perjantai 27. toukokuuta 2011

before the rain came down

hello hello! eiliseen tylsistelyyn verrattuna tää päivä onki ollu yhtä menoo ja meininkiä, vaikka tuntuuki tosi oudolta että tänää muka ois perjantai ja biltsupäivä? oon ihan sekasi viikonpäivistä ku oon lomaillu niin kauan :-D niinpä mulla ei tällekkää illalle oo mitään kummempaa suunnitelmissa, sillä tyttöjen kanssa päätettiin että ton Kypros viikon jälkee vajaa pari viikkoo lepoo (tarkottaa ei juhlimista, ei juomista) tekee iha hyvää, ni jaksaa sitte lakkiaispäivänä repästä iha kunnolla! niinpä tästä on tulossa rauhallinen perjantai Salkkareiden päätösjakson äärellä ;)

tähän asti tää päivä on kulunu iha mukavasti, nukuttii (taas) Ramin kanssa pitkään ja joskus kolmen maissa matka jatku Ideaparkkiin! tarkotuksena oli siis ettiä herralle puku tälläi ajoissa, ja mulle kengät yo-juhlii. molemmat löyty yllättävän helposti ja nyt meiltä puuttuu enää lakit ni molemmat sankarit mun juhlii on valmiit :-) ootan tota päivää nii paljo! mutta nyt asiasta sadantee, eli tän päivän asuun:


tää asu oli tälläne todella ex tempore, ja taitaa olla täälläki nähty jo aiemmin, mutta tykkäsin!
  • farkut Cubus
  • vyö Gina Tricot
  • paita Gina Tricot (Saara kerro ku haluut ton paidan takas :-D)


pikkuhiljaa voisin siirtyä sen Salkkareiden päätösjakson pariin, en muuten tiä miten taas selviän koko kesän ilman Salkkareita :-( mutta toivottavasti ne uusinnat alkaa taas! :-D ps ilosia uutisia, nauhotin teille tänää ne vastausvideot ja ajattelin julkasta ne huomenna, ku mulla ei välttämättä oo kauheesti muuta postailtavaa sillä oon luvannu toimia kuskina äitille ja iskälle ja illaks mut häädetään Vilman ja sen kamujen tieltä Hellalle, joten koneella ei tuu kauheesti aikaa vietettyä. tänää jatkan viä niiden Kypros-kuvien parissa ja teen parhaani että saisin ne postaukset julkastua tän viikonlopun aikana :-) nyt heippa hei ja muistakaa kattoo Salkkarit!

2 kommenttia:

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...