keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

i'm packing up, getting ready to go

hello hello, mitäs kuuluu teiän aurinkoiseen päivään? :-) mulla ei ainakaan auringonottoo tai laiskottelua.. valitettavasti :-D okei nukuin ihan äärimmäisen myöhään, mutta mulla on taas hyvä tekosyy nimittäin mun yöstä kolmisen tuntia meni skypetellesä Ramin kanssa, joten voitte uskoo että kyllä nukutti helposti yli puoleen päivään! herättyäni aikaa ei jääny laiskottelulle, nimittäin mulla oli tänää aikamoinen projekti:

tavotteena oli saada vähintäänki nää tästä:


jollain keinolla mahtumaan tänne:


aluks vaikutti siltä että kyllä edessä on mission impossible, mutta tittididii loppujen lopuks tilanne onki tää:


lentokoneen lähtöön on vielä 20 tuntia ja mun matkalaukku alkaa olla valmis :-) (okei ihan pari juttua tuolta vielä puuttuu) oon aika tyytyväinen itteeni, nimittäin tää ei oo ainoo asia jonka tein tänää, käytii myös äitin kanssa päivittelemässä mun hiustuote- ja meikkivarastooni tota reissua varten ja nyt mulla on kaikki mitä vaan tarviin eli eiköhän näillä tääki naama ja tukka selviä viikon tuolla Turkin lämmössä :-D



hiusjutuista tarvin matkaan (+ ihan muutenki) tota Bonacuren maailman parasta aurinkosuojahoitosuihketta, käytän tota aina sillai iha altaallaki et ku kastelen hiukset ni suihkuttelen tota ni pysyy vaaleempiki tukka kunnossa. ja koska hopeeshampoo vahingoittaa tukkaa kuitenki jonku verran, en uskalla sitä ottaa tonne auringon alle mukaan vaan sen sijaan panostan toho hopeesuihkeesee estääkseni keltasuutta :-) sit koska tarvin hoitoaineen, ostin iha kokeiluks tota Four Reasonsin korjaavaa hoitoainetta! oon tykänny tosta saman merkin hopeesuihkeesta nii paljo et aattelin että ton on pakko olla hyvää :-D kohtahan se sit nähdään!

meikkipuolelta iha välttämättöminä oli noi tummemman sävyset ihomeikit! oon tainnu täällä valittaa aiemminki että ku mun kasvot ei vaan rusketu, ja ku sanon että ne ei rusketu en todellakaa tarkota että ne ois jotenki vähän muuta ihoo vaaleemmat vaan sitä että ne on oikeesti valkoset ku lakana :-D pisamia tulee, mutta ei mitää muuta, vaikka kuinka oisin auringossa :-( jos joku osaa kertoo tähän jonku syyn/apukeinon ni otetaa mielellää vastaa :-) tästä syystä mun siis täytyy vähintäänki ostaa tumma meikkivoide ja puuteri, jotta ees meikit naamassa mun kasvot ja muu kroppa lähentelis samaa sävyä! mun mielestä toi MaxFactorin meikkivoide on ihan parasta, joten valitsin siitä vähä tummemman sävyn 045, joka on mun mielestä ihan sopiva tällee kesällä ainaki mun omalle iholle. lisäks otin tosta mun ainaisesta Lumenen puuteristä kaks sävyä tummemman eli päädyin 5. toivotaan että huomenna ku meikkaan en näytä joltain totaaliselta idiootilta vaan että noi sävyt ois ihan onnistuineita ostoksia!

lisäks mun oli saatava uus eyeliner ja tällä kertaa päädyin yhä tohon Rimmelin Glam Eyesiin, mutta väriks vaihdoin mustan. plus tossa kuvassa näkyy mun uus täydellisyys kynsilakka jonka ostin laivalta, eli Mavalan Toulouse! Hella tuhos viime kesänä mun edellisen Toulousen ja siitä asti mun on aina pitäny ostaa uus mutta se on kuitenki jääny :-D nyt mulla vihdoin on se, ainaki siihen asti ku meen Korfulle ja Hella päättää taas lainata sitä :-D tälläsiä ostoksia siis tänää, toivotaan etten oo ollu iha hakoteillä näitä ostellessani!

musta tuntuu että tää(kin) postaus on jotenki vähä random, mitä ihmettä mulle on tapahtumassa ku en osaa enää kirjottaa :-D toivotaan että nyt alottamastani Tallinna-postauksesta tulee edes vähä järkevämpi, nii teillä ois jotai järkevääki luetavaa täältä sillä välin ku oon poissa. nyt siis tekeen sitä ja sen jälkee vielä viimestelen ton matkalaukun ja koitan päästä ajoissa nukkumaan, heippa hei kaikille :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...