tiistai 31. toukokuuta 2011

shorter but blonder

vaikka tää nyt ei oo mikää tän postauksen pointti, ni pakko sanoo että onpas ollu nätti päivä! mun hartain toive tällä hetkellä ois että lauantaina sattuis olee ees vähä samantyylistä, en kestä jos sataa! juurikin tosta kauniista ilmasta johtuen tää päivä on kampaajalla käynnin lisäks koostunu lähinnä auringonotosta (mun rusketus on kadonnu viikossa lähes täysin, miksi oi miksi :-( ! ) uusista hiuksista lisää vähä alempana, ekana kuitenki päivän asua:


toi asu oli tosi perus, mutta jostain syystä rakastuin siihen iha hirveesti! :-D
  • chinot H&M
  • vyö Gina Tricot
  • tuubitoppi Vila
  • huivi H&M



ja sitte siihen mikä teitä kaikkia kiinnostaa varmaa vähä enemmän, eli uusiin hiuksiin! iha ekana avunhuuto, apua mulla on lyhyt tukka :-( tiedän tiedän, annoin ite leikata sitä ja sanoin että haluan kaikki vähänki huonot latvat pois, ja niitä oli 3-4 cm, miten noin pieni määrä voi tuntua näin paljolta, mun hiukset on poissa! :-( mutta en aio jäädä itkee niiden perää vaa hoidan mun tukkaa entistä paremmin ni se kasvaa tuplavauhtia! (oon päättäny) mut tässä siis näitä kuvia:


kyl ne on oikeesti aika paljon vaaleemmat ja niitä tummia raitoja ei oo jäljellä enää lähestulkoon yhtäkään, mikä on loistojuttu! homman nimi oli siis se, että mun omaa väriä eli tyvikasvua kirkastettiin muutaman asteen jollain ihme aineella joka muuten kutitti iha hulluna päätä :-D sitte toho päällimmäisii ja ihan pituuksii laitettii vaaleeta raitaa ja lopussa tukassa käytettiin vaalentava sävy. ihan lopuks viä noissa raidotetuissa osioissa käytettiin sellanen tuhkanen taittava sävy, ettei ne ois iha kamalan keltaset! kyl ne siitä viä kellastuu, tiän sen koska mulla on nii paljon punapigmenttia mun hiuksissa, mutta Four Reasonsin hopeesuihkeen avulla ne kenties pysyis ees vähä viileen vaaleina :-) oon taas kerran ihan kauheen tyytyväinen Hannen työn tuloksee ja toivotaa että lauantain kampauksesta tulee vähintääki yhtä hyvä! mitä mieltä te ootte, onks väri kiva ja sopiiks noin vaalee edes mulle? :-D (kulmakarvat pitää kyllä jättää meikkaamatta tai ainaki jotenki meikkailla vaaleemmiks juhlia varten!)

loppuillan suunnitelmaan kuuluu järkkäillä yhä vaan niitä Kyproskuvia jos vaikka vihdoin saisin sen postauksen alulle, ryövätä isin auto jonka se jätti työreissun ajaks pihaa ja livistää kauppaan (:-D) ja odotella Ramia saapuvaks :-) huomenna yritän jossai vaiheessa keretä postailee jotain, vähintääki asua, mutta kiirettä pitää ku pitäs käydä kapungissa hoitelemassa muutamia asioita ja illalla suunnitelmissa ois Pirates Of The Caribbean Hellan kanssa vielä ku se on mahollista! mutta toivottavasti palaillaan huomenna ees jotenki, nyt heippa hei ja hauskaa iltaa kaikille :-)

2 kommenttia:

  1. Noi chinot on ihanat! Tykkään :) sopispa mullekkin värikkäät pöksyt... Ja ihana kesätukkakin! On se aina kiva värjätä kesälle vähän vaaleempaa, paitsi ei tähän päähän :D Blondit oli kerran ja ne ei blondia nähnykkää..

    VastaaPoista
  2. mäki tykkään noista kauheesti, kivan pirteet :) ja kiitos! joo mä oon nii helposti kyllästyvää sorttia että vaihtelen sillai puolen vuoden välei väriä, joten eipä tääkää pää iha helposti tota oikeesti blondia nää :D

    mut sulle sopii tumma tukka ihan täydellisesti, ja ainaha voi kesän tullen laittaa vähä raitaa ja tollasta ni heti on eri ilme:)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...