perjantai 1. heinäkuuta 2011

second hand serenade

moikka moi ja terkkuja täältä a) maailman huonoimmalta ja b) maailman väsyneimmältä bloggaajalta! a) siks että vaikka olin Vilman kanssa tänää viis tuntia kaupungilla ja oltii oikei tarkotuksella otettu kamera mukaan, mun päivän kuvasaldo on vaivaset kaks ja niistäki toinen surkee asukuva :-D okei toi kuumuus saatto pikkase vaikuttaa asiaan, ku ei meinannu jaksaa kävellä Bonus Kirppikseltä Stockmannille pitämättä lepotaukoo, nii ei kauheesti tullu mieleen alkaa kaivelee sitä kameraa ja vielä kuvailee kaiken muun hyvän lisäks! b) siks että oon nukkunu viime yönä huimat kaks tuntia.. tää kaukosuhde rupee vähä valvottaa, luojalle kiitos että meiän välinen aikaero on sentää vaa tunti, muuten en ois varmaa nukkunu koko viikkoon :-D mutta ku noi Ramin aikataulut ja työajat tuolla Egyptissä menee pikkase erilailla ku mun rutiinit täällä, ni koska mä lomailen ni se on väkisinki mä joka joustaa omista yöunistaan :-D viime yö kulu ensin Facebookissa ja sitte puoli viidelta alko meiän ensimmäinen Skype keskustelu joka yllättäen vähä veny ja sitte taas vähä veny ja lopulta pääsin nukkuu puoli seittemältä aamulla :-) kaikkia varmaan kiinnostaa tää ihan suunnattomasti...

anyway aikasen herätyksen syy oli mun ja Vilman suunnittelema kirppisreissu joka tietysti alotettiin jo heti aamusta! tähä välii voisinki julkasta tän yhen surkeen asukuvan :-D olin kaikissa muissa Vilman ottamissa kuvissa ihan karsee joten mulla ei oo ku tää, mutta ehkä kestätte!


valitettavasti toi asu ei nyt näytä tossa yhtään nii kivalta mitä se oikeesti oli, mutta joka tapauksessa:
  • valkonen toppi H&M
  • löysä toppi H&M (toi vaihto väriä pesussa, se oli ennen sellane korallinen ja nyt se on enemmänki neonpinkki, mut ei se mitään, tykkään silti!)
  • shortsit H&M
ok miks ees kirjotin ton listan ku kaikki oli vaihteeks Hennesiltä :-D


oon kauheen yllättyny, koska mun kirpparisaalis on itseasiassa aika hyvä ja ois varmaan ollu vielä parempi jos oisin ollu täysissä sielun ja ruumiin voimissa eikä niissä kirppiksissä sisällä ois ollu n. + 40 astetta :-D lähinnä lompakko siis kiittää huonosti nukutusta yöstä ja hellepäivästä! oon jotenki aina ollu sitä mieltä etten koskaan löydä kirpputoreilta mitään, joten en oo käyny niissä kauheen usein, mutta nyt oon supertyytyväinen mun ostoksiin! pelkästään second hand-tuotteilla ei kuitenkaa tostakaa shoppailureissusta  selvitty vaan pitihän sitä väkisinki pikasesti poiketa Ginassa ja sitte Hennesillä..... :-D mutta tosiaan kuten mainitsin tossa eilisessäki postauksessa ni ajattelin esitellä noi mun ostokset vasta ajastetulla postauksella Turkin reissun aikana, nii sit saatte päivittelyjä tännekki melkei joka päivä vaikka oonki poissa :-)




niiden ostosten kanssa palaillaan sitte ens viikolla, mutta nyt mun on oikeesti lähettävä päikkäreille sillä tänää illalla en voi enää vältellä sitä Tallinnaan pakkaamista tai joudun järkyttää koko Viroo ja kulkeen siellä alasti :-) eli ehkä vaa ryhdistäydyn ja heitän jotai kamoja kassii ja katotaa josko niistä vaikka sais jotai kivoja asukokonaisuuksia sit siellä! huominen mulla kuluu siellä viiskymppisillä, jeii pääsee hehkuttaa Turkin matkaa Vallun ja Vilman kanssa, valittaa ikävääni ja jakaan kokemuksia Juulian kanssa ja juoruileen Varpun kanssa :-D luultavasti huominen on siis suhteellisen hiljastaa täällä päin, mutta lupaan lupaan lupaan ottaa mahollisimman paljon kuvia (lue: laittaan Vilman ottaa niitä kuvia musta ja muista...) ja esitellä niitä teille pienten kertomusten kera sitte sunnuntaina mikäli Leena ja Pete ei oo suunnitellu meille Helsinki-ohjelmaa ihan aamusta iltaan :-D nyt heippa hei ja hyvää yötä terveisin unirytmi täys kymppi! :-)

2 kommenttia:

  1. voisitko esitellä enemmän vaatteitas ku ne on nii kivoja:)? jotkut kollaasit olis hienoja, tai esim lempipaitas tai lempihousus ym:)

    VastaaPoista
  2. kiitos :) ja totta kai voisin! jotain kollaaseja voisin yrittää kuvailla mahollisimman pian ton Turkin reissun jälkeen:) ja itseasiassa oon tehny sellasen 10 lempparivaatetta postauksen, se löytyy tosta toukokuun puoliväliltä nimellä "trying on all our clothes" :) samantyylisen voisin tehä vaikka kesävaatteista iha erikseen! kiitos ideasta:)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...