sunnuntai 8. toukokuuta 2011

i'm heading straight to the sky

jei lentokoneeseen! jei matkalle! okei enemmänki oon innossani tosta jälkimmäisestä, sillä lentäminen - vaikka siihen yleensä liittyy kaikkee kivaa - ei oo mikää mun suosikkitoiminto. mulla on nii herkät korvat että aina nousun ja laskun aikana tuntuu että ne räjähtää ja tärykalvot poksahtaa ja ties mitä :-D note to self: pakkaa tohon laukkuun vielä ne hienot Finnairin korvatulpat jotka lievittää painetta!

mutta siis päivä on kulunu enemmän ja vähemmän pakkaillessa, mutta hirveeltä stressiltä ja itkupotkuraivareilta on ihme kyllä säästytty! sain Ramilta lainaa tollasen tyylikkään lentolaukun johon sain jopa ihme kyllä mahtuun kaikki vaatteet ja meikit yms, eli kaikki alkaa oleen valmista, enää matkaseura puuttuu ja sitä tässä oonki lähössä hommaan tänne päin! :-)



tällä hetkellä laukku näyttää tolta ja painoki jää vielä nelisen kiloo alle sallitun! katotaa tilannetta sitte Riian päässä kaikkien shoppailujen jälkee... :-D vielä täytyy selvittää latin ja euron vaihtokurssi jotta osaisin päätellä paljonko haluamani vaatteet maksaa, mutta siihen mulla on onneks mukana toi oma henkilökohtanen ihmislaskin (Rami) ja luojan kiitos onki, koska tunnetustihan mun matikkapääni ei oo sieltä parhaasta päästä :-D

viime hetken vinkit löytyy Riika-matkaoppaasta (joka muuten seki pitää vielä pakata mukaan!) ja blogeista joiden kirjottajat on vieraillu kyseisessä kaupungissa. huomenna tähän aikaan ollaan siis hengailtu Riiassa jo jonkun aikaa ja kiitos jumalalle että mulla on noin ihana ystävä ku Hella joka suostuu lähtee heittää meitä kentälle huomenna 11 maissa aamulla :-) tää mun teksti on jokseenki sekavaa koska mun päässä pyörii asioita maasta taivaasee, eli taidan nyt säästää teiät tältä ja vaan lähtee hakee sitä Ramia tänne päin jotta voin viä sysätä sen laukkuu tarvittavat nesteet jotka ei omaani mahdu :-D nyt siis heippa hei ja hauskaa alkuviikkoa! nauttikaa ajastuksista ja mä nautin Riiasta ja kerron teille sitte kaiken ku palaan :-) heippa hei tai siis visu labu!

2 kommenttia:

  1. Pakkaaminen on aina niin vaikeeta. äh. Mutta mukavaa reissua sinne ja toivottavasti teet hyviä löytöjä ;)

    VastaaPoista
  2. todellakin on.. :( mutta onnistu ja kiitos paljon vaikkaki vähä myöhässä! hauskaa oli ja löytöjä tein kyllä, niistä lisää sitte myöhemmin ;)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...