tiistai 21. kesäkuuta 2011

quick talk

moikkis moi pitkästä aikaa kaikille jotka vielä jaksaa seurailla mua tän pienen tauon jälkee! :-) tästä tulee nyt ihan rikollisen lyhyt ja kuvaton postaus sillä tälläki hetkellä mun pitäs olla auttamassa Ramia pakkaamisessa (:<) edellisestä tiedost poiketen Ramin lento lähteeki vasta huomenna (on se hyvä et sillä on toi äiti mukana matkustamassa koska epäilen vahvasti että jos ei muista oman ulkomaille muuttonsa päivämäärää, voi toi yksin lentäminen olla jutttu sinänsä :-D) anyway me ollaan siis yhä täällä jossai Mikkelin lähellä Ramin mökillä hoitamassa asioita ennen lähtöö! ollaan puuhasteltu kuulkaa nii ahkerasti että äippä ei edes uskois et sen laiskamato tytär pystyy tälläseen työmäärään ja vielä ihan vapaaehtosesti ja ilmaseks:-D tällä hetkellä ulkona on niiin järkyttävä sade ja myrsky että rikkaruohojen kitkeminen ei tuu kuuloonkaan ja Rami pärjää tossa pakkaamispuuhassa hetken ilman mua joten mullaon hetki aikaa kirjotella teille! :-) vaikka jos totta puhutaan nii eipä mulla iha hirveesti asiaa oo, ajattelin tehä näistä mökkeilypäivistä vielä huomenna tai torstaina jonkun tyylisen kuva+tekstipostauksen joten jätetää ne jutut sinne. nyt halusin vaa ilmottaa teille rakkaille lukijoille etten todellakaan oo unohtanu teitä, päinvastoin! oon miettinyt blogijuttuja täällä paljonko, enkä malta odottaa että pääsen taas postaileen teille päivän asuja ja muuta mukavaa:> itseasiassa sellasta ois luvassa varmaan jo heti huomenna ku täältä kotiuduttuani suunnitelmissa ois pitkästä aikaa treffata ainaki osaa mun ihanista tytöistä <3 siitä lisää huomenna mikäli nyt selviän noista edessä olevista hyvästeistä..

nyt mun täytyy kuitenki palata tonne hommiin, eli palaillaan paremmalla ajalla huomen illalla, heippa hei kaikki ihanaiset<3

2 kommenttia:

  1. Kyllä sä selviit :) ja ei ehkä lohduta mutta... ei ne hyvästit oo kauheimmat. Itkin sinä päivänä kun vesiputous kun hyvästelin mun kamut täällä ennen ku lähin, mutta sillon se shokki tulee joskus kuukauden päästä kun tajuaa, että ''tässä meneekin vielä hetki, ennen ku taas nähdään''. Mut sen vaiheen jälkeen se aika meneeki sitten nopeemmin! Ja ohan sulla täällä kavereita pitämässä susta huolta:) Kram!!

    VastaaPoista
  2. kyllä tästä selvitään :) joo voin vaan kuvitella! oon itkeny tänään varmaa enemmän ku koko elämäni aikana tähän mennessä, ja silti tuntuu ettei sitä ees viä tajua ettei tuu näkee toista ennen syyskuuta :( täytyy toivoo että aika rientää niinku sillä on tapana!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...