maanantai 13. kesäkuuta 2011

you will wait too long

blaah, vihdoin kotona! vannon että musta tuntuu ku tää päivä ois kestäny ainaki 35 tuntia, vaikka todellisuudessa tää on kestäny mulla tähän saakka n. 18 tuntia.. kyllä kyllä, herätyskello soitti aamulla puoli viideltä (siis puoli viideltä, ku la-su yönä menin vasta nukkuun sillon?) jollon piti kammeta ittensä sängystä ylös ja vielä mahollisimman nopeesti saada ittensä ihmisen näköseks eikä muuta ku nokka kohti Åboa! mulla oli siis tänään ne kätilön pääsykokeet Turun Ammattikorkeakoulussa, ja huhhuh että on ollu rankka päivä. onneks äiti oli nii ihana että lähti viemää mua sinne koska oisin oikeesti takas ajaessani nukahtanu rattiin!

en tiä kiinnostaaks teitä erityisesti kuulla noista kokeista, varsinki ku vaikka mulle jostain kumman syystä se paikka sieltä lankeis en ottais sitä vastaan tai vähintääki lykkäisin vuodella. mutta kerrottakoon nyt muutamalla sanalla siitä kuinka tylsää ja odotteluntäytteistä tää päivä on ollu! siis aamulla siellä alko kirjalliset kokeet kello 8, jotka itseasiassa meni mulla ihmeen hyvin siihen nähden että siellä oli mm. ruotsin luetunymmärtämistä, matikkatehtäviä ja loogistä päättelyä :-D ruotsin ois vielä voinu odottaa menevän suhteellisen hyvin, mutta kyllä huomas etten oo melkein vuoteen ruotsia lukenu missään muualla ku Siirin blogissa sillon tällön :-D matikasta ja jostain loogisesta päättelystä puhumattakaa, oon ollu niissä aina superhuono, mutta oikein yllätin itteniki kuinka paljon osasinkaa! no kirjallinen osuus kesti 4 tuntia jonka jälkee alko odottelu siitä pääseekö jatkoon. oisin voinu vannoo että lähen kotiin sillon yhen maissa, mutta siellä se mun nimi silti keikku haastatteluun päässeiden listalla, jei!



tollaselta siellä näytti.. aika karu ainaki mun mielestä!

siitä se varsinainen tuska sitte alkoki, kun mun haastatteluvuoro oli 23. ja jokaiseen haastatteluun oli varattu aikaa noin 10 minuuttia, voisin siitä tällä hyvällä matikallani laskee että odotusaikaa oli 3,8 tuntia... ja niin totta vie oli, nimittäin mun vuoro tuli siinä pikkusen ennen viittä! en oo hetkeen oikeesti ollu noin tylsistyny ku tänään, luin viiteen kertaan jo aikoja sitte loppuunkalutun Cosmon, revin vähä kynsilakkoja, kattelin kattoo ja mietiskelin maailman turhimpia asioita :-D kaiken huippu oli se ku kattelin ku muut iloissaan soittaa vanhemmilleen, kavereilleen ja poikaystävilleen jatkoon pääsystä, ni mää kattelen mun tiltannutta puhelinta, mulla nimittäin vaihtu tänään se liittymä (party party, mun iPhone toimii !) ja siinä 12 maissa lakkas sitte DNA toimimasta ja iPhonen käyttöön saamiseks oisin tarvinnu tietokonetta joten en ollu ottanu koko puhelinta edes mukaan.. siellä sitte istuin ilman puhelinta ja ilman kavereita, luojan kiitos jossain vaiheessa juttu alko luistaa muiden hakijoiden kanssa ja alettii olla jo voiton puolella :-) haastatteluki meni yllättävän rennosti, mutta ihan oikeesti epäilen etten todellakaan tuu saamaan paikkaa, sen vaan sanon että jos se tolla irtoo mitä mä tuolla kokeissa tein, ni aika helpolla tulee (ei tietenkää haittais mua ei sillä :-D) sen verran rennosti vedin ton koko jutun omalta osaltani. en tiä miks mua ei ees jännittäny? no ens vuonna sitte!

nyt oon ihan superhyperväsy, mutta innoissani testailemassa uutta puhelintani ja oottelemassa Ramia meille :-) voisin laittaa teille vielä kuvan tän päivän pääsykoe asusta ja sen jälkee suunnata ruokapöydän kautta räplää tota iPhonee!



asu oli toosi simppeli, koska en yhtään tienny mitä tollasee juttuu pitäs pukee päälle, mutta eipä sillä vissiin kauheesti ollu väliä, mutta asu oli kiva! ps lupaan etten oikeesti näyttäny noin lihavalta tossa asussa :-D
  • farkut Cubus
  • vyö Cubus
  • toppi Gina Tricot
  • kauluspaita tunika H&M

nyt siis syömään, leikkiin puhelimella ja hengaileen Ramin kanssa, palaillaan huomenna jollon meillä on suunnitelmissa säästä riippuen joko Särkänniemi-reissu tai sitte iha vaa shoppailua :-) palataan, heippa hei! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...