sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

hey girl, i'm very very glad u came

tänään pääsin jo vähä lähemmäs sitä kotoista kuumuutta, ku tunnin verran kerkesin paistatella päivää tuolla takapihan lähes kolmessakymmenessä asteessa :-) kyllä se kesä vielä tulee takas, ehkä! eilisestä sateesta huolimatta päivä oli harvinaisen mukava, kiitos superkivalle seuralle! kuten mainitsinki eilisessä postauksessa, äitin ja isin ollessa poissa Laura tuli meille viettään iltaa mun kanssa, ja onneks tuli, sen verran good time meillä taas oli :-)



tykkäsin tosta mun asusta ihan supersuper paljon vaikkei siinä todellakaa ollu mitään ihmeellistä, mut jotenki se vaa oli kiva :-) johtu ehkä myös siitä että on virkistävää välillä laittaa päälle jotai muuta ku shortsit ilman että täytyy olla hikiporsas koko ajan :-D anyway tää simppeli asu koostu näistä:
  • toppi Gina Tricot
  • kauluspaita Stradivarius
  • farkkulegginsit Vila

ilta alko tietysti normi juttutuokiolla ja kuulumisten vaihdolla (joita muuten taas kerran riitti..) jonka jälkeen seuraamme liitty kylläkin liian virtuaalisessa muodossa yks toinen ihana tyttö:


hella ei pitkän työpäivän jälkee ja ilman meikkiä ollu ihan nii innostunu tästä kuvausideasta :-D


skypeteltiin siis taas hetkinen Hellan kanssa ja saatiin kaikki kolme kerralla vaihdettua kuulumisia ja juoruiltua oikein urakalla :-) tekniikka on niin ihanaa sillon ku se toimii, mutta kuten yleensä nii nytki se ei suostunu kauheen kauaa toimii joten meiän juttutuokio jäi haluttua lyhyemmäks :-(

tän jälkee päästii sitte suosikkipuuhaamme eli ruoan laittoon, tai no lähinnä sen syömiseen :-D kokattiin erittäin onnistuneesti tortilloja ja ai että oli herkullista syödä hyvää ruokaa pitkästä aikaa (en yhtää tykänny Turkin ruuista hyihyi!) ja vieläpä mahtavassa seurassa!




ja eihän mukava tyttöjenilta tietenkää syömisee ja juoruiluun voi rajottua vaan siihen kuuluu tunnetusti myös leffa! meiän kohalla valittiin tällä kertaa astetta synkeempi pätkä, nimittäin se Black Swan. mun leffakriitikon taidot ei riitä arvostelee tollasta leffaa joten en lähe sanoo siitä kauheesti mtn :-D sanon vaa sen että olihan se vaikuttava ja hieno leffa sitä ei käy kiistäminen ja sen varmaa kertoo jo noi Oscaritki, mut siitä huolimatta mä en kyllä erityisemmin tykänny siitä :-( mutta mulla nyt on tunnetusti huono leffamaku joten ehkä se johtu vaan siitä :-D



joka tapauksessa ilta oli supermukava ja oli ihana nähä taas muitaki ku omaa perhettä :-D (yliannostus oli lähellä tossa viikon 24/7 yhessä olossa...) toivottavasti me nyt saatais kaikkien tyttöjen kanssa vihdoin järkättyä sellanen aika joka sopis kaikille ja ehittäis treffata ens viikolla! on ikävä :-( neljän kiireisen ihmisen aikataulujen yhteensovittaminen on muuten yllättävän vaikeeta...

nyt hyppään kuitenki sen Turkki-postauksen pariin, jotta saisin sen vielä tän vuorokauden puolella valmiiks ja julkastuaki jossai vaiheessa :-) palataan varmaan huomen illalla langoille, heippis! :-)

PS. oli eilisessä päivässä vielä yks toinenki superpiristävä juttu: nimittäin tättädädää varattiin isin kanssa mulle lentoliput Korfulle ja sieltä Kairoon! eli 26 päivän päästä tää tyttö suuntaa taas ulkomaille ja en oo varmaan koskaan odottanu mitään matkoja näin paljon! hypin kattoon koko ajan enkä malta odottaa enää päivääkää, vois alkaa pakkaan!

4 kommenttia:

  1. Heippa Veera! Löysin tän sun blogin Petriinan blogin kautta ja täytyy myöntää, että oon käyttänyt tunnin jos toisenkin tätä lukien ja ihastellen. Oot ihan super nätti ja sulla on ihan mieletön tyyli! Koukutuin saman tien :) Musta sait ehdottomasti uuden lukijan. Jatka samaan malliin!

    Anniina

    VastaaPoista
  2. moi! :) voi vitsi miten piristävä kommentti tähä synkkään sunnuntai-iltaan! :)

    kiva kuulla et tykkäät noinki paljon, kiiitos paljon :) ja oikein paljon tervetuloo lukijaks! :) ja kyllä, jatkan samaan malliin koska en muutakaan tapaa osaa, haha :D

    VastaaPoista
  3. Meinasin just tulla kirjottaa lähes identtise kommentin ku toi Anniinan on :D ja mustaki sait just uuden lukijan :) selasin tätä blogia vaikka kuinka pitkää ja silti en tajuu mite oot noin nätti ja tää blogi näi ihana :D

    VastaaPoista
  4. ooo voi kiitos:) kylläpäs mun iltaa nyt piristetää ja oikein urakalla :D ihana kuulla et joku jaksaa oikei viettää aikaa tän blogin parissa:)

    ite en pidä itteeni kyllä mitenkää erityisen kauniina, enkä tätä blogiakaa mitenkää iha hirveesti muista poikkeevina, mutta tollasta on aina kiva kuulla, joten kiiitos paaaaaaaaljon:) ja tervetuloa lukijaks myöskin! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...