perjantai 3. kesäkuuta 2011

fabulous five for the last time

:-( tänään (torstaina) oli ihan mahtava ilta, mutta surullinen syy.. meiän viiden porukka hajoaa kesällä, sillä neljän päivän päästä tähän aikaan mun paras ystävä Hella on Kreikassa Korfun lämmössä. siellä se siis viettää seuraavat neljä kuukautta työskennellen ravintolassa, ja mä oon täällä! (no ok tottakai meen kattoo sitä mutta silti en kestä!) syystä että Hellan lähtö on ja maanantaina ja lauantaina lakkiaisten jatkoilla ei olla vaan omalla porukalla vaan seuraan liittyy tottakai muitaki, päätettiin viettää Hellalle pienimuotoset läksiäiset jo tänään!






liikkeellä oltiin siis luonnollisesti Hellan, Saaran, Lauran ja Sarkun kanssa ja suuntana oli Miami :-) tähä välii voisin vilauttaa omaa asuani:


oon ehkä tylsä mutta noi shortsti vaan on noussu mun ehdottomiks lemppareisk tässä muutaman viikon aikana, ja ton topin kesästä kuosia on tälläsinä päivinä vaikee vastustaa!
  • shortsit Gina Tricot
  • toppi H&M
  • kengät H&M

Miami oli aika kiva paikka, ruoka oli herkullista, tosin ite menin ja sorruin mun siipilakosta ja ne nyt maistuu lähes samalta joka paikassa joten omasta puolestani mulla ei oo kauheesti mitään sanottavaa, mutta tyttöjen burgerit näytti ja kuulemma oliki superherkullisia! :-D myös juomapuoli suju, vaikkaki pitäydyttii suunnitelmassa ja otettiin vaan ne yhdet! cosmopolitan oli oikeesti hyvä ja vieläpä halpaki :-)




oli niin ihana nähä kaikkia neljää tyttöö pitkästä aikaa oikei kunnolla ja koko porukalla! ilta oli kuten sanottu ihan mahtava, ja kyllä tässä kyynel tulee silmää ku miettii että lauantaita lukuun ottamatta, ei tulla tolla porukalla viettää iltaa seuraavaan neljään kuukauteen kertaakaan :-( tottakai me neljä tullaan näkeen ja kaikkee, mutta eihän se tietenkään koskaan oo täysin sama asia ku se yks puuttuu joukosta! onneks neljä kuukautta on kuitenki loppujen lopuks pieni aika, ja Hellalla tulee olee iha mahtavaa joten voidaan huoletta nauttia toistemme seurasta tietäen että Hellallakin on varmasti ikävä meitä, mutta siitä huolimatta sillä on myös hauskaa :-)




koska kyseessä oli läksiäiset, annettiin luonnollisesti myös pieni läksiäislahja ja meiän tapauksessa tietenki sellanen jolla varmistetaan ettei Hella ihan hevillä unohda meitä siellä Kreikan auringossa :-D


toi kollaasi juttu on meiltä kaikilta ja toi yksittäiskuva on multa! Hella oli otettu ja tykkäs lahjoista :-)


loppujen lopuks en voi muuta sanoo ku että tulee ikävä :-( nyt kuitenki nukkuu ja huomenna laitattaan ripsiä, harjottelee lakitusta ja toivoon että sähköpostiin saapuvat yo-kuvien koevedokset on onnistuneita! palaillaan jossain vaiheessa iltaa, hyvää yötä ihanat ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...