keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

when the moon is rising high, i'll be yours, i know you'll be mine

lupasin tossa äskösessä postauksessa kertoo muutaman sanan eilisestä illasta! joku saattaa muistaakki että eilisessä postauksessa mainitsin suunnitelmissa olevan rauhallisen koti-illan, kuten usein, suunnitelmat muuttuu ja tässä tapauksessa vaan hauskemmaks! meitä oltiin Ramin kanssa jo vähä koko päivä kosiskeltu Kuuban Sikatiistaihin (aivan kamala nimi.. :-D) mutta oltii kummatki sen verran poikki että juhlimisen sijaan saatiin jostain huippuidea lähtee yöuinnille. niin tylsiä ei kuitenkaan oltu etteikö oltais huomattu napata skumppapulloo mukaan :-D ei muuten ois iha heti uskonu että kesäkuun alussa Suomessa on vielä yölläki +20 astetta ja vesiki sen verran lämmintä että siellä ihan oikeesti pysty uimaan! mun oli pakko ottaa teille muutama erittäin huonolaatunen kuva ensinnäki tosta ihanasta maisemasta, Suomen kesä jos joku on kyllä nätti! ja toisekseen todistusta siitä että todellaki kastoin sen talviturkin täällä kotimaassaki:





ihanan tärähtäny, näyttää ku oisin joku puistopulsu noissa vaatteissa :-D


nätti toi salama!

uimareissun jälkee jostain syystä kuitenki piristyttii sen verran että päätettiin kuitenki lähtee käymää siellä Kuubassa :-D siinä vaiheessa kiitin kyllä luojaani aika rankalla kädellä siitä että mulla on nää ripset, sillä pystyin laittaa vaa vähä aurinkopuuteria naamaan ja näytin jo ihan ihmiseltä :-) koska mun oli todellaki vaan tarkotus mennä Ramille yöks, mulla oli mukana ainoastaan toi Vero Modan haalari josta puuttu ilosesti noi kaks ylintä nappia ja pari nappia irtos vielä tänää (hieno laatu onneks maksoin siitä melki kolmekymppiä?) mutta kyllä sillä vielä ihan säädyllisyyden rajoissa selvittiin, varsinki ku mulla oli toi poikaystävä henkivartijana ni ei tarvinnu hätistellä ketää limasia adoniksia :-D




tältä siis näytin ja haalarin alkuperä tuliki jo mainittua eli Vero Modasta!


ilta todellaki suju rattoisasti halpojen juomien ja hyvän seuran siivittämänä (älkää pelätkö me ei hengattu tuolla vaan kaksin vaan meillä oli kyllä seuraa :-D) ihan sinne valomerkkiin saakka. niinpä toi aamuherääminen ei ihan ollu mun juttu, mutta kyllähän mä sitä aurinkooki ehdin hetken paistatella Ramin parvekkeella, ennen kun suuntasin toiselle puolelle kaupunkia näkeen tyttöjä! ihanan aurinkoisen sään innottamana me käytiin syöpöttelemässä Spiikkarissa ja siinä Siperian ihanassa italialaisessa jäätelöpaikassa hakemassa jätskit ja istuskelemassa Frenckellin aurinkoisella aukiolla :-) oli ihana vaihtaa kuulumisia noiden tyttöjen kanssa ja jutella kesästä, musta tuntuu että kyllä tästä kesästä ennakko-odotuksista huolimatta tulee vielä ihan jees! :-)





huomenna jatkan tätä kesästä nauttimista tossa takapihan auringossa että saisin vähä lisää väriä pintaan! lisäks käyn siellä Hennesillä hakemassa osan niistä vaatteista ja sellasta, katotaan onks mulla kauheesti mitään postailtavaa mutta yritän yritän yritän parhaani saada sen Agia Napa-postauksen loppuun :-) nyt kuitenki piakkoin nukkumaa jotta jaksan aamulla herätä palvoon aurinkoo, heippa hei ja hyvää yötä ihanat! :-)

2 kommenttia:

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...