tiistai 26. heinäkuuta 2011

what a lovely familypicture

nonniin nyt on Vilma ja sitä myötä sen kamera kotona ja voin laittaa teillekki näkyville nää huimat määrät kuvia eiliseltä, nooot. mut on mulla muutama kuva :-) anyway meillä on ollu yleensä koko perheen kaa vähä niinku perinteenä käydä jossai ulkona syömässä ainaki kerran sillon ku kaikki on yhtä aikaa kesälomalla, ja tän kesän reissu toteutettiin sitte eilen, tän näkösenä:


  • kauluspaita H&M
  • bleiseri Bershka
  • toppi H&M
  • ja mulla oli tuolla alla myös shortsit !

pitkähkön pohdinnan jälkee päätettiin kaikki yhessä että suunnataan meiän luottokiinalaiseen syömään, eikä kyllä todellakaan ollu virhe! syötiinki sitte ihan kunnolla, nimittäin valittiin sellanen menu neljälle ja siihen kuulu vähä niinku kaikkee friteeratuista kanapalloista possua ja kasviksia-kastikkeeseen. kaikki oli aikamoisen herkullista ja ilta muutenki onnistunu! kyllähän me syödään perheen kesken yhessä monta kertaa viikossa, mutta on siinä aina vähä eri fiilis lähtee vähä kauemmas ku omaan ruokapöytään syömään ja sai iskäki taas istua valmiiseen pöytään :-) ja muutenki oli kiva vaa istua ja jutskailla ilman kiirettä telkkarin ääreen tai postaamaan :-D kaikin puolin siis onnistunu ilta vaikka tuliki kenties syötyä hivenen liikaa!



asiasta sadanteen hypätäkseni, oli muuten tooosi outoo meikata eilen ekaa kertaa sillai ettei ollu yhtää ripsienpidennyksiä jäljellä! viikonloppuna mulla meni hermo ku jäljellä oli ihan muutama ripsi enää joten siinä sitte aikani niitä irrottelin iha nyppimällä ja onnistuhan se. mutta oon kyllä ihan hirveen yllättyny tosiaan siitä että en hoitanu niitä mitenkää erityisesti ja tein kaikkee mitä ilmanki ripsiä, ja silti ne pysy mulla yli 7 viikkoo ja oikeesti ihan nätteinä sen 6 viikkoo! eli suosittelen ehdottomasti tota Studio Exclusivee kaikille jos aiotte ripsienpidennykset hankkia :-) ite sain luojan kiitos vielä varattua ajan ennen ku elokuussa lähen matkaileen, ni voin sit siellä Kreikan ja Egyptin kuumuudessaki olla ees vähä ihmisen näkönen! mutta siis tältä näytti mun ihan naturel ripsilook :-D tein tollasen meikin missä yritin olla korostamatta ripsiä, koska halusin testata miltä se näyttää! yleensä en tykkää mutta kyllähän toi nyt iha menetteli:



nyt mä sanon kuitenki teille heipat tältä päivältä ja palaan huomenna uusien juttujen kera! ainii, tajusin tosiaan tänään että en oo vieläkää julkassu sitä Turkin shoppailupostausta, joten voisin ajastaa sen tänne teille huomiselle päivälle, koska huomisen pääpostaus jää varmaan aika myöhäselle, sillä lähen illasta treffaan mun lempparityttöjä :-) huomenna siis luvassa pari sanaa siitä mutta sitä ennen myös vähä lisää Turkki asiaa, nyt moikka moi ja huomiseen! :-)

5 kommenttia:

  1. Ootko kihartanu hiuksesi tarkoituksella väärinpäin:)? Tuollain että ne menee sisäänpäin:) Näyttä hienolta! En ole itse koskaan tajunnut kokeilla tuollaista:)

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! Ja ei näytä nassu hassumalta ilman niitä pidennyksiäkään kuule:) Mutta hyvin ne sulla näköjään sit kesti. Hei ootko valkassu hampaitas jollai?:)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: haha en todellakaan tarkotuksella !! :D kuten sanoin tuolla aiemmin ni en oo ihan vielä oppinu tota suoristusraudalla kihartamisen tekniikkaa, ja oon muutenki aina ollu kauheen huono hahmottaan että kumpaan suuntaan kuuluis kihartaa :Dd eli siis ihan vahingossa tein ton ja huomasin itekki vasta jälkeenpäin et hetkinen tais mennä väärään suuntaa kasvoihin nähden :D mutta iha kivan näkönen se oli silti ei sillä:) ja muutenki kihartelen aina vähä kaikkiin suuntiin ku ei meinaa onnistua tolla suoristimella :D

    Siiri: kiitos! :) mäki kyl tykkäsin tosta! ja kiiitos kiitos <3 on se kyl ihan kiva näin vaihtelun vuoks olla ihan naturellilla naamalla ainaki hetken! mutta ei en kyllä valitettavasti oo valkassu vaikka tekis ihan hyvää noillekki taltoille :D

    VastaaPoista
  4. asun tampereella ja suunnitelmissa olis ottaa kans ripsienpidennys :-) vahingoittiko noi ripsienpidennykset sun omia ripsiä jotenkin? Ne ainakin näytti pysyvän tosi kauan sulla ja oli siistin näköiset!

    VastaaPoista
  5. mä en ainakaa ite huomannu et omat ripset ois mitenkää vahingoittunu! toisaalta en oikein muista millaset mun ripset oli ennen noita ku siitä on niin kauan :D mut siis mun mielestä ne on ihan yhtä pitkät edelleen eli ei sillai ainakaa vahingoittanu :)) jos niitä ei mitenkää revi irti yms ni ei mun mielestä pitäs vahingoittaa jos on hyvin tehty! ja siinä oot oikeees et noi oli kyl hyvät ku ne pysy nii kauan nätteinä:)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...