torstai 5. toukokuuta 2011

let's waste time

hivenen flunssanen, mutta ilonen moi! :-) taisinki lupailla et tänää tulee postausta eilisestä joten here i am! eilinen alko siis mukavasti hieman pidemmän kaavan kaupunkireissulla Lauran ja Hellan kanssa. suurin osa ajasta kulu taas Picnicissä istuskellen herkullisten ruokien ja hyvien juttujen ääressä. :-) pahottelen muuten kuvasaldon vammasuutta, jotenki kuvat oli kauhee hassuja ku kattelin niitä nyt koneelta mutta älkää välittäkö :-D






Picnicin lisäks kierreltii myös vähä kauppoja, ja sen yo-mekon haun lisäks tarttuhan sieltä mukaan jotain muutakin:


päädyin nyt kuitenki ostaan ton, vaikka jonkun kivan lukijan varottelujen jälkeen olinki hivenen epäileväinen. testasin tota eilen vaa vähän, mutta voin sanoo että toi sävy ei todellakaan oo niin tumma ku mitä tossa purkissa näyttää! mut ite tykkäsin silti, toi on ainaki vähä sellane ruskeempi toi aurinkopuuteri osuus ja huomenna pääsen testailee tota poskipunapuolta joten toivotaa et seki ois ihan kiva ni ois taas hetkeks noi meikkihuolet hoidettu :-)

kotiin rantauduttuani enpä ehtiny kauaa hengailla ku Rami jo saapu! vietettii (taas kerran) iha perus koti-iltaa, kattellen vuoroin futista ja vuoroin lätkää :-D onneks ainaki toinen päätty hyvin! viimesten check-in-juttujen hoitamisen jälkeen, tulee sit meillekki ens viikolla vähä actionia sen Riian matkan merkeissä, jeii! todettiin muuten että hieno juttu, ku ollaa molemmat kipeinä ja lähtö ois 4 päivän päästä... no ei kai pieni flunssa tollasta hauskuutta estä eli eiköhä me selvitä! tällä hetkellä mun suurin ongelma on toi pakkaaminen, mulla on maailman hirvein kriisi siitä etten osaa päättää mitä puen ja mitä otan mukaa :-D sinne voi ottaa nii vähä tavaraa et pitää yhdistellä samoja vaatteita eri asuiks, joten älkää ootelko kauheen yllättäviä asukuvia sieltä päin maailmaa! mistä tuliki mieleeni et eilisen asu oli ihana:



ehkä vielä vähä liian kevyt asu ainaki eiliselle tuuliselle päivälle, mutta no, olin kipee jo valmiiks joten :-D ja siis mulla oli kyllä vielä takki ja kaulauivi ei pelkoa!
  • housut H&M
  • vyö Pieces
  • tuubitoppi H&M
  • bleiseri H&M
yllättävä alkuperä tälläkin asulla eikö totta?


tää päivä onki sit sisältäny pitkään nukkumista (ok kuulostan iha kauheelta, mutta onko parempaa tapaa viettää vapaata aamua ku lööfföillä poikkiksen vieressä :-D) kauppareissua, pizzan kokkausta sekä auton pesua! sairaa helmee jos ois viä ollu vähä lämpimämpi, mutta ainaki Ramin auto on nyt astetta puhtaampi :-) loppuillan ajattelin kuluttaa niistä Riika ja Kypros vaatteista stressailuun ja kenties väsään teille vielä sen H&M-postauksen viikonlopulle, sillä kiireisen viikonlopun takia voi postailu jäädä vähä taka-alalle, mutta yritän nipistää blogillekki aikaa jossai välissä! nyt lähen kuitenki tyhjentää vaatekaappini sisällön lattialleni ja arpoon et mitäs sieltä ottais mukaan, see u soon! :-)


6 kommenttia:

  1. tosi kiva, kesänen toi tokavika kuvan asu! Mä tosin oon löytäny elämäni rakkauden, täydellisistä täydellisimmän aukinkopuuterin! Nimittäi Goshin bronzing powderin. huippua, suosittelen! nyt loppu mun tuskastelut aurinkopuutereiden etsimisen kanssa:)

    VastaaPoista
  2. kiitos paljon! :) tykkäsin ite kans ku toi oli ihanan kesänen asu vaik hivenen viilee ilma oliki!

    oi hei pitää pistää toi kyl mielee, varsinki jos se on sellane hyvän ruskee! :o minkä hintanen oli? :)

    VastaaPoista
  3. just sellanen sopivan ruskea, ei yhtää oranssi. hinta tais olla se 133,50 sokokselta, ei paha ollenkaan. eikä sisällä semmosta mielestäni ällöä kimallusta paljoa, vain vähän. suosittelen kyllä lämpimästi!

    VastaaPoista
  4. oi jee! ja hihi taidat siis tarkottaa 13,50! :D eka olin sillai "mitää" mut päättelin et yli satanen aurinkopuuterista olis ehkä muillekki ku mulle vähä liikaa :D mut meen kyl heti ehtiessäni kattoo Sokokselle, kiitti vinkistä iha hirveesti!! :)

    VastaaPoista
  5. mä näköjää liikun vähä eri hintaluokassa ku nää normaalit aurinkopuuterit...:D pahoittelen, 13,50 tarkoitin! kyllä jäis tän tytön aurinkopuuterit kauppaa tommosella hinnalla;)

    VastaaPoista
  6. haha jep :D ei mtn, ymmärsin kyllä :D ja joo ei iha toho hintaa tekis kyl mieli ostaa vaikka kuinka hyvää tavaraa oiski :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...