torstai 23. kesäkuuta 2011

what were we doing?

moikka moi! toivotaan että saan tän postauksen kirjotettua ennen ku taivas jyrisee niin paljon että joudun vetää kaikki sähkölaitteet seinästä :-D en tiä miten siellä päin mutta täällä on ainaki ihan jumalaton myrsky! toivottavasti kuitenki noi Forecan ennusteet pitäs paikkansa ja ens viikko ois aurinkoista ni sais tota brunaa vähä takas ennen Turkkiin lähtöö! mutta yllättäen tän postauksen aiheena ei kuitenkaa ollu jauhaa säästä vaan kertoilla teille vähän tosta mun ja Ramin viiden päivän mökkireissusta niiden mökille Hirvensalmelle, joka on tuolla jossai kaukana Mikkelin lähellä. ku sanon viiden päivän reissu se kuulostaa varmaa ihan hirveen pitkältä, mutta sitä se ei todellakaa ollu, aika meni iha hirmu nopeesti ja tuntu ku oltas oltu siellä ehkä kaks yötä! ite en oo koskaan ollu kauhee mökkeilyn ystävä, johtuen ehkä siitä että pienenä meiät pakotettiin aina mummun ja vaarin kanssa mökille koko juhannukseks ku vettä sato saavista kaatamalla, eikä kukaa oikei tykänny olla siellä... (samasta syystä en varmaa oikei tykkää juhannuksesta eikä mua kiinnostais yhtään tehdä huomenna mitään varsinkaa jos sataa tähän malliin, joten multa on turha odotella mitää huikeita juhannuspostauksia, aion nimittäin joko olla vaan kotona ja vaihdella kuulumisia rakkaiden serkkujeni kanssa tai sitte suuntaan yhelle tutulle grillailee, anyway ihan rennoissa merkeissä koska tytöillä on kaikilla joko töitä tai suunnitelmia poikaystäviensä kanssa, jota mulla ei täällä ole:< eli kesän superbiltsut saa mun kohalta odottaa! :-D) kuitenki tuolla hyvässä seurassa ja kivojen puuhien parissa aloin itekki jopa lämpeen tolle mökkeilylle vähäsen :-D noiden viiden päivän aikana me siis mm. :


tehtiin pihatöitä
taisinki mainita jossai postauksessa kuinka ahkera oon ollu! me siis kunnostettii tota mökin pihaa iha kiitettävästi :-D


katteltiin Ramin lapsuuskuvia
ja vertailtiin näyttääks se yhä samalta :-D oon vakuuttunu siitä että mies ei oo muuttunu yhtää sitte tosta polvenkorkusesta Mersumiehestä :-)


käytiin Mikkelissä
käytiin siis asioilla Mikkelissä jossa en todellakaa ollu vieraillu ikinä, mutta ihan kiva kaupunki oli :-) ja itseasiassa paljon suurempi ku luulin, siellä nimittäin oli Gina ja Hennes !! valitettavasti en jotenki ollu yhtään shoppailutuulella eikä edes Ginan superale saanu mua innostuun, mikähän on vialla? :-D



katottii leffoja
koska meiän illat veny aina nii myöhäseks että telkkarista ei tullu enää yhtää mitään, oli leffat koneella iltojen viihdyke :-) katteltiin mm. No Strings Attached ja Limitless, joista molemmat oli ihan jees!



käytiin saunassa
luonnollisesti mökkeilyyn kuuluu sauna+uiminen, oli sää sitte millanen vaan! itseasiassa tuolla säät suosi ainaki suunnillee eikä sellasia hirveitä ukkosia kuulunu ku mitä täällä Tampereen seudulla.



uitiin
hyiii toi vesi oli iha kauheen kylmää, mutta uiminen oli silti kivaa :-D



pyöräiltiin!
hihii, en muista koska viimeks oisin ajanu pyörällä ja sen kyllä vähä huomas :-D en ehkä ollu ihan parhaimmillani, mutta hyvällä säällä illalla tollanen huviajelu oli tosi kivaa ja noi maisemat ihan upeita :-)


pussailtiin
..vielä kun voitiin! :-D ok tärkee tää.

lisäks me mm.
  • saatiin kummatki varmaa 50 hyttysenpistosta
  • kerättiin muutama tunti univelkaa (minkä huomas siitä että tänä "aamuna" heräsin siihen kun isi tuli töistä kolmen jälkee päivällä..)
  • syötiin hyvin
  • katteltiin maisemia
  • naurettiin
  • ja muuten vaan hengailtiin

meillä oli tosi ihanat viis päivää ja antaisin melkei mitä vaa päästäkseni takas tonne, mutta syyskuun Egyptin reissua odotellessa, siitä tulee varmasti vieläki kivempaa :-) asiasta sadanteen, kuten sanottu mun juhannuksen viettoon ei kuulu kauheesti mitää ihmeellistä ja ainaki tää ilta kuluu ihan vaan kotona syöden iskän tekemää herkkuruokaa ja kattellen Vilman kanssa telkkaria, eli en tiä miten paljon postailtavaa mulla huomennakaan on, mutta palaillaan taas heippa hei! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...