenna, nyt vähä vielä Suomen peliä ja sitte pakkaamaan, heippa hei ihanat :-) (ja muistakaa linkitellä blogejanne tonne vähän alemmas!)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...