keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

fell in love with the sun

well hello hello! mitäs teille kuuluu? toivottavasti yhtä hyvää ku mulle :-) tänää on nimittäin ollu tosi mukava päivä, enemmän ja vähemmän ton auringon takia, oon vaa nii happy happy joy joy ku se taas jaksaa paistaa!

musta tuntuu että toi liiallinen auringossa makoilu tässä parin päivän sisällä on jotenki sulattanu tai vähintäänki jumittanu pahasti mun aivot ku tuntuu ettei tää kirjottaminen luista nyt ei sitten yhtään :-D mutta onneks mulla on kuvia ja enköhä mä teille pari sanaa saa tiivistettyä tästäki päivästä :-)



ensin tietysti alta pois nää pakolliset, kuten aamupala... ei vaa herkkuaamiaista oli kiitos isukki! ainoo hyvä puoli siinä että äiti ja isiki on nyt lomalla on se että ne tekee mulle ruokaa :-D lellitty?


valmistautumista grillaukseen!


piti keräillä vähä viihdykettä, oon päättäny että säästän kaikki lehdet Turkin matkalle ja aloin lukee sitte kotipihassa kirjoja :-D eilen luin Potter ykkösen ja tänää alko sitte kakkonen, hyvää viihdettä aurinkoon hyvän musiikin lisäks!


ja sitte itse asiaan.... pienten poseerausten jälkee :-D

tossa aurinkotuolissa makoillen kulutinki sitte aikaani ihan kiitettävästi, kunnes siinä vähä ennen viittä Laura tuli pelastaa mut tylsyydeltä ja tuli kärtsää mun kanssa :-) viideltä seuraamme liitty myös yks paras tyttö tuolta rapakon takaa, ku meillä oli skypetreffit ihanaisen Hellan kanssa! se tunti tuntu melkein ku oltais oikeesti istuskeltu kaikki kolme siinä meiän terassilla ihan ku ennen vanhaa, on ne tietokoneet vaan hienoja keksintöjä :-D viä ku keksittäis kone joka tosiaan poistaa sen ikävän? anyway Lauran kanssa jatkettiin iltaa vielä Hellan lähettyä töihin. auringon lakattua ruskettamasta suunnattiin kauppaan hakee jotai virvottavaa juotavaa ja puistoon istuskelee, onko parempaa kesäpäivänä ku vaan olla ja hengailla hyvän kaverin kanssa ja nauttia ilmasta? :-) tuskin!


Kyproksella vielä mediumit pihvit alkaa oleen jo ihan kypsiä, punotusta ei näy enää lähes missään! :-D


Lauran lähettyä, treffiseuraks vaihtu Rami, joskin valitettavasti ilman kuvaa ja ihan vaan puhelimen kautta mutta seki kelpaa paremman puutteessa vaikka musta toi Skype yhteys meiänki välillä sais pikkuhiljaa alkaa toimia.. :-D nyt ajattelin kattoo telkkaria ja mennä ajoissa nukkuu että jaksaisin taas huomenna herätä auringonottoon ja sen jälkee vielä treffaileen Sohvia ja Vilmaa kahvin merkeissä, mukavuus sen ku jatkuu, toivottavasti sielläki suunnalla :-) nyt heippa hei ja jatketaan huomenna!

2 kommenttia:

  1. Ensinnäkin Veera tää sun blogi on ihana! Odotan aina sun postauksias ja on tosi hienoa, että jaksat laittaa postausta tulemaan lähes jokapäivä varsinkin nyt vaikka sulla onkin ollut rankkaa poikaystäväs lähdön jälkeen... :( Voin kertoa, että kaikki sympatiat on sun puolellas ja tiedän kyllä miltä susta tuntuu. :/ Sulla on ihana tyyli ja vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä muutenkin ja jos nään sut joskus jossain niin tuun kyllä morjestaan! :D Mua jäi kuitenkin hämään se,kun te Hellan kanssa värjäsitte sulle sillon niitä raitoja että kuinka te ne teitte :D oon meinaan itsekin ajatellut ihan kotivärjäyksellä raidottaa nyt alkuun ja sitten mennä kampaajalle,mutten vaan tiedä että kuinka ne sais sillain tasasesti laitettua joka puolelle,olis kiva jos voisit antaa jonkun vinkin! Ja sitten vielä,että tuliko niistä kamalan kellertävät ja onko hopeeshampoo tai se suihke jota käytät auttanut siihen keltasuuden poistoon? :) Tsemppiä ja jaksamisia sulle! :)

    VastaaPoista
  2. ensinnäkin kiitos sulle ihanasta kommentista iha hirmusesti! <3 piristi iltaa kerta heitolla viä vähä lisää, aina on kiva kuulla et joku tykkää:) ja kiitti tsemppauksista, välillä tässä jo alkaa tuntua että kyllä tää tästä :) ja ehdottomasti tuu moikkaa jos vaa jossai mut bongaat!

    ja siis noista raidoista en kauheesti osaa sanoo ku Hella on meistä se parempi kampaaja eli periaatteessa se meni niin että mä istuin ja Hella väkersi :D mutta yritän parhaani, eli ne laitettiin ihan folioilla saman tyylisesti ku kampaajalla, ja ihmeen tasasesti ne saatiin vaikkakaa sitä ei riittäny iha joka kerroksee mun hiuksissa, eli suosittelen kahta purkkia! niistä tuli kyllä vähän liian kellertävät mun makuun, mutta se riippuu ihan hiuksista nimittäi mulla kellastuu tosi helposti tukka ku on punapigmenttiä niin paljon :( mut ku ottaa mahdollisimman tuhkasen sävyn ja tosiaan hopeeshampoota ja varsinki sitä suihketta nii kyllä ne auttaa ainaki vähän :) ja sit kampaajalla jossain vaiheessa jos viimeistelet ne nii siellähä ne saa laitettua tosi hopeistaki väriä! toivottavasti osasin auttaa ees vähä ja toivottavasti hiuksista tulee nätit ;)

    ja kiitti vielä :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...