maanantai 27. kesäkuuta 2011

help wanted

heippa hei kaikki rakkaat lukijani sekä muut satunnaiset vierailijat! kuten toi otsikkoki kertoo ni tarvisin taas kerran teiltä vähän apua! mulla on nimittäin nyt sellanen tilanne että lauantaina me lähetään perheen kanssa Helsinkiin yhen perhetutun viiskymppisiin (jei pääsee moikkailee kaikkia kivoja kavereita joita näkee harvemmin :>) joihin tietysti jäädään yöks ja sunnuntaina matka jatkuu toiselle puolelle Helsinkiä toisen tuttavapariskunnan luo yöpymään joiden kanssa suunnataan sitten maanantai-aamuna Tallinnaan (jei shoppaileen jee!) jossa vietetää myöskin yks yö ja palaillaan kotiin tiistai-iltana ja koko keskiviikko kuluu pakaten ja torstaina matka jatkuu sitte sinne Turkkiin missä kuluu seuraava viikko. okei tää oli nyt varmaan tosi epäselvästi selitetty ja kaikkia varmaan kiinnosti iha hirveesti mun minuuttitarkka aikataulu viikonlopusta eteen päin, mutta oli mulla ihan pointtiki:

näillä näkymin oon siis pieniä poikkeuksia lukuunottamatta pois koneen ja blogin äärestä ainaki 7.-14.7 mikä tarkottaa sitä että reaaliaikasia postauksia tolle ajalle ei oo luvassa. tällä hetkellä musta ainaki tuntuu että mun omat ideat ajastetuille jutuille on jotenki iha lopussa joten niinpä kysynki nyt teiltä, millasia ajastettuja postauksia haluisitte lueskella sillä välin kun ite makoilen Turkin auringon alla?

tarvisin tosiaan teiän apua ja kaikenlaiset ideat ja toiveet otetaan vastaan ja lupaan toteuttaa niistä kaikki jotka vaan on yhtään mahdollisia! olkaa myös kilttejä ja olkaa mahollisimman nopeita näiden ideoidenne kanssa sillä en tiä miten pääsen nettiin viikonlopun aikana joten mun täytyis ennen lauantaita väsäillä ainaki suurin osa noista postauksista! oon ihan innolla postailemassa ja tykkään tehä kaikkia sellasia lempparivaatteet, hiusjuttuja, lempibiisit yms postauksia mutta tuntuu että on tehny jo kaiken joten jos joku vaan keksii jotain niin kertokaa ihmeessä :-)



ps niin mun tapasta että sain tästäki aiheesta kirjotettua näin pitkästi mutta ainakaa kellää ei varmaa jääny mun pointti epäselväks :-D nyt taidan lähtee vuokraa Makuunista pari leffaa ja jatkaa tätä pienen kesäflunssan parantelua niillä, jotta huomenna auringon pilkottaessa oon sitte iha valmiina grillaan itteeni pitkästä aikaa oikein kunnolla :-D nyt siis heippa hei ja please help me guys :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...