tiistai 14. kesäkuuta 2011

rollacoasta make you scream

no hehheh, otinpa ovelan otsikon! siitä voi kuitenki päätellä jotain meiän tän päivän ohjelmasta, taisinki eilen mainita että säästä riippuen suunnitelmissa on joko shoppailua tai Särkänniemeen Särkänniemeeen! koska aamulla ilma näytti suhteellisen hyvältä (tarkottaen siis sitä että vettä ei tullu iha vaakasuoraan) ja Forecan ennusteetki lupaili selkeetä iltaan asti, päätettiin että nyt tai ei koskaan (ainakaa ennen ens kesää..) ja lähettii sitte kohti Särkänniemee. mä tän näkösenä:



oon pahoillani tästä asukuvien huonosta laadusta! voisin koittaa saisko tolla iphonella tän parempia ku nää on aina tälläsiä tyhmiä rakeisia jos on peilin kautta... tai sit vaa alan harjotella taas tota itselaukasimen käyttöö :-D anyway sorppa myös toi mun "ei vois vähempää kiinnostaa"-ilme, se johtu vaan kiireestä :-D kuitenkin siis itse asu oli ihan jees, aika ex tempore mutta ihan kiva :-)
  • neule Vila
  • farkkulegginsit Pieces
  • kauluri Seppälä

tosta astetta ankeemmasta säästä huolimatta, Särkässä oli yhtä kivaa ku aina! vaikka jotenki musta tuntu että kaikki laitteet tuntu paljon pelottavimmilta ku aiemmin :-D varsinki Half Pipe jossa en ollu käyny moneen moneen vuoteen, olin ihan paniikissa ku Rami vaa otti rennosti! kierretiin kaikki parhaat kauhulaitteet, mutta just ton viileyden takia ei jaksettu mennä mihinkään "turhiin" niinku Rami sanois, tarkottaen esim Tyrskyä ja Keinukarusellia :-D oon kyllä edelleen sitä mieltä että Tornado on Särkänniemen paras laite, eli jos tätä lukee joku joka on onnistunu välttää sen, ni tänä kesänä teiän on pakko käydä siinä! eikä se oikeesti ees oo niin pelottava :-) päivä oli huippuhauska ja tuntu iha ku ois taas lapsi :-D mun mielestä superromantilliseen Taikajokeen en saanu Ramia houkuteltua, ja Trombi missattiin osittain Ramin pituuden takia, mutta muuten oon päivään supertyytyväinen ja voisin mennä uudestaanki! (tytöt millon mennää?? :-D) tää mun Särkänniemen kuvasaldo ei valitettavasti oo mikää maailmaa mullistava, mutta ootte varmaan jo tottunu siihen ja ainaki pääsette ihaileen kuinka hyviä kuvia tolla Iphonella saa! olin tosi yllättyny että toi kamera on noinki hyvä :-)


tän lähemmäs noita vesilaitteita ei myöskään menty..


MotoGee oli huippuauska!


vein Ramin ekaa kertaa elämässää toho Kummitusjunaa :-D ketään tuskin yllättää et ei se ees pelänny..



toi oli oikeesti iha kauheesti pelottavampi ku mitä muistin! :-D


 

tuolla oli hyviä vohveliperunoita nam!


päivä on siis (taas) kulunu Ramin seurassa, ja samalta näyttää huominen, ohjelmassa vaan ois vähä shoppailua! läksiäislahjat pitää ostaa ja keksin yhen tosi romanttisen jutun johon sain Ramin suostuteltua joten senki toteutus ois edessä huomenna :-) sattuneesta syystä nää päivät tonne ens viikolle asti kuluu aikalailla Ramin seurassa ja veikkaanki että huomenna en ehdi pahemmin päivitellä, eli kuulette musta sitte torstaina :-) jonka jälkeen suunnataa sinne mökille mutta koitan ajastella teille jotain kivaa ja mahdollisuuksien mukaa väsäillä jotain iPhonella! ens viikolla ku Rami on jo poissa (byää) ja mulla ei oo tuon taivaallista tekemistä, ni lupaan vihdoin ja viimein väsätä sen uuden bannerin, toi vanha alkaa olla jo aika tylsä!

loppuillan suunnitelmista mun on varmaa turha edes mainita koska aion vaa olla kotona, joten sanon vaan heippa ja palaillaan kun ehditään :-)

11 kommenttia:

  1. ihana tukka!!!!!!!

    <3: S

    VastaaPoista
  2. ihanat noi hiukset:)ja hui! itellä tulee ainaki laitteissa nykyään jopa paha olo vaikkei pienenä tullu.. vanhuus iskee!

    VastaaPoista
  3. saatko enemmän negetiivista vai positiivista kommenttia? oletko koskaan katunut blogin aloittamista? Onko tullut kommenttia josta olet oikeesti loukkaantunut tai jotain mistä olet tullut tosi surulliseks?

    VastaaPoista
  4. Siiri: kiitos :) tykkäsin itseasiassa itekki tosta kampauksesta vaikka aluks ärsytti ku piti TAAS laittaa hiukset kiinni ku en jaksanu suoristaa :D
    haha, itseasiassa mullaki tuli yhessä laitteessa vähä huono olo, johtuu varmaan tosiaan tosta vanhuudesta ;)

    Anonyymi: saan ehottomasti enemmän positiivisa kommentteja, onneks! :) negatiivisia kommentteja on tullu ihan vaan muutama, ja ei en oo vielä tähän mennessä oikeesti loukkaantunu/tullu surulliseks mistää kommentista, koska lähes kaikki mun saamat negatiiviset kommentit on liittyny jotenki mun vaatteisiin/hiuksiin/kroppaan, joista kaikista ite tykkään ni oon oppinu onneks olee välittämättä mitä muut niistä sillon on mieltä:) toki joku pari luonne kommenttia on saanu mut miettii, mut en oo loukkaantunu tai mitään :)

    VastaaPoista
  5. ihanat hiukset <3 (: ja tuo paita! aivan super ihana <3

    www.cherbland.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Mihin rami on menossa? :o

    VastaaPoista
  7. http://veeraosv.blogspot.com/2011/06/i-miss-you-already-and-you-havent-even.html

    VastaaPoista
  8. oi vitsit, noi hiukset sopii sulle ihan tosi hyvin! oot super snygg ja ihanan onnellisen näkönen:)

    VastaaPoista
  9. voi kiitos paljon <3 onnellinen mä kyl täl hetkel oonki:)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...