keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

shame indeed, ai?

hiio-hoy blogi! onpas viimeset kaks päivää ollu mukavia :-) taisinki mainita eilen että Rami oli tulossa meille ja ilta suju rattoisasti, tehtiin herkkuruokaa, en oo aikoihi syöny noin hyvää salaattia höystettynä fetalla ja katkaravuilla valkosipuli ja yrttivoipatonkien kera :-) salaatin ansiosta pysty jopa leikkii et ruoka oli terveellistä, ois ollu syytä ollakki sillä tollane kello 12 yöllä syöty päivällinen tuskin on kauheen hyvä idea ton mekkoon mahtumisen kannalta.. loppuilta/yö kulu Salkkareiden viimesen jakson seurassa sekä jutskaillen yllättäen lähes aamuyön tunneille, millä saatto olla vaikutusta siihen että aamulla toi nouseminen ei ollu iha easy game! otsikon shame viittaaki siihen että tälläsenä hellepäivänä sängystä ylös pääseminen vasta n. 13.30, on suoranaisen rikollista, mutta niin siinä sitte pääs käymää :-D onneks noista aurinkoisista päivistä (toivottavasti) ehtii nauttia sitte ens viikolla ku stressimäärä on lakkiaisten jälkee pienentyny puoleen! mutta myöhäsestä herätyksestä huolimatta nääki laiskiaiset onnistu nousee sängystä ja suuntaan kohti keskustaa hoitaa asioita, tämän näkösenä:


oon taas kerran erittäin pahoillani näistä hurjan huonolaatusista asukuvista, lupaan saada näihin vähä parannusta, mutta ku on aina kauhee kiire näitä ottaessa :-( asu oli aika perus mutta sopiva toho hiostavan kuumaan säähän!
  • shortsit H&M
  • vyö Pull&Bear
  • t-paita Gina Tricot
  • huivi Stockmann


Ramin paitojen ja kravattien (ette uskokaan kuinka vaikeeta voi olla löytää miestä miellyttävää sitä täydellistä kauluspaitaa, vetelee vertoja mun yo-mekon metsästykselle :-D) lisäks mä ostin tälläsiä jutskia! noi paketit ny oli vähän turha kuvata, eikä teitä varmaan toi äitin lyyra nyt mitenkää erityisesti kiinnosta, kaikki varmaan tietää miltä se näyttää, mutta Ramin yo-lahjan voisin kuvata sitte ku se avaa sen tuolta paketista :-) ja toi Lorealin meikinpohjustusvoide oli kyllä ihan nappi ostos! testasin sitä heti tänää ja oon tosi tyytyväinen lopputulokseen, meikkivoide tosiaan kiinnittyy paremmin ja pysyy nätimpänä :-) nyt alkaa muutenki yo-meikki näyttää jo vähä paremmalta ja huomenna se pääseeki sitte tulikokeeseen ku vuorossa ois toi yo-kuvaus, pray to god että tästä pärstästä onnistuttais saamaa ees yks onnistunu kuva sen tunnin aikana!

sitte tohon otsikon loppuosaan, eli illan ohjelmaan joka oli Pirates of the Caribbean! ite leffasta voisin sanoo sen verran että olihan se sinänsä hyvä ja hieno, mutta niihän noi kaikki tollaset leffat on mahtipontisine äänitehosteineen ja 3D kuvauksineen. mun (niinku varmaa monen muunki) suosikki Pirateseissa on aina ollu Jack Sparrow, vaikka muuten Johnny Depp ei kiehdo mua vähääkään, mutta Captainina se todellaki toimii! toinen pääosa Penelope Cruz on myös aivan mahtava, joten näin ollen hyvän leffan ainekset oli koossa, mutta ei se nyt mitenkään erityisen säväyttävä silti ollu, mutta ehkä neljäs osa samaa kamaa ei voikkaa olla yhtä hätkähdyttävä ku eka osa! eniten mua ärsytti se, että lopputekstien jälkee tullu pätkä oli maailman turhin, turhaan katteltii ne kymmenen minuutin lopputekstit :-D ihan mukiinmenevä toi pätkä kuitenki oli ja jos ootte nähny kaikki muutki osat ni tsekatkaa ihmeessä toikin :-)


asu oli vahingossa tälläi teemaan sopiva seilorihenkinen :-D tykkäsin iha hirveesti !
  • shortsit Gina Tricot
  • paita Gina Tricot
  • huivi Stockmann
  • kengät H&M

tästä postauksesta tais tulla aika mittava ja paljon asiaa, mutta koittakaa kestää :-D huomenna suunnitelmissa ois sitte tosiaa se kuvaus ja illalla tyttöjenilta teemana Hellan läksiäiset :-( hauska ilta mutta surullinen teema, katotaa kerkeenkö päivitellä sen jälkee vai laitanko vaa sitä ennen asukuvia ja muut jutut vasta perjantaina, palaillaan kuitenki huomenna jollain tapaa, nyt heippa hei ja hyvää yötä! :-)

8 kommenttia:

  1. no meki just mietittii sillon ku oltiin kattomassa sitä että tuleekoha sieltä mitää lopputekstien jälkee ja sit ku se pätkä alko oltii sillee jes kannatti jäädä mutta sit kun se kestikin sen kolme sekkaa... :D tärkee!!

    VastaaPoista
  2. no älä! :D iha rasittavaa tollane, ois ny ollu joku huippu ni ois ollu syytä jäädä sinne tyylii ainoina tuijottaa niitä!

    VastaaPoista
  3. hei paljon toi meikinpohjustusvoide maksaa?:) pakkos aada ylppäreihin kun koko päivä samat meikit naamassa pyöritään :'D hyi..

    VastaaPoista
  4. se tais olla joku 13,50 Sokoksella! todellaki suosittelen, vähä kyl liian pitkä päivä meikit naamassa tommone 24 h :D

    VastaaPoista
  5. mihin hella lähtee? :)

    VastaaPoista
  6. Korfulle ravintolaan töihin, neljäks kuukaudeks !! :(

    VastaaPoista
  7. osaako se niin hyvin kreikkaa? :O voi teitä :(

    VastaaPoista
  8. öö siis ei Hella kreikkaa puhu sillai muuta ku muutamia jtn perussanoja, mut turistialueelle ku menee ni luonnollisestihan siellä puhutaa englantia :D ja kreikan oppii helposti siinä sivussa :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...