keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

keep or toss?

tai no, tässä tapauksessa ton otsikon pitäs ehkä enemminki mennä take or toss? tää nimittäin koskee vielä ostamattomia vaatteita :-D pyörähdettii tänää tyttöjen kanssa Hennesillä ja voitte varmaan arvata että ku sinne menee ekaa kertaa muutaman viikon jälkee ni kyllähän sieltä mieleenpainuvia vaatteita löyty! mulla ei kuitenkaan (onneks) ollu rahaa mukana, joten laitoin muutaman jutun varauksee miettiäkseni huomiseen mitä niistä otan. onnekseni tajusin että mullahan on täällä muutamia ihania ja tyylitajusia lukijoita jotka vois ehkä olla nii kilttejä että auttais mua päättää että mitä kaikkee näistä otan ja mitä jätän :-) nyt siis rohkeesti kertoo mielipiteitä äkkiä äkkiä, käyn sitte täällä tsekkaamassa tulokset ennen ku huomenna suuntaan kaupunkiin niitä vaatteita hakemaan. nyt kuvia ja sitte mielipiteitä kehiin:




mekko - jonka hintaa en muista :-D
tää mekko ei ehkä ollu näistä se jolle lämpesin eniten, mutta oon varmaa aiemminki puhunu sitä että tarvisin kesäks mekkoja joten tää nousi toho listalle siks! tykkään tosta mallista mutta väri ois kivempi jonain muuna ku tylsänä mustana, mitäs te sanotte?



shortsit - 9,95
omistan nää samat shortsit keltasena ja ne on niiin ihanat että tänää ku Saaran innottamana huomasin tän ihanan tomaatinpunasen värin näistä niin en vaa voinu vastustaa kiusausta laittaa nää varaukseen. tykkään iha hirveesti värikkäistä shortseista, koska niiden kanssa yksinkertanenkin yläosa näyttää kivalta eikä asu oo tylsä.



hame - 14,95
oon huomannu ihastuneeni hameisiin tän kesän aikana ja samalla tajunnu omistavani niitä aivan liian vähän, joten tänään bongasinki jo kaks! tykkään tosta väristä ja tosta vetskariyksityiskohdasta iha hirveesti ja tollaset korkeet hameet kiehtoo mua! ainoo mitä tossa mietin on toi tiukka malli, mutta toisaalta emmä vielä niin lihava oo ettenkö vois vartalonmyötäsiäki vaatteita käyttää ja etenki väljän yläosan kanssa toi vois olla tosi nätti :-) plus mä en muutenkaa oo sellanen tyyppi että tykkäisin pukeutua säkkii iha vaa ettei vaan mitkään muodot vahingossakaa näkyis :-D vai mitä mieltä hameesta on ihmiset siellä ruudun toisella puolella?



hame - 14,95
tässä on sitte astetta löysempi ja kesäsempi hame, josta tykkään myös tosi paljon! toi meni mietintämyssyy ainoastaan sen takia etten tiä onks toi väritykseltään jotenki liian "hippi" (:-D) tai jotan vastaavaa, mun tyylille? toisaalta eihän kukaa oo sanonu että omalle tyylilleen pitäs olla koko ajan sataprosenttinen uskollinen ja etteikö vois välillä olla vähä kameleontti :-) huomaatteko kuinka hyvä oon keksii näitä perusteluja että saisin vaan ostaa noi kaikki vaatteet :-D


olkaa please niin ihania ja kertokaa vähä mielipiteitä näistä vaatteista etten päädy tuhlaa iha liikaa ja ostaan noi kaikki :-D tässä välissä katon tän päivän Salkkarit ja sen jälkee tuun vielä kertoon teille eilisestä sangen mielenkiintosesta illasta/yöstä ja varmaa parilla sanalla tästä helteisestä päivästäki. palaillaan siis pian!

7 kommenttia:

  1. ehdottomasti käyt hakeen noi shortsit, ne on tosi hyvät!:) jos olisin sä jättäisin mustan mekon ja ton alimman hameen kauppaan.

    VastaaPoista
  2. noi shortsit ja beige hame!! näyttää hyvältä sun päällä:)

    VastaaPoista
  3. jeps oon samaa mieltä Sannin kanssa :) noi sortsit on IHANAT!! pitää itekkin mennä hakemaan, onko noi siis ihan tomaatin punaset vai korallimaiset?:)
    myöskin toi vetoketju mekko on tosi ihana!

    VastaaPoista
  4. mun mielestä ensimmäisen mekon sais jättää sille hennesin hyllylle. shortsit on huiput ja käytännölliset, go ahead and take them!
    Toi vetskarihame ei oo mun suosikki, väriki on vähän tuommonen jännä.
    Tuo viimenen hame kannattaa ehdottomasti kiikuttaa kassalle! tosi kivan näkönen ja imartelee sun rusketusta!:)

    VastaaPoista
  5. jeii onpas teiltä ehtiny tulla jo monia mielipiteitä ja vieläpä suunnillee samanlaisia ku itelläni :)

    mustasta mekosta oon jo vähä alkanu luopumaa, mutta molemmat hameet ja shortsit on ehdottomasti yhä listalla!

    kiitos kaikille tähän mennessä mielipiteensä kertoneille :) ja Anna, noi on oikeestaan aika tomaatinpunaset että ei niinkään koralliin päin menevät :)

    VastaaPoista
  6. noi shortsit ja beige hame sopii sulle parhaiten! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...