keskiviikko 11. toukokuuta 2011

i've had the time of my life..

..and I've never felt this way before, and I swear this is true, and I owe it all to you.

huhhuh tällä hetkellä oon aivan poikki joten tästä tulee nyt lyhyt ja kuvaton (+ hurjan tärkee) postaus, mutta halusin vaan tulla kertoon että kyllä olen elossa :-D matka oli ihan mahtava ja meillä oli niin ihanaa, (tiän kuulostaa ylisanoilta mutten osaa tarpeeks hehkuttaa kui kivaa oli) vaikka käveltiin nii paljo et nyt on jalat iha kuolleet! taas kerran sanonnassa väsyny mutta onnellinen kiteytyy mun tän hetken fiilikset :-)

ja kyllä, todellakin aion tehä postausta Riika-reissusta, itseasiassa taidan tehä kaks postausta: ostoksista omansa ja yleisesti reissusta omansa, mutta päätin että jätän noiden julkasun ens viikolle ku oon Kyproksella ni tulee teille sit sillonki joka päivälle jotain :-) malttakaa siis oottaa, kuulette kyllä reissusta!

nyt katon Salkkarit, kuvaan teille Riian ostokset ja meen suihkun kautta nukkuun! huomenna on luvassa taas hauska päivä ku lähetää tyttöjen kanssa Ideaparkkiin ostelee viimeset matkajutut ja fiilistelee reissua :-) siitä lisää huomenna, nyt heippa hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...