sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

tallinn!

otsikosta on varmaa kauheen vaikee arvata mitä tää postaus käsittelee :-D nyt saatte siis vihdoin kuulla muutaman sanan ja aikamoisen kuvaoksennuksen tosta meiän Tallinnan reissusta.

matkassa oltiin siis yks yö 4.-5.7 ja reissu tehtiin perinteisesti Tallinkin laivalla. maanantai-aamuna herätessäni aamulla kello 5 en ollu iha niin innostunu tosta matkasta :-D lautta lähti nimittäi kello 8.30 joten meiän lähtö Espoosta oli suhteellisen aikanen! väsymyksestä huolimatta laivamatka kulu hyvässä seurassa mukavassa tunnelmassa.


tähän väliin voisin siis taas kerran kertoo että matkaseurana meillä oli oman perheen lisäks meiän tuttava pariskunta Leena ja Pete, joista en ajatellu mitenkää erityisen montaa kuvaa julkasta koska en oo ihan varma mitä mieltä ne siitä ois. muutenki nää kaikki kuvat on lähinnä musta mutta ei kai se haittaa! sellasia ihan perinteisiä maisemakuviakaa en jaksa kauheen montaa tähän laittaa, vaikka Vilma niitä jonkun verran ottiki (mistä tuliki mieleeni että nää lähes kaikki kuvat on siis (c) Vilma Kankkunen!) mutta mun omasta mielestä niitä on aina nii kauheen tylsä kattoo blogeista, että jätän ite ne mieluummin julkasematta :-D

joka tapauksessa siis mukavan mutta väsyneen ja erittäin viileen laivamatkan jälkeen, päästiin perille Tallinnan satamaan, josta suunnattiin mahollisimman nopeesti meiän hotellille!



yövyttiin siis tossa varmaan kaikille Tallinnassa joskus olleille tutussa Sokos Hotel Virussa, hotellihuoneesta mulla ei oo kuvia, mutta jokainen osaa varmaan kuvitella sen perus Sokos Hotellin huoneen :-D ainoo erikoisuus meiän huoneessa oli se, että se oli joku Onni Oravan perhehuone, tarkottaen että mulle ja Vilmalle oli varattu kerrossänky, kylpyvaahtoa kylpyammeeseen ja lasten astiastot.. :-D



oho, oonpas mä jotenki pieni noissa kuvissa mutta ehkä näätte jotain mun asusta!
  • toppi H&M
  • shortsit H&M
  • vyö Gina Tricot
  • liivi Zara

ennen rankan shoppailureissun alottamista, mun ja Vilman oli kuitenki pakko ottaa pienet päikkärit! hetki levättyämme lähettii heti viereiseen Virukeskukseen Zaraan ja sen jälkee iPhonen karttojen avulla suunnistaan Rottermanni kauppakeskukseen ja Bershkaan (+ Pull and Beariin ja Stradivariukseen!) seuraavat 4 tuntia meillä sitte kuluki ravatessa kaupasta toisee ja sovitellessa vaatteita. ihania vaatteita sitä sitte löytyki ja niitä saatte nähä sitte huomisessa postauksessa :-) noi kaupat tuolla oli muuten ihan täydellisiä, mutta palvelu oli ihan uskomattoman hidasta, siinä ajassa missä Suomessa oltais palveltu ainaki 5 asiakasta nii tuolla meni vasta eka asiakas jonosta :-D




shoppailtuamme tarpeeks (lue: kaikki siihen menessä saadut rahamme tuhlattuamme) ja nälän yllättäessä päätettiin alkaa ettii aikuisia, joiden ohjelmaan kuulu shoppailun lisäks viininmaistelua Tallinnan hienoimmissa viinikellareissa. sattumalta löydettiinki muu matkaseura yllättävän helposti, ja viinikellarissa vähä kuvailtuamme jatkettii matkaa lounaalle Alter Ego nimiseen ravintolaan :-)




tossa vaiheessa oli kyllä jo vähä väsy ja nälkä.. :-D





toi ravintola oli ihan loistava! syötii tapaksia ja salaattia, koska kyseessä oli lounas, ja kaikkien ruuat oli ihan loistavia! Vilma tietysti kuvaili ne kaikki mutta ketään tuskin kiinnostaa kattella 8 eri ruoka-annosta joten näytän vaan tän ehkä herkullisimman halloumisalaatin. meiän lounas oli suhteellisen pitkä ja siihen kuulu kaikki jälkiruuat yms yms, mutta lopulta sai nääki suursyömärit vatsansa täyteen ja päästiin jatkaa matkaa. shoppailtiin viä vähän, mutta tärkein kohde lounaan jälkeen oli kyllä suklaapuoti! vaikken ite oo mikää iha hirvee suklaafani, oli tuolla kaikkia herkullisia suklaita ja muutenki tosi hienon näköstä, joten mielellään siä vieraili :-)



viimesten shoppailujen ja suklaan hamstraamisen jälkee matka jatku sitte hotellille hetkeks lepäilee ja freesiytyyn illallista varten. illan asuks olin ottanu jotai ees vähä juhlavampaa ja asu oli omasta mielestäni ihan huippukiva vaikka taas kerran oliki peräsin Hennesiltä... :-D





illallinen syötiin ravintola Ö:ssä, joka seki oli ihan nappi valinta! se oli sellanen vähä "hienompi" paikka ja annokset oli tietysti sellasia pienia Näsinneulan ravintola tyyppisiä, mutta koska ite söin pihvin ni se todellaki oli ihan tarpeeks! :-D syömässä meillä sitte vähä vierähtiki aikaa, nimittäin pöytävaraus oli kello 20 ja takas hotellille päin lähettiin käppäileen n. kello 23 :-D mutta mikäs siinä hyvän ruuan ja tunnelman äärellä oli istuskellessa :-)



toi ruoka oli nii herkullista :-) ja vaikka ite en mikää jälkiruokien ystävä ookkaa, enkä varsinkaa suklaakakkujen, nii oli toi suklaafondantti mustikkajäätelön kera ihan ok :-)



syömisen jälkee käytii vielä nopeilla ilta drinksuilla hotellin Amarillossa, jonka jälkee uni maistu aika nopeesti :-D seuraavanaki aamuna herätys oli jo kello 8 eikä siinä kauheesti muuta keretty ku käydä aamiaisella ja jatkaa matkaa kohti satamaa!



mä en ny tiä välittykö se yhtään tästä tekstistä, mutta kokonaisuutena reissu oli ihan mahtava ja hyviä muistoja kerty taas roppakaupalla :-) sekä hienoja vaatteita, jotka kuten sanottua näätte huomenna! siihen asti kuulemiin ja toivottavasti ees joku jakso lukee tän iha loppuun asti :-D

4 kommenttia:

  1. oot ihan nätti naamasta, mutta muija mikä toi sun maha on?:O ihan törkee läski. katso peiliin ja katso mitä syöt

    VastaaPoista
  2. kiitos :) ja suurkiitokset tästä ystävällisestä huomautuksesta!

    VastaaPoista
  3. No huh, olipa anonyymillä asiaa... Musta oot ihanan terveen näköinen ihminen ja rohkeasti oma itses :) Se on saanu mussakin aikaa jonkilaista itsetunnon parannusta viime aikoina. Ettei kaiken tarvi olla pelkkää luuta ja lihaa. Pitäsköhän btw pistää jotkut tunnukset pystyy, jos alkaa tulemaa usempia elinoita :D

    -Elina

    VastaaPoista
  4. :D joo asiaa tosiaan oli, mutta toisesta korvasta sisaan ja toisesta ulos tollaset sanon ma! jos yks makkara masussa on torkee laski ni se on harmi, omasta mielestani oon ihan sopiva ja samaa mielta sun kanssa ei kaikkien tarvii olla niin langanlaihoja ja silti voi olla just hyva! :)

    ihana kuulla jos mun blogi on oikeesti vaikuttanu vahanki sun itsetunnon kohentumiseen:) haha ehka ehka, helppohan noi bloggerin tunnukset on muistaakseni vasailla :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...