tiistai 28. kesäkuuta 2011

you give love a bad name

kuten mainitsin ton eilisen postauksen viimesissä lauseissa, eilen illalla oli vuorossa flunssan parantelua leffaillan merkeissä! varotan jo alkuun että mulla ei ollu eilen ihan maailman paras päivä johtuen jostain syystä x jota en itekkään tiedä :-D (ok erään ihmisen ikävöinnillä voi olla vaikutusta asiaan, oon huomannu olevan hyviä ja huonoja päiviä, mutta ei mennä siihen) siitä syystä mun suhtautuminen noihin leffoihin saatto olla vähä kriittisempää ku yleensä, joku kenties muistaa mun joskus maininneen että tykkään yleensä jokaikisestä leffasta jonka nään :-D anyway iha vaa saadakseni vaihtelua näihi tavallisiin kuulumisia-postauksiin, voisin taas pikkasen harjottaa noita mun leffakriitikon taitoja ja kertoilla teille näistä parista eilen tsekatusta romanttisesta komediasta:




ensimmäisenä vuorossa oli tälläne perus teinidraama hömppäkomedia nimeltä Easy A. leffa oli sinänsä ihan hauska, mitä nyt ehkä välillä vähän väkisin väännetty. silti en tykänny tästä mitenkää kauheesti, se oli ehkä vähä liikaa mun makuu :-D vaikka tää leffa oli vissiin vuodelta 2010, se oli jotenki kauheen ysäri ainaki mun mielestä! en tykänny pääosan esittäjästä Emma Stonesta, mutta muuten leffa kyllä vilisi ihan kivoja (mies)näyttelijöitä, mm. Cam Gigandet ja Penn Badgley, mikä on tietysti aina  suuuuuuuri plussa ihan mille tahansa elokuvalle :-D leffan juoni vaan jotenki oli kauheen teini, mikä varmaan oli ihan tarkotuski ja jossai tyttöjen illassa siidereiden kera toi ois varmasti ollu just sopiva leffa mut tollasessa pienessä masiksessa katteltuna se ei jotenki uponnu ainakaa muhun.




toinen leffa oli sitte tää jota varmaan kukaan teistä ei oo nähny...... eli Love & Other Drugs, tähän alkuu voisin mainita inhoovani Anne Hathawayta, en tiä miks mutta oon inhonnu sitä aina sieltä Prinsessan Päiväkirjoista asti :-D jostain syystä tässä leffassa se oli kuitenki iha mukiin menevä! viime aikoina oon myös harkinnu tykkäänkö enää Jake Gyllenhaalista (olin sen ehkä suurin fani joskus Brokseback Mountainin aikoihin..) joo tiedetään, huiman tärkeitä nää mun ajatukset viime aikoina :-D mutta siis pointti oli että tän leffan katottuani oon taas ihan myyty kyseiselle herralle eikä mua haittais vaik se rakastuis muhun yhtä palavasti ku leffan Maggieen, oletan että voin paljastaa tän sillä veikkaan että siellä ei oo ketään joka ei osais päätellä miten tälläset leffat poikkeuksetta aina lopulta päättyy :-D anyway siis tän leffan näyttelijäkaarti oli ihan mahtava ja loppujen lopuks juoni yms oli myös hyviä, mutta kuitenki jostain syystä toi ei ollu ihan niiiiin hyvä ku olin ajatellu. ehkä vähä sekava ja siinä oli mun mielestä vähä liikaa asiaa yhteen tollaseen kuitenki pohjimmiltaan hömppäleffaan :-D oon kuitenki tyytyväinen että kattelin tän, vaikka leffa ois varmasti ollu tuplasti parempi poikaystävän kainalossa katottuna!

nyt aion suunnata tonne takapihalle auringon alle, joten kenties palaillaan illalla, kenties ei :-D riippuu ihan siitä onks mulla yhtään mitään kirjoteltavaa teille, mutta langoilla ollaan sitte viimeistään huomen illalla, nyt heippa hei, bosa vu hoddn ja nauttikaa kaikki tästä auringon täytteisestä päivästä :-)

2 kommenttia:

  1. hahhahhaa millä järjellä, meillä oli joku viikko si leffailta tyttöjen kanssa ja katottiin tasan kaks leffaa ja ne oli just nää kaks :D:D ja ps. en kans tykkää yhtään anne hathawaysta mutta jaken toisaalta voisin ottaa ihan millon vaa...

    VastaaPoista
  2. haha :D mitä ihmettä! aikamoinen sattuma :Dd ja jep, ton leffan jälkee oon tosiaa iha samaa mieltä jakesta ;)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...