lauantai 25. kesäkuuta 2011

this was my midsummer

nonniin, eilisen blogihiljasuuden jälkee mulla onki taas teille jotain mistä kirjotella ja jopa muutamia kivoja kuviaki! :-) mun kohdalta tollanen perinteinen mökkijuhannus on nyt juhlittu ja tää ilta kuluu rennosti istuskellen serkkujen ja kummien ja perheen kera, ehkä muutama lasi skumppaa ja jotain hyvää grilliruokaa ;) kuulostaa ihan hyvältä, vielä ku siihen lisää skypettämistä parhaan kaverin ja maailman ihanimman poikaystävän kanssa ni itseasiassa en ees kaipaa mitään juhannusfestaria tällä hetkellä :-D kuten mainitsin jo aiemmin en oo mikää suuri juhannusfani ja mieluummin juhlistan kesää sitte kivalla ilmalla ja kun kaikilla kivoilla ihmisillä on aikaa, tää viikonloppu saa sujua vähä rauhallisemmin, olin sitte jonkun mielestä no-life tai en :-D

anyway eilinen kulu joka tapauksessa mökillä serkkujen ja kummien ja perheen seurassa ja meillä oli ihan mukaisaa :-) sadehan alkaa jo olee perinne tässä Suomen juhannuksessa ja nii ainaki täällä Tampereen seudulla eilenki, mutta eipä se meiän saunomista, kalastamista ja lettujen paistoo haitannu! vietettiin siis iltaa iha rauhallisesti kattellen telkkaria, uiden (vesi oli n.19 astetta mitä ihmettä!) jutustellen ja syöden :-)




siä oli meiän serkkujen koiraki! yks niitä harvoja koiria joista tykkään :-)


yritin kai olla jotenki taiteellinen...




nätit siskokset



tänään ohjelma sitte jatku sillai että vanhemmat suuntas johonki sukujuhliin ja me tytsyt jäätii mökille nukkuu ja herättyämme kerättiin kimpsumme ja kampsumme ja suunnattii meiän autolla kohti kotia! no ei siitä tietenkää iha näi helpolla selvitty, vaan ensin mökin pihassa hetken auton kanssa tapeltuamme huomataan että jaahas meillehän ei oo jätetty kotiavaimia eikä mulla tai Vilmalla ollu niitä mukana ja porukat tulee juhlista vasta viiden maissa... :-D no siinä sitte kuitenki lähettii ajaa kohti Tamperetta, kävästii parilla ABC:llä ostelemassa karkkia ja makkaraa ja tultii meiän terassille istuskelee ja grillaa :-D oltiin oikein ylpeitä itestämme kuu onnistuttii elättää ittemme sen pari tuntia omassa pihassamme ilman kuolemannälkää tai muuta hätää! loppujen lopuks päästiin turvallisesti sisälle ja kohta iskä lähtee takas grillaa ja saadaan jotain kunnon herkkuja :-) sopii mulle! ainaki vähä jotain mielenkiintoo tähänki päivään tosta pienestä seikkailusta! nyt lähen kuitenki jatkaa seurustelua ja palailen jonkinnäkösen postauksen kanssa huomenissa, heippahei ja nauttikaa vielä juhannuksesta mitä ikinä tänään teettekin! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...