maanantai 18. heinäkuuta 2011

dinner, coffee and a complicated dialogue

tänään oon nauttinu taas harvinaisen mukaisasta päivästä :-) aamu alko vasta puolenpäivän jälkee hyvien yöunien varustamana, lepposa kiva aamu telkkarin äärellä, vähä laittautumista ja järkkäilyä päivän ohjelmaa varten jonka jälkee mulla oli tiedossa harvinaisen lepposat skypetreffit rakkaan poikaystäväni kanssa :-) Ramin esitellessä sen työpaikkaa ja meiän innolla suunnitellessa vuosipäivä reissua Sharm El Sheikhiin tai Hurghadaan hotelliin sillä aikaa ku majailen Egyptissä, tuntu melkein ku tota 3000 km välimatkaa ei oliskaa!

tän jälkee lähin vaikkaki hivenen myöhässä nii tosi hyvillä mielin kohti keskustaa, tällä lookilla:


nätti asu vaikka ite sanonki! ja vitsi oli kiva ku olin ollu koko päivän sisällä ja taivas oli synkkä ku mikä, ni huomata että siellähän oli ihan lämmin eikä tarvinnu palella vaikka oli noin vähän päällä :-)
  • farkkulegginsit Vila
  • toppi Zara
  • kengät H&M

luvassa oli mitäpä muutakaan mukavaa puuhaa ku syömistä, Vilman ja meiän serkun Sohvin seurassa :-) selvisin jopa vihdoin paikalle ainoastaan kymmenen minuuttia myöhässä, iha vaan pienen parkkeerauspulman jälkeen.. (Rami voit lopettaa nauramisen jo tässä kohassa, uskon jo sua että oon maailman huonoin parkkeeraaja... :-D) paha paikka oli, mutta hengissä selvittiin sekä minä että auto ja pääsin viettää kivaa iltaa! ruokapaikkana toimi Pancho Villa ja masuntäyttäjänä ne ah niin ihanat hampparit! oon ihan tosissaa alkanu lämmetä Pancholle ku Rami on mua tarpeeks usein sinne raahannu ja nyt jopa himoitsen sinne ihan omin päin.. ruoka oli siis yhtä hyvää ku aina ja juttua riitti taas parin viikon tauon jälkee nii Turkin matkasta, opiskeluista ku yleisistä juoruistaki :-) ilta oli tosi rattosa ja uusia tapaamisia täytyy ehdottomasti järkätä ahkeraan ennen mun maasta poistumista!



loppuillan ajattelin viettää mitenkäs muutenkaa ku Gossip Girlin parissa ja huomenna palailen tänne kenties jonkun näkösen "sadepäivän ilot"-postauksen kanssa (miks pitää sataa?!) tai vaihtoehtosesti julkasen toisen Turkki-postauksista jotka eilen väsäsin :-) yritän kuitenki pihtailla niitä ihan vaan ja ainoastaan sen takia että alkuviikko ja vähä loppuviikkoki mulla on ohjelman täytteisiä ja juttua riittää teillekki jakaa, mutta viikonloppuna saatan panostaa vähä enemmän pelkkään laiskotteluun, mistä ei kovin montaa postausta irtoo joten säästelen noita Turkkijuttuja sinne että teillä ois täältäki jotai järkevää luettavaa sillonki! :-D koittakaa siis malttaa, ne on tulossa kyllä ei huolta :-) ja onhan mulla takataskussa myös yks toivottu kesävaatepostaus sekä tuunailua siitä yhestä kirppariostoksesta joten eiköhän musta tällä viikolla kuulu vielä moneen otteeseen ja ehkä ihan kyllästymiseen saakka :-D nyt kuitenki sen GG:n pariin, ja huomiseen kaikki ihanaiset! :-)


PS. te ihanat uudet lukijat joita oon huomannu viime aikoina ropisevan muutaman, ensinnäki tervetuloo mukaan ja toisekseen laittakaa rohkeesti kommenttia ja postausehdotuksia jos sellasia mielessä on, kaikki kommunikaatio on aina tervettullutta tänne ja kivat kommentit piristää huonompaaki päivää! :-)

9 kommenttia:

  1. Oi oot aivan todella kaunis:) ja ihana tuo toppi! Harmi ettei täällä tampereella oo zaraa:/

    -Anna

    VastaaPoista
  2. voi kiitos! :) mäki tykkään siitä iha hirveesti ja itseasiassa yritin metsästää noita lisää Tallinnan Zarasta mutta ei löytyny :( ja joo sanoppas muuta! kyseistä asiaa on tullu viime aikoina kirottua kerran jos toisenki :D

    VastaaPoista
  3. ihana asu ja täytyy sanoa samaa kuin edelliset kommentoijat,oot tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  4. kiiitos paljon sullekki :) alan tykästyä tohon asuun itekki vaa enemmän ja enemmän ku kattelen sitä :D

    VastaaPoista
  5. löysin sun blogin vasta ja luinkin sen läpi :) Vaikutat tosi kivalta ihmiseltä! Ja oot ihan super kaunis :)

    VastaaPoista
  6. Onko tuo Mulberryn Daria Clutch uusi? :) Ihana ja omallakin ostoslistalla !

    VastaaPoista
  7. iina: voi kiva kuulla :) ja kiiiitos paljon! näitä piristäviä kommentteja on aina yhtä kiva saada:)

    Anonyymi: jep se on uus, mutta haha en ees tienny että sen nimi on Daria :D siis mä en ite oo mitenkää erityisesti tollasten merkkilaukkujen perään, toi vaan oli musta tosi nätti ja ostin ton siis Turkista jostain basaarilta että mikään aito Mulberry se ei oo :D mutta tykkään kyllä:)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...