maanantai 6. kesäkuuta 2011

your blogs!

vihdoin ja viimein oon saanu tsekkailtua läpi noita teiän linkkailemia blogeja sen verran että oon onnistunu valitseen kolme mulle mieluisinta blogia :-) tiän että tässä kesti ihan hirveen kauan (samoin ku siinä Kypros-postauksessa, mutta senki julkasen tällä viikolla nyt voin luvata!) mutta parempi myöhään kun ei millonkaa vai mitäs sanotte? tykkäsin noista jokaisesta linkitetystä blogista omalla tavallaan ja oon tosi ilonen että niitä tuli noinkin paljon, kiitos kaikille linkittäneille! :-) mutta nyt niihin mun suosikkeihin täysin sekalaisessa järjestyksessä, here we go:
(anteeks tän postauksen noi kuvat vähä kusi, mulla ne näytti iha normaalilta mutta onki tollai tyhmästi, en tajua enkä osaa korjata joten koittakaa kestää :-( )

 For Fashion With Elle kuten tiedätte mä oon iha hirvee huono sanoo miks tykkään jostain blogista/miks en, mutta tää blogi vaan jotenki kolahti! yleensä mä tykkään enemmän blogeista joissa on vähemmän kuvia ja enemmän tekstiä, mutta vaikka tässä blogissa toi on ehkä aikalailla toisin päin, niin hyvien kuvien ansiosta tykkään tykkään :-) mielenkiintoset jutut on osattu tiivistää sopivasti (taito jonka voisin omanki blogini kanssa opetella :-D) ei kerrota liikaa, muttei kuitenkaa liian vähää. tytön tyyli on aika erilainen ku mulla, mutta hirmu ihana! :-) kaikin puolin kiva muotiblogi höystettynä muillaki jutuilla, tsekatkaa ehdottomasti!


 Like Whatever. tässä blogissa ihastuin ihan ensimmäiseks tosi ihanaan ulkoasuun! teksti ja kuvat on sommiteltu kivasti ja ite ainaki oon sellanen että blogin ulkoasu vaikuttaa tosi paljon siiten mitä tykkään itse blogista. yleensä en oikee innostunu kauheesti mua nuorempien blogeista (ihan vaan erilaisen elämäntilanteen yms takia) mutta tässä blogissa aivan upeet kuvat ja tosi nätti tyyli sai mut kiinnostuun heti :-) tekstikin on mielenkiintosta ja helppolukusta, vaikkakin mun makuun ehkä hivenen liian vähästä, mutta tykkään ehdottomasti ja varsinkin sellaset lukijat jotka tykkää kattoo hienoja kuvia, vierailkaa tässä blogissa heti!



just wasting time  en tiä miten nyt näitä blogeja lueskellessani jostain syystä ihastuin nimenomaa niihin blogeihin joissa oli paljon kuvia :-D mutta siis tän jos jonku blogin kuvat on loistavia, etenkin asukuvat (alkaa pikkasen noi omat peilikuvat tuntuu tylsiltä..) ja tyyli aivan ihana! voisin itekki käyttää tosi monia asuja joita blogissa näin ja sellaset blogit onki musta kivoimpia joihin pystyy tavallaan "samastuun" :-D tässä blogissa kuvia ja tekstiä oli mun makuun aika sopivassa suhteessa, ei liikaa eikä liian vähän! muutenkin kaikinpuolin hyväntuulinen ja mukava blogi joten käykää kattomassa :-)

en tiä oliks noi kaikki "perustelut" nyt ihan hirveen samanlaisia ja jotenki turhia, mutta tässä siis nää mun suosikit noista blogeista! käykää ehdottomasti tutkimassa läpi noi kaikki blogit tästä postauksesta
lupaan että löydätte itellenne uusia suosikkeja! nyt kuitenkin heippa hei ja palaillaan taas :-)

1 kommentti:

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...