maanantai 30. toukokuuta 2011

the hangover

hejssan! älkääkä säikähtäkö tota otsikkoo, se ei suinkaan tarkota että oisin rikkonu mun suunnitelman välttää juhlimista lakkiaisiin saakka :-D kuten moni varmaa jo tajuski otsikko viittaa leffaan jota oltii Ramin kanssa molemmat venattu jo jonku aikaa ja eilen sitte rynnättii kattoo se, eli siis Kauhea Kankkunen 2! muistan ku Rami joskus aikoinaa houkutteli mua kattoon tosta sitä ykkösosaa ja kuvaili leffaa jotenki näin "siinä on neljä äijää jotka viettää polttareita ja seuraavana aamuna ne herää eikä muista mistää mitää ja niiden hotellihuoneesta löytyy Mike Tysonin tiikeri ja yks miehistä puuttuu" :-D uskokaa tai älkää ni ton kuvauksen kuultuani mua sai houkutella useemman kerran tsekkaan toi pätkä, mutta ku lopulta suostuin ni olin kyllä tyytyväinen että menin :-D yleensä inhoon sellasia ihan väkisin väännettyjä komedioita missä joka kohassa tapahtuu jotain "hauskaa", mutta noista molemmista tykkäsin iha hirveesti ja ne oli oikeesti hauskoja :-D niille jotka on nähny ykkösosan ni menkää ehdottomasti kattoon toi kakkonenki, se on ehkä jopa parempi tai ainaki enemmän juonta ku ykkösessä! ja ne jotka ei oo nähny kumpaakaa, mutta tykkää nauramisesta ja/tai Bradley Cooperista ni kattokaa molemmat!


tässä ehkä huonoimpia asukuvia ikinä, pahottelut mutta oli kiire bussiin! mutta siis päällä oli
  • shortsit H&M
  • vyö Pull&Bear
  • pitsitoppi H&M
  • bleiseri H&M
jaa tää oliki taas pikkasen Hennes painotteinen asu... :-D


leffan lisäks eilisiltaan kuulu mm. herkkuruokaa, pleikkarin pelaamista ja rentoo hengailua ilman kiirettä mihinkää! lisää tollasia iltoja kiitos :-) tänää yllättäen vähä venähtäneitten yöunien jälkee suunnattiin sitte Sokokselle hakeen vihdoista viimein niitä kauan kaivattuja ylioppilaslakkeja! ja oli kyllä hieno tunne marssia sinne ja lähtee tsekkailee omaa kokoo ihan ihkaomasta yo-lakista :-) tää lakitushan alkaa jo tuntua todelta!

tän illan suunnitelmiin kuuluuki sitte lähinnä huomiseen kampaajaan valmistautumista. kuvia vois tulostaa tai ylipäänsä miettiä minkälaisella värillä näitä hiuksia haluisin sävyttää :-D en oo varmaa koskaa menny kampaajalle näin ex tempore, vaikka aika on varattu jo kaks kuukautta sitten! toivotaan kuitenki että hiuksista tulee hienot (korjaan täydelliset) ja voin olla tyytyväinen juhlissa. kuvia sit huomenna, nyt matka jatkuu kauppaan ostaan vähä tarvikkeita yhtä yo-korttia varten, heippa hei ja huomiseen :-)


5 kommenttia:

  1. Yritin tuosta kuvasta katsella mitä sulla oikein on jalassa. Sääret kiiltää sillai, että pakko on olla sukkahousut, mutta varpaiden kohdalla ei näy mitään.

    Ihan kivalta noi näyttää, mutta mistä olet hankkinut tuollaiset.

    VastaaPoista
  2. jep on sukkahousut ja ihan täydelliset onki, koska noi on tällä hetkellä aika tasan mun oman ihon väriset, mut kiiltää tollai kivasti :)

    noi on Sokokselta, House merkkiset 15 denieriset ja väri on Sun :) suosittelen!

    VastaaPoista
  3. Juuli: kiitos :) tykkään itekki noista vaikka yleensä en koskaa käytä mitään roikkuvia korviksia! Rami osas ostaa hyviä tuliaisia :D

    Kaissu: kiitos paljon<3

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...