torstai 30. kesäkuuta 2011

girls you got me tripping on sunshine!

good evening sunshines :-) kaikki alkaa varmaa jo pikkuhiljaa olee kypsiä tälle mun aurinkohehkutukselle, mutta ette voi väittää etteikö päivä ois aina pari kertaa parempi ku aamulla herätessään huomaa auringon porottavan kirkkaalta taivaalta, right? ja mikä vielä hienompaa, tietää olevansa lomalla ja voivansa alottaa aamunsa niinku mä tänää, eli torkuttamalla noin tunnin ja sen jälkee suuntaamalla takapihalle auringonottoon hyvien tv-ohjelmien saattelemana!

ku koin auringossa lekottelun riittävän (lue: alko tuntuu siltä etten haluu polttaa ihostani viimesiäki ruskeita pisaroita..) suuntasin pitkästä aikaa laittautuu iha jopa ihmisen näköseks ja siitä sitte kohti kaupunkia, tälläsellä lookilla:


mitäs tykkäätte asusta? ite mietiskelin kauan et sopiiks toi takki tohon asuun, mutta tulin siihen tuloksee että se käy siihen kenties jopa paremmin kun hyvin :-) muutenki tän päivänen lookki oli musta aika nätti!
  • shortsit Gina Tricot
  • tuubitoppi H&M
  • bikertakki Gina Tricot

kaupungissa oli siis ohjelmassa kahvittelua Vilman, sekä meiän serkun Sohvin kanssa :-) Sohvia on aina yhtä kiva tavata, mutta varsinki tälläi ihan omalla ajalla, tarkottaen sukujuhlien yms ulkopuolella! kuulumisia tuli vaihdettua roppakaupalla ja vähä juoruttuaki ;) meiän todellaki pitää ehtiä tapaa useemmin kunha kaikki vaan omilta kiireiltämme saada järkättyä aikaa, sen verran hauskaa oli !



vilma ja sohvi kiittää näistä paparazzi kuvista :-D


tää jäljellä oleva ilta mun kuuluis oikeesti kuluttaa pakkaamiseen pakkaamiseen ja vielä kerran pakkaamiseen (iskeekö paniikki ku en oo pakannu viä yhtää ja huomisen jälkee oon kotona seuraavan kerran keskiviikkona ja torstaina ois lähtö Turkkiin.... terveisin Vetu joka normaalisti pakkaa kaks viikkoo etukäteen oli reissu sitte mikä hyvänsä) mutta jotenki noi rästiin jääneet telkkariohjelmat houkuttelis vähä enemmän :-D sitä paitsi ollaan huomenna Vilman kanssa lähössä kiertään Tampereen kirppareita siinä toivossa josko löytäisin jotain matkaan mukaan, joten enhä mä nyt vielä voi päättää mitä otan! :-D anyway huomenna palaillaan ainaki joidenki kirpparikuulumisten kera, vaikkaki luultavasti mahdolliset löydöt säästän esiteltäväks sen Turkin matkan ajalle koska oon tähän mennessä väsänny teille vasta kaks ajastusta ja pää lyö yhä ihan tyhjää, eikä sieltäkää oo ideoita herunu joten täytyy nyt vaa soveltaa :-D nyt kuitenki moikkis ja huomiseen, bosa vu hoddn :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...