sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

i heart these

moikka moi! täällä mä istun koneella vaikka ulkona paistaa aurinko ja väriä pitäs saada pintaan.. vähäisestä ja selväpäisestä juhannuksen juhlinnasta huolimatta oon tainnu saada itteni kesäflunssaan koska olo on tosi vetämätön ja päänsärky jäätävä :-( niinpä toi auringonotto jää mun osalta tänää välii, ja koska eilisestä mun kuvasaldo on nolla eikä mitään maailmaa mullistavaa muutenkaa tapahtunu, on mun postauski ihan toisenlainen. ennen inhosin kuvapostauksia, mutta jostain kumman syystä oon alkanu lämpenee niille, etenki näille mitkä liittyy weheartit.com kuviin, sieltä vaa löytyy nii hienoja kuvia :-) niinpä oonki päättäny vihdoin tehä tän niiiin monissa blogeissa kiertäneen kuvahaasteen weheartit-kuvilla, enjoy!

hair i would like to have:







place i would like to live:









things i would like to do every single day:










clothes i would like to wear:









i would like to look like:








semmosia kuvia ja noihan oli siis kaikki weheartit.com, johon taidan olla addiktoitumassa erittäin pahasti :-D anyway toivottavasti tykkäsitte ja toivottavasti tää mun inhottava olo paranee huomattavasti tässä parin päivän sisällä nimittäin mulla ois ens viikolle Turkkiin pakkaamisen lisäks aikalailla muutaki mukavaa ohjelmaa enkä millää haluis olla kipee! :-( päätän siis olla terve ja mähän oon, eli palaillaan ens viikon puolella (kuulostaa siltä ku siihen ois enemmänki ku päivä...) ilosemmissa merkeissä! :-)

4 kommenttia:

  1. ihania, ihania kuvia ! paranemisia sulle:) toivottavasti ei oo samanlainen kesäflunssa kun mulla. tuntuu että se vaan jatkuu ja jatkuu vaan :(

    VastaaPoista
  2. noi on kyllä ihania, oon ihan ihastunu weheartitiin viime aikoina! :D kiitos, toivotaan että paranen eikä oo toi sama, ei tää kyllä ainakaa vielä kauheen pahalta vaikuta joten sinänsä valoo tunnelin päässä :)

    paranemisia sullekki, toivottavasti menis vihdoin ohi! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...