maanantai 6. kesäkuuta 2011

gaudeamus igitur

omaperäinen ja mielikuvituksellinen otsikko, mutta siitä huolimatta nyt vihdoin tätä postausta eilisistä (leikin yhä että on sunnuntai vaikka mennään jo maanantain puolella aika reilusti) lakkiaisista! en oikein tiä mitä kertoisin mutta yritän ny parilla sanalla jotain selittää ja lopun saa sitten kertoo kuvat (joita muuten tolta päivältä on sellanen 700 :-D), eli varautukaa aikamoiseen kuvaoksennukseen!

ilonen lakkiaispäivä alko siis herätyskellon soidessa kello 5, äkkiä meikkiä naamaan ja seittemäks kampaajalle ja sieltä tuskasen mekon päälle änkemisen jälkeen matka kohti Kalevan lukion täyteen ahdettua salia! itse lakitus osio eli lavalle kapuaminen lakin hakemista varten jännitti mua ihan vietävästi, ne mun täydelliset kengät ei ollukkaa nii täydelliset jalkaan ja oisin voinu lyödä pääni vetoa että kaadun tai vähintäänki horjahdan ku kiipeen niitä portaita, mutta niin ei kuitenkaa käyny, luojalle kiitos! mun ilme yleisölle niiatessa oli jotain ihan hirveetä mutta sitä tuskin muistaa kukaan muu kun mä ja Vilma joten ei haittaa! kaks tuntia myöhemmin muutaman puheen ja laulun ja kättelyiden jälkee päästiin sitte parhaaseen osioon eli koulun pihalla poseeraamiseen ja ruusujen vastaanottamiseen (kiitos Lauran vanhemmat, Hellan vanhemmat ja Ramin äiti!) :-D



siis tää ilme tässä kuvassa on vaan esimakua siitä ilmeestä jonka tuolla lavalla niiatessani väänsin naamalleni :-D


all my graduation girls, love u guys <3



joskus me ollaan söpö pari vaikka ite sanonki :-)


ihana Hella jota mun on ikävä jo nyt <3



paino sanalla JOSKUS me ollaan söpö pari kuvissa :-D yleensä kuitenki ollan tälläsiä eli Rami on härkänen oma itsensä mut mä oon kehari :-)



laura kulta oli niiiiin kaunis ja ihana! <3



mun tytöt! <3 näitten kaa olla vietetty kaikki kouluvuodet nii tiiviisti yhessä että tuntuu iha haikeelta et nyt se loppuu :-( vaikka meiän ystävyyttä ei kyllä lopeta mitkää välimatkat eikä ajat <3



ku katottii Vilman kanssa näitä kuvia ni 5 minuutin nauru hepulin jälkeen oltiin yhtä mieltä siitä että tää on ihan pakko laittaa blogiin pieneks kevennykseks noiden poseerauskuvien rinnalle :-D


tarpeeks poseerailtuamme ja illasta sovittuamme suunnattiin sitte kaikki omiin juhliimme. (koska Ramin kaikki sukulaiset asuu egyptissä sillä ei ollu sen erikoisempia juhlia vaan se oli toisena ylioppineena mun juhlissa <3) itse juhlatilaisuudesta mulla ei oo ihan kauheesti kerrottavaa paitsti että sain paljon lahjoja (siis rahaa) ja ruoka oli aivan parasta ja muutenkin oli tosi hauskaa jutskailla sukulaisten kanssa ja vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa ja tietysti olla huomion keskipisteenä haha :-D juhlat kesti kahesta suunnilleen kuuteen ja ne pidettiin yhessä vuokratussa tilassa mikä oli tosi hyvä ratkasu sillä lähes 50 ihmisen änkeminen meiän  yläkertaan ei ois ollu kauheen helppoo :-D



tähä välii voisin sanoo pari sanaa tosta mekosta! oon siis edelleen sitä mieltä että se oli aivan täydellinen, mutta se ei ehkä pidemmällä aika välillä istunu mulle ihan niin hyvin ku ois voinu :-( kuten kuvasta näkyy, ni jouduin tekee aika paljon töitä ettei mun tissit pullahtanu tuolta liikaa :-D vanhemmat vieraat saatto järkyttyä, mutta musta toi ei ollu kuitenkaa liian hazard joten whatever :-) ite tykkäsin muista en tiedä!


ylpeet vanhemmat :-)


ja vähä lisää kuvia musta ja Ramista :-D päätettiin että koska meistä on aina tosi vammasia kuvia niin nyt kerranki panostetaa ja otetaa nii paljon kuvia että varmasti tulee ees pari hyvää!


Leena ja Pete (jolle oon niiiin kiitollinen, saatte lukee alempaa että miks :-D) jotka on mulle ku omat kummit <3 perhetuttuja meiän rakkaasta kompa-porukasta!


ei ois tarvinnu ees mennä siihe valokuvaukseen meinaa näitäki kuvia musta on ihan vaan muutama :-D



halusin kuvauttaa mun ja Ramin lahjat! eli siis ostin Ramille tollasen laattaranneketjun jossa on myös kaiverrus :-) se tykkäs ihan hirveesti niinku ajattelinki jeejee! ja mä sain Ramilta ton aivan ihanan Guessin rannekorun! toi on just täydellinen ja ihan paras lahja! :-)


juhlien jälkee seuras sitte tietysti jatkot! sekä itse juhlakalulla että perheellä :-D meiän perheellä on siis tietyn kaveriporukan kanssa ollu tapana että aina ku joku nuorista pääsee ylioppilaaks ni juhlien lisäks järjestetään iltabileet jotka jatkuu aina myöhään yöhön ja niin nytkin. meillä oli siis paljon juhlijoita terassilla, mutta sisällä oli sankarin alottelut! alunperin oli siis tarkotus että kaikki tytöt ja vähä muitaki tulee meille alottelee, mutta muiden suunnitelmat vähän kusi ja Saaralla ja Sarkullaki oli vähän säätöö, joten lopulta meillä alotteli mun lisäks Hella, Laura ja Lauran ylikiva poikaystävä, mutta meillä oli tosi hauskaa ja oltiin aika vauhdissa :-D kymmenen maissa juostii sit pysäkille iha hirveellä kiirellä, huomaten että tasan kymmeneltä ei mene lauantaina bussia ja jouduttii odottaa seuraavaa 20 minuuttia.. no mutta onneks oltiin kuitenkin ennen 23 kaupungissa sillä jonot Ilvekseen (kuten varmaan kaikkialle muuallekki) oli valtavat! yhteensä jonotus kesti noin puoltoista tuntia ja kuumottavat paikat tuli siinä vaiheessa ku 45 minuuttia jonotettuamme mä huomaan että nii joo lähettii siihe bussiin sitte sen verran kiireellä että mullahan ei oo lappuja mukana :-) pienen tiedustelun jälkee selvis sit vielä sellanen ilonen asia että ne kysyy ne jokaikiseltä.. no ei siinä sitte muuta ku soittoo kotiin että löytyiskö sieltä ketään ajokuntosta, ylläri pylläri ei löytyny, mutta iskä ja Pete oli onneks niin ihania rakkaita että tilas taxin ja lähti tuomaa mun papereita mulle <3 ilta pelastettu ja päästiin sisään! Ilveksessä en ollu ennen käyny mutta se oli kyllä hyvä paikka eikä juomatkaa huhujen vastasesti ollu mitenkää ylikalliita (siis oli tietysti iha hirvittävän kalliita, mutta verrattuna esim. Tivoliin) baari-ilta oli suhteellisen mielenkiintonen mutta ehdottomasti hauska! Ramille suuntasin sitte siinä 4 maissa ja että oli kamalaa tulla ulos baarista ku aurinko oli tyylii nousemassa :-D mutta kesä jeejee <3 nää jatkokuvat on tosi huonoja, mulla oli yks missä mun mekko näky tosi hyvin mutta joku on tainnu poistaa sen vahingossa :-(



oikeesti toi mekko oli vielä kirkkaamman turkoosi! tän parempaa kuvaa siitä ei nyt oo mutta kyl se tässä aikalailla näkyy, ja tosta sain ihan kauheesti kehuja (jopa Ilveksen portsarilta) ja kyllä itekki tykkäsin ihan kauheesti vaikka välillä sai pelätä että jotain vilkkuu :-D


aivan loistava iltaseura ei voi muuta sanoo!



huhhuh, tähän postaukseen tais nyt sit kuitenki tulla enemmän tekstiä ku kuvia, mutta jos ette jaksa lukee ni kattelkaa vaan kuvia, pointti oli että päivä oli ihana ja mulla oli superhauskaa! <3 seuraavaks suuntaan nukkuun sillä aamulla vois herätä suht ajoissa jos toi aurinko vaikka paistais :-) vaikka toisaalta tarvisin kyllä unta, katotaa mitä ehdin huomenna postailee (parin ajastuksen lisäks) sillä suunnitelmissa ois Ramin pääsykokeiden jälkee juhlistaa meiän kuukausipäivää oikein urakalla sillä se on ennen meiän vuosipäivää viimenen kuukausipäivä joka tullaan viettään yhdessä :-( palaillaan siis reaaliajassa viimeistään sunnuntaina, heippahei ihanat ja onnee vielä kaikille muillekki ylioppilaille! ja teille muille, nauttikaa alkaneesta kesälomasta täysin siemauksin ;)

17 kommenttia:

  1. Sun mekon yläosassa on noin 10cm liian vähän kangasta apuaaa!

    VastaaPoista
  2. itseasiassa siinä oli ihan tarpeeks kangasta, mutta kuten sanoin tossa tekstissäki ni pidemmällä ajalla se ei istunu mulle niin hyvin ku sovituksissa luulin, eli se valu, siitä johtuu toi efekti, mutta kiitos tiedosta, musta se oli siitä huolimatta hieno joten i dont care what you say, sorry:)

    VastaaPoista
  3. Ihana mekko ja tyttö nättinä ja olette todellakin söpö pari! :) + ONNEA YLIOPPILAALLE!

    VastaaPoista
  4. kiitos itekki tykkäsin mekosta ja kampauksesta ja meikistä eli onnistunu päivä :D ja kiitos ja kiitos paljon! :))

    VastaaPoista
  5. toi sun mekko.............. olin itse kattomassa teidän lakitusta ja pelkäsin että sun rinnat tippuu ulos.

    Sulle on kertynyt kiloja ja muotoja tullut, miksi änkeet tuommoisiin vaatteisiin, jotka ei imartele vartaloas yhtää? Toivottovasti tajua jossain kohtaan ettei sulla oo sitä samaa vartaloo enää.

    VastaaPoista
  6. kiitos tästä:) hirveen hienoo että sulla ei ollu tossa lakitustilaisuudessa muuta ajateltavaa ku mä ja mun tissit, oon imarreltu:))

    ja hienoo myös se että sä tiät mitä mun päässä liikkuu ja pystyt sanoo että mä en ois tajunnu mun vartalon muuttuneen? :D enköhä mä jos joku sen tajua ja tiän varmaanki ite parhaiten mitä mun päässä liikkuu.

    ja mitä tohon mekkoon tulee ni en kommentoi sitä enää, oon sanonu että lopulta sen istuvuus ei ehkä ollu paras mahollinen mutta tykkäsin siitä anyway joten mua ei suoraa sanottuna vois vähempää kiinnostaa mitä jotkut anonyymit on siitä ollu mieltä piste! :)

    VastaaPoista
  7. Siis en missään vaiheessa sanonu että tiedän mitä sun päässä liikkuu :) en kyllä haluaisikaan, kun siellä nähtävästi ei liiku mitään :):)

    Ja kyllä SINÄKIN katsoisit ja tuntisit suurta myötähäpeää ja nauraisit jos näkisit jonkun muun tekevän saman mokan kuin sinä tai kun näet että jonkun mekko ei istu alkuunkaa ja tissit meinaa pudota ulos.

    Voin vaan kuvitella mitä sunkin vieraat on ajatellu kun ovat nähneet sut toi päällä, etenkin kun et edes yritelly peittää itseesi millään lailla.

    Jos laittaisin tän nimellä niin sua kiinnostais? Kyllä sua kiinnostaa yhtä paljon meidän anonyymejenkin kommentit kuin nimelliset. Mähän voin olla kuka vaan, onnee arvuutteluun kultsi ;)

    VastaaPoista
  8. kiitos tästäkin oletuksesta, mun päässä liikku erityisen paljonkin asioita ihan tiedoks :)

    okei, kiitos tiedosta että mulle on naurettu, myötähäpeilty ja mua on katottu, selvä pyy :)

    mun vieraat on voinu ajatella musta ihan mitä tahansa, mutta itseasiassa edes mun mummo (joka on kova suustaan) ei huomauttanu mun tisseistä mitään. ja mistäs tiedät etten yrittäny peitellä itteeni? itseasiassa nostelin tota mekkoo vähän väliä.

    ei, vaikka laittaisit ton nimellä mua ei kiinnostais yhtään sen enempää sillä oon edelleen sitä mieltä että pukeudun niinku tykkään sano muut mitä sano:) ehkä jos laittaisit ton nimellä niin arvostaisin sun mielipidettä ja kritiikkiä hivenen enemmän sillä sillon myös ottaisit vastuun sanomisistas. ja mitä tohon arvailuun tulee niin en aio kyllä tuhlata sekuntiakaa sen miettimiseen kuka sä oot:)

    kiitos mielipiteistä ja jos mitenkään mahollista ni oisko tää asia tällä loppuun käsitelty? ymmärrän sun mielipiteen, oon hirvee, naurettava, ääliö jonka päässä ei liiku mitään, enkä osaa pukeutua, ok. älä sitten lue mun blogia ni ei tarvi hävetä mun puolesta :)

    VastaaPoista
  9. joo ole hyvä vaan :)

    VastaaPoista
  10. omg hyvät tissit! joku lauta siellä kirjottelee taas. hahaa kateellisia! olet kaunis

    VastaaPoista
  11. haha voiku hyvä kommentti! :D vaikka en ny välttämättä lähtis suoralta kädeltä tolle katellisuus-linjalle, mutta kiitos sulle, piristit huomattavasti mun iltaa ! :)

    VastaaPoista
  12. Voi vitsi kauniina olet ollut ja onnea paljon lakista! :) Täälläkin kyllä mekko pisti silmään turhan paljon. Erittäin kaunis mekko jos omistaa pienet rinnat, mutta sinun päälläsi melko hävytön :D tää menee taas tähän sarjaan, että pienirintaiset voivat käyttää pajastavimpia yläosia ilman, että näyttävät esim juhliin etikettejä rikkovilta. Hyvää kesää nyt kummiskin sinne! :)

    VastaaPoista
  13. kiitos kiitos :) no niin se kai sit on, vaik ite oon edelleen sitä mieltä et tykkäsin mekosta :) kiitos, samoin sinne! :)

    VastaaPoista
  14. mistä osoitteesta oot tuon mekon tilannu? Niin upee että vois sieltä samasta kattella ittellekki jotai!! :D Mekko on ehkä turhan paljastava, mutta kyllä minäki oisin su´n a ton silti laittanu koska ton upeus kumoo sen ;D Jos mekko ois rumempi niin oisin voinut ajatella että apua :D

    VastaaPoista
  15. luulen että tarkotat tota shamppanjan väristä mekkoo, nii sitä en tilannu mistään vaan ostin Tampereelta Leimuskasta :D ton turkoosin mekon tilasin Kiinasta!

    mutta kiitos kehuista ja oon ihan samaa mieltä et vaikka toi oli ehkä vähä paljastava, mutta ku se ei ollu mikään kusiraja kuitenkaa ja oli muutenkin tollanen hempee ja tollanen nii se vähä kompensoi sitä ettei si ollu minää hävytön:)

    VastaaPoista
  16. Kuinka lesbolta tämä lause nyt kuulostaa, mutta sulla on upeet rinnat! Toi mekko oli just nappivalinta sulle! ;) Hihitin vähän tolle kuvalle missä Rami ihan selvästi katsoo sun rintojasi... :P

    Oot upea nainen, pysy tuollaisena kuin olet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha kiitos! :-D pakko kyllä olla itekki ihan tyytyväinen, ja kiva kuulla että joku muuki oli sitä mieltä että toi mekko oli kiva! :) ja haha, ollaan kyllä itekki naurettu sille monet kerrat koska se tosiaan näyttää et rami kattois mun tissejä, mut ihan oikeesti ku tarkasti kattoo ni se kattoo vaan mun erittäin vammasia poseerauksia tollasella epäileväisellä ilmeella! :-D

      ja kiitos vielä! :-)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...