perjantai 17. kesäkuuta 2011

my gift is my song and this one's for u

nonniin tällä hetkellä lienen jossai mökkeilemässä, joten päätin nyt ajastaa teille vähä jotain! tossa yks päivä iPhonelle uusia biisejä lataillessani, tuli mieleen etten oo hetkee linkkaillu mitään biisejä tänne blogin puolelle, joten ajattelin nyt tehä taas pitkästä aikaa teille tälläsen kokooman mun tän hetkisistä suosikkibiiseistä! :-) taas kerran voin kertoo että nää ei todellakaan oo mitään kaikkein uusimpia biisejä ja vannon että teistä moni on kuullu varmaa nää kaikki, mutta ei se mitää :-)



jennifer lopez - on the floor

luulis varmaa että ehdin kyllästyä tähä biisii tuolla Agia Napassa sen yhen viikon aikana, mutta päinvastoin! mä ihastuin tähän vasta siellä ja siitä lähtien aina tän biisin kuullessani mulle on tullu mielee Fly Bar ja On The Floor-juomapeli :-D tää on mun tän hetkinen suosikki biltsubiisi, ihan ehdottomasti, alkaa heti tanssittaa ku kuulee tän!




pitbull ft. ne.yo - give me everything

tää on toinen biisi johon ihastuin Kyproksella ja siitä lähtien oon ilahtunu joka kerta ku kuulen tän! yleensä en tykkää Pitbullista yhtään, mutta tässä (ja parissa muussa biisissä) se toimii ja Ne-Yo on aina ollu musta ihan mahtava joten :-) jotenki tää biisi vaa saa mut hyvälle fiilikselle, en oikei ees tiedä miks!



shakira - rabiosa

tää biisi on mulle vielä uudempi tuttavuus ku noi kaks edellistä, kuulin tän tyylii viikko sitte ekaa kertaa ku sattumalta törmäsin youtubessa (joo tiedän oon musiikin saralla vähä tynnyrissä kasvanu koska kuuntelen radioo yms nii harvoin..) ja tää jotenki iski samantien! tykkään Shakirasta yleisestikki sen takia ku se laulaa tollai kivasti ja laittaa aina vähä jotai espanjaks tonne välii ni biisit kuulostaa kauhee eksoottisilta ja vähä erilaisilta, sopii mulle :-)



rihanna - california king bed

tää on toinen biisi johon ihastuin ihan ekalla kuuntelukerralla! Rihannasta oon tykänny aina, ja jotenki viä enemmän sen näistä hitaista biiseistä ku niistä partybiiseistä! jotenki tää biisi vaa kolahti muhun heti, en oikei tiä miks :-)





norah jones - come away with me

aaa, tää on täydellisin biisi ikinä :-) vaikka tuun varmaa itkee tän tahtii viä joku 25 miljoonaa kertaa, sen verran surullinen tää on, mutta välillä on kiva kuunnella tällästäki musiikkia!


tässä oli nyt muutamia biisejä joista tällä hetkellä tykkään iha hirmusesti ! :-) palaillaan taas parin päivän sisään jollain kivalla pikku ajastuksella, heippa hei ja hyvää viikonloppua kaikille ihanille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...