perjantai 3. kesäkuuta 2011

become a lash millionaire

totta totisesti! mutta iha eka pakko vähä valittaa kuinka raskas tää päivä on ollu ku lähin kotoo siinä 12 jälkee sinne ripsien laittoon ja palattii Ramin kaa meille lakkiaisharjotusten jälkee siinä 19 aikaa ja olin koko ajan liikkeessä :-D raskasta näin lomailun aikana! mutta siis lakkiaisharjotuksista teitä tuskin kiinnostaa kauheesti kuulla, niissä ei ollu yhtikäs mitään mielenkiintosta, muuta ku ne portaat joita pitkin sinne lavalle kavutaa hakee se lakki.. kiinnostaispa miten pysyn niissä pystyssä huomenna niillä mun kengillä! :-D pitäkää kaikki peukut pystyssä etten kaadu ja nolaa itteeni lopullisesti.. nii ja toinen juttu ennen ripsiä, jei ne yo-kuvien koevedokset tuli tänää, mutta tossa ku niitä Ramin kaa katteltii nii ei kyllä voi sanoo että siellä iha liikaa onnistuneita kuvia olis, mutta enköhä mä sieltä sen tarvittavan määrän hyviä kuvia löydä ja niitä näkyy varmaa sit jossai vaiheessa täälläki ku ne on maksettu yms :-) mutta nyt päivän asun kautta niihi ripsihommiin:



toi asu oli ihan ok, mutta ei kuitenkaa iha nii hieno ku ajattelin sen olevan ku sitä valitsin :-D
  • shortsit Pull&Bear
  • kauluspaita Cubus

noniin, mutta nyt sitte niihin ripsiin vihdoinkin! kävin siis tänää ottamassa elämäni ensimmäiset ripsienpidennykset ja ku en asiasta mitään tienny ni en tietenkää osannu sanoo millaset/minkä mittaset yms ripset haluun, joten annoin tekijälle vapaat kädet ja tulos on erittäin hyvä! :-) sain kuulla varmaan 15 kertaa kuinka mun ripset on jo valmiiks nii hirveen pitkät etten ees tarvis pidennyksiä (nojaa, miten senny ottaa..) ja tuuheet ja kauniit ja mitä vielä :-D onha ne iha ok, mutta onhan nää nyt niinku sata kertaa näyttävämmät! ite en alunperin ollu ajatellu että näistä tulis ihan näin tuuheet ja näin pitkät, mutta käsitin että noiden pidennysten pituus ja tuuheus suhteutetaan aina omien ripsien pituuteen ja tuuheuteen, joten siks näistä ilmeisesti tuli niin pitkät. mun omat ripset on ihan hirveen suorat, mutta nää on kaikkee muuta joten jee! voisin näyttää vähä ennen-jälkeen kuvia:

ennen:




jälkeen:




onhan toi ero ihan huikee, siitä kaikki on varmaa samaa mieltä :-D aluks olin vähä sillai et onks noi liian Tuksut, mut uskon et ku pistän muun meikin ja tukan ja kaikkee ni noi on just sopivat, eli tykkään iha kauheesti! Ramin mielestä näytän itkeneeltä pupulta (<3), mutta se nyt onki mies :-) ja hei anteeks kauheesti kaikille joita noi ripset kiinnostaa niinku enemmänki, sillä en ees tajunnu kysyy et miten pitkät noi on tai yhtään mitään niistä, olin vaa helpottunu ku se oli ohi koska mun silmiä kirvelsi välillä iha pirusti! luulen et se johtu niistä geelilapuista, ja sit siihen ku viä lisäs ihan järkyttävän pissahädän nii ne viimeset minuutit siinä tuolissa ei ollu mitää kivoja :-D mutta oli ne silti sen arvosia! mitä mieltä te ootte, onks noi Tuksut vai ihan jees vai jopa hienot? :-)

nyt mun pitäs viä mennä auttelee iskää ruokien valmisteluissa, laittaa kynnet ja miettiä mitä kaikkee tarvin huomenna mukaan! sitte voiski pikkuhiljaa alkaa miettii sitä nukkumaanmenoo, jos vaikka sais ees pari tuntia nukuttua ku herätys on tosiaa kello 5 :-) eli taidan nyt poistua tästä koneelta aika nopeesti ja toivottaa onnee kaikille lakkinsa huomenna saaville ja toki muillekki koulunsa lopettaville tai lomalle jääville<3 ! palaillaan jonkinlaisen yo-postauksen merkeissä sunnuntaina jos Hellan hyvästelyiltä ja itkemiseltä ehdin :-( (nää ripset varmaa irtoo saman tien sillon sunnuntaina siitä kyynelten määrästä :-D)
mun piti varmaan sanoo vielä joku miljoona muutaki asiaa, mutta oon nii stresseissä ja jännityksissä tosta huomisesta etten muista, antakaa anteeksi :-)


11 kommenttia:

  1. UPEEET noi ripset! <3 huikee ero (:

    http://cherbland.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. jeii kiitos:) ja ero on kyl aikamoinen:D

    VastaaPoista
  3. En ymmärrä kun Tampereella kaikilla on tollaset...

    VastaaPoista
  4. Missä noi on laitettu ja minne Hella on lähdössä? :)

    VastaaPoista
  5. missä kävit laittaan ripset ja paljon tuli hintaa?

    VastaaPoista
  6. Siiri: oot kyllä oikeessa, varmaan puolilla tamperelaisilla tytöillä on ripsien pidennykset :D mut ite oon kyllä ehdottoman tyytyväinen että otin noi näitä juhlia varten, koska mun päivä ois niin pilalla jos oisin alkanu sohaa jollai Hennesin irtoripsillä ja saanu silmäni punaseks:D

    Anonyymi 1: oonko idiootti vai idiootti ku unohdin mainita missä ja paljo makso, just ne ehkä tärkeimmät asiat:D siis noi laitettiin sellasessa ku Studio Exclusive, tuolla Tullintorin lähistöllä! ja öö nii siis tossa edellsiessä postauksessa oliki tosta Hellan jutusta, eli se lähtee Kreikkaan Korfulle töihin neljäks kuukaudeks :(

    Anonyymi: nii siis Studio Exclusivessa ja siellä oli tarjous että uusille asiakkaille 80! eli tosi halpa, ja normistikki se oli vaan 95 eli jos nää oikeesti on laadukkaat ripset (sen näkee sit ajan kanssa) ni oon tosi tyytyväinen ja suosittelen kyllä paikkaa! :)

    VastaaPoista
  7. upeet noi ripset !! mäki haluun :-)

    VastaaPoista
  8. kiitos! noi on kyl aika kivat ja kätevät :D

    VastaaPoista
  9. jos joku miettii että missä viipyy postaus lakkiaisista ja sattuis vaikka lukeen näitä kommentteja ni älkää pelätkö se tulee kyllä! meen hyvästeleen Hellan ja sitte kirjotan sen, joten menee myöhäseks mutta yritän julkasta sen vielä tän vuorokauden puolella :)

    VastaaPoista
  10. koska tulee postaus teidän kyproksen reissusta?

    VastaaPoista
  11. sekin tulee iha mahollisimman pian, julkasen huomenna sen linkitä blogisi ne mun valitsemat ja oon järkkäilly kaikki kyproskuvat jo! eli enköhän ens viikolla ku Hella ei enää oo täällä ja Rami menee mökille ni mulla ei oo muuta ku aikaa, ni saa sen julkastua :) tässä on vaa ollu yo-juhlien tiimoilta niin hirveesti kaikkee ja halunnu kavereitaki nähä ni en oo millää kerenny:( ku haluun tehä sen sillai kunnolla si ku teen etten vaa hutase sitä sillai nopeesti !

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...