maanantai 9. toukokuuta 2011

linkitä blogisi!

tällä hetkellä ku mä leijailen jossai Suomen ja Riian välillä, ajattelin antaa teille pienen tehtävän :-) vaikka oon jo tehny sen mun lemppari blogit- postauksen ni oon halunnu tehdä myös tälläsen postauksen jo jonku aikaa, koska mua kiinnostaa iha hirveesti millaset tyypit mun blogia päivittäin (tai harvemmin) seurailee. yleensä ku huomaan uuden lukijan, käyn aina tsekkaamassa onko kyseisellä tyypillä blogia tai mitä sen profiili muuten kertoo. ainaki Bloggerin tilastojen mukaan, mulla on myös hurja määrä seuraajia jotka ei oo liittyny lukijaks ainakaa täällä, joten ehkäpä joillain teistäki on blogit ja mä haluan ehdottomasti nähdä ne :-D (kuulostanpas jotenki kamalan vaativalta!)

mutta siis pointti oli se, niinku kaikki varmaan tietää miten tää juttu toimii eli: linkittäkää oma bloginne tähän postaukseen ja tosi mielellään jonku pienen kuvauksenki kera, lueskelen niitä iha hirveen mielelläni ja voin sitte valita omasta mielestäni kiinnostavimmat tai mulle henkilökohtasesti "parhaat" :-) periaatteessa en tykkää laittaa blogeja mitenkää arvojärjestyksee, mutta noita lueskeltuani voisin esitellä esim. 3-5 mun mielestä kivointa! toivottavasti näitä nyt tulee ees jonkun verran ja löydän uutta luettavaa sillä oon iha tosissaa jääny koukkuun tähä bloggailuun ja blogien selailuun! :-)




sanotaanko että aikaa ois vaikka tonne perjantaihin 14.5 saakka, tiedän aika on lyhyt mutta haluisin ehtiä valitsee noi ennen Kyproksen reissua ja julkaseen sen postauksen sitte vaikka sen matkan aikana :-) eli pistäkää töpinäks ja esitelkää mulle kaikkia ihania blogeja :-)

14 kommenttia:

  1. http://somonstrousandabsurd.blogspot.com/

    tää on vähän yhä alkutekijöissään oleva blogi, jolle en oo ehtiny antautua koko sydämelläni. mutta anyways, postailen enimmäkseen kuvia ja jaan myös musiikkia, jotain arkipäivän juttujakin kirjottelen. :) käy tsekkaamassa jos kiinnostuit!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. http://myvisualshit.blogspot.com

    joo elikä tää on ihan uus blogi, ja tällä hetkellä mun ainoa ja eka postaus on kadonnut ja elättelen toiveita että se tulis takasin, mulla on myös vanha blogi http://dttms.blogspot.com mutta se ei ollu enää oman näkönen, joten tein uuden.. :D

    en tiiä onko mun järkee ees linkata tähän tätä uutta blogia, kun at the moment siellä ei oo yhtään postausta, mutta ehkä jos se eka ilmestyy takaisin ja saisin tänään tehtyä jotain uutta postausta, will seee :D

    VastaaPoista
  4. http://jeippiblogi.blogspot.com

    kallion lukiossa syksyllä aloittanut tyttö etelä-suomesta, joka rakastaa vesivärejä, jouluvaloja, tähtisädetikkuja, kirjoittamista, raapustamista, wreck this journalia, saippuakuplia, puuhelmiä, Jeesusta, syysruskaa, värejä... kirjoittelen ja valokuvaan blogiini erilaisia juttuja elämästäni ja yritän aina pitää iloisia asioita pinnalla :)

    VastaaPoista
  5. yhyyy oon myöhässäää mut ota mut viel mukaan !
    the-ttime.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. joo tottakai! näitä saa vielä laittaa iha hyvi vaiks tän viikon loppuu koska en ehdi ennen kyproksen reissua kattella noita nii linkitelkää rauhassa vielä lisää! :)

    VastaaPoista
  7. http://villasukat.blogspot.com/
    (musiikki täysillä, pehmeät puuvillasatiinilakanat, positiivisuus, talven aurinko, isot ikkunat olohuoneessa, tulevaisuus, olla oma itsensä ja ikuisesti onnellinen.)

    Oon 16-vuotias joensuulainen lukiolaistyttö, jonka tavoitteena on piristää päiviä. Käyppä kurkkailee :)

    VastaaPoista
  8. www.aamihh.blogspot.com

    Oon myöhässä mutta tossa kummiskin :--D
    Eli siis olen 15-vuotias ylä-astetta lopetteleva tyttö. Tykkään lukemisesta, blogeista, valokuvauksesta, kirppiksistä, vaatteitsta ja pikkusiskosta. :----)

    VastaaPoista
  9. Riittääkö, jos kerron että olen Roosa?
    Opiskelen vaatusalaa ja en ole aikuinen. Rakastan näpertää ja väkertää kaikenlaista. Onnistumisen tunne on mahtavaa. Lisäksi sydämeeni kuuluu matkustelua, vaatteita, ruokaa, kirppistelyä, valokuvausta sekä ihmisiä.

    Blogini on siis täynnä hömppää kera kuvien asioista mitä rakastan.

    rrroosa.blogspot.com, Tervetuloa!

    VastaaPoista
  10. Heipps Veera! Bloggeilen kaikista naisen elämän ihanuuksista vaatteista sisustukseen, tervetuloa piipahtamaan. :) Tykkään täällä siitä, että höpöttelet kuvien lisäksi paljon päivän fiiliksistä, jatka samaan malliin. :)

    VastaaPoista
  11. http://patricia-livelovelaugh.blogspot.com

    Tyttö, helsingistä, kitjottelen yleisesti elämästä johon kuuluu suureksi osaan disco tanssi harrastus!

    VastaaPoista
  12. www.welaaveemielsa.blogspot.com

    Kahen helsikiläis tytön blogi, joka sisältää kuvia, tekstiä, musiikkia, reseptejä, hyvää mieltä, asukuvia, ostoksia, haaveilua, kavereita ja muuta mukavaa. ;)

    VastaaPoista
  13. http://myworld-sipu.blogspot.com

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...