tiistai 7. kesäkuuta 2011

how wonderful life is while you (and sun) are in the world

näinhän siinä sitten kävi että eilen en kerenny reaaliaikasta postausta teille laittaa, mutta veikkaan että ketään tuskin haittaa koska kaikilla taitaa tällä säällä olla parempaaki tekemistä kun istua koneen ääressä, right? :-) en voi uskoo että kesäkuun alku ja Suomessa mittarit paukkuu 30 celsiuksessa, ei sillä en todellakaan valita, vaikka kymmenen minuutin kävelymatkaki tossa helteessä on aikamoista tuskaa, mutta antaa paistaa!

eilen heräsin kello 11 (olin menny nukkuu puoli viisi.. unirytmi hoi?) siihen ku innokas postin lähetti toi sitä Asoksen mekkoo, no mitäs mä sillä enää teen joten se menee palautukseen, mutta onneks lähetti tuli sillä huomasin millanen ilma ulkona on ja suuntasinki sitte aamupalan jälkee suoraan takapihalle, ja koko iltapäivä kuluki sitte tälläsissä merkeissä:


koin olevani joku Einstein ku keksin että voin ottaa koneen toho ni auringonotto yksin ei oo tylsää ja tossa lämmössä sen Agia Napa postauksen kirjotteluki tuntu aika kivalta, samaan malliin jatketaan siis huomenna!


päivettyneen ihoni ja äitin kera suuntasin sitte kauppaa osteleen vähän tarvittavia juttuja illaks, kuten sanottu meillä oli Ramin kanssa eilen kuukausipäivä ja aika mukavia suunnitelmia :-) ite olin ostanu Ramille ylläriks pari hyvää juomaa, mansikoita ja suklaakastiketta ja leffan josta se tykkää. tarkotuksena oli viä käydä Panchon kautta hakee sille sen lemppariruokaa, mutta lopulta päädyttiinki sit sellasee ratkasuun että mentii Pancho Villaan syömään (söin muuten ehkä parhaan hampparin ikinä, valkosipuli burgeri nam nam) ja siitä viä Passionii yksille, oon alkanu lämpenee Cosmopolitanille ja se vetää kohta vertoja jo Sex on the beachillekki :-D


illan olin liikkellä tälläsessä asussa, eikä ollu kyllä yhtään liian viilee! tykkäsin asusta hirmusesti ja tähän välii voisin mainita sen ainoon hyvän puolen siinä että Hella lähti, nimittäin se että sain kasan sen vaatteita itelleni kesäks :-D mm. ton ihanan bleiserin!
  • shortsit MicMac (huomaako joku mun rakkauden korkeisiin shortseihin nykyää..)
  • tuubitoppi H&M
  • bleiseri kirppis
ps näytän jotenki iha hirveeltä tepsulta noissa kuvissa, todellisuudessa olin aika normaali :-D


Ramille saavuttuamme ilta kulu siis tälläsissä tunnelmissa ja kelpas kyllä:


mä en taida mainita tosta leffasta sen enempää ku että olihan se just niin hyvä ku Russel Brandilta voi odottaa.. jokanen päätelköön siitä :-D


tää päivä onki sit ollu enemmän ja vähemmän seilaamista paikasta toiseen, mutta hengailua Ramin kanssa. huomenna suunnitelmissa ois auringonottoo ja ainaki osan tyttöjen treffailua kaupungissa :-) toivotaan että nää lämpimät säät jatkuu vaikka koko kesän, kelpais varmaa kaikille! seuraavalle parille viikolle mulla on aika paljon suunnitelmia Ramin kanssa (sattuneesta syystä jota lupaan valottaa teillekki ihan heti ku tiän ite kaiken varmaks) mutta lupaan että blogillekki riittää aikaa, vaikka sitte yön pikkutunneilla jos ei muuta :-D nyt kuitenki meen jääkaapin kautta päivittelee noita rästiin jääneitä tv-ohjelmia, palaillaan viimeistään huomen illalla, heippa hei ja kaikki kynnelle kykenevät luvatkaa mulle että suuntaatte huomenna rannalle! :-)

2 kommenttia:

  1. Pyydän anteeks jo etukäteen tätä, mutta se on How wonderful life is while you (and the sun) ARE in the world :>

    VastaaPoista
  2. niin onki tuuli !!! :D hyvä ku sanoit, oonpas idiootti haha:D mietin nimittäi tota viä oikei et nii se on sitte "are" mutta vissii ehin jo unohtaa ku aloin kirjottaa :D kiitos huomautuksesta!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...