keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

it's a celebration every time we link up

moikka moi taas! ihan alkuun varotan teitä että vaikka (tai ehkä just siks) mulla oli superi ilta ihanien tytsyjen kanssa, niin mulla ei oo yhden yhtä kuvaa koko reissulta, joten saatte nyt selvitä pelkillä huonoilla asukuvilla, pahoitteluni! oon ollu taas tänään ihan todella laiska auringonottaja, sillä nousin sängystä niin myöhää että sainki melkei heti aamiaisen jälkee alkaa rauhassa laittautua enkä vaivautunu edes terassilla paistatteleen päivää vaan jumitin sisällä :-D anyway mun päivään ei siis oo kuulunu mitään muuta tähdellistä ku voivottelu siitä kuinka kuuma on suoristaa hiuksia ku sisällä on 28 astetta lämmintä, sekä sitten tietysti toi ihanainen vierailu Saaralla parhaassa seurueessa :-) heitänpä tähä välii kuitenki sitä päivän asua:


tälläsellä pukeutumisella mentiin siis tänään enkä ees sano kuinka paljon tykkäsin tästä yksinkertasesta mutta nätistä asukokonaisuudesta vaan ainoastaan pahoittelen supersurkeita asukuvia, tuli vähän kiire eikä noi itselaukasin kuvat toiminu sitte yhtää joten jouduin turvautuun peiliin, olen pahoillani :-(
  • shortsit Gina Tricot
  • paita Pull and Bear

mutta siis, iltaa lähin viettään Saaralle niinkin mukavassa seurassa kun tietysti Saara ja Sarkku! alunperin tarkotuksena oli vihdoin ja viimein treffata ihan koko tyttöporukalla, mutta valitettavasti Laura ei päässykkään paikalle :-( mutta josko sitte vihdoin ens viikolla! mutta hauskaa meillä oli joka tapauksessa ja oli niin kiva nähä noita kahta hassuttelijaa :-D Sarkkuakaa en ollu nähny ties millon ja todellaki oli kerenny tulee ikävä sen temppuja ja juttuja, joten oli tosi kiva vaihtaa kuulumisia ja päivitellä kaikkien syyssuunnitelmat ajan tasalle ihan rennoissa merkeissä hengaillen ilman sen suurempaa tekemistä :-) suurin saavutus oli siis kaupassa käynti, mutta muuten istuskeltiin lähinnä Saaran sängyllä ja juteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä, ihan paras tapa viettää kesäiltaa, etten sanois! :-) tää sanonta on varmaan maailman kulunein, mutta kavereille pitäis kyllä järkätä aikaa paaaljon useemmin! onneks nyt kuitenki seuraavat treffit on suunnitteilla jo ens viikolle nii keretää viä pari kertaa tavata ennen mun maasta poistumista! (olipas maailman vammasimmin sanottu :-D)

anyway ilta oli loistava ja huomisesta tulee varmasti ihan yhtä kiva, ku vuorossa ois päivä sen tänään puuttuneen tytsykän eli Lauran kanssa :-) sen takia ajattelin nyt syödä vähä iltapalaks väsäämääni tonnikala-raejuusto-paprika sekotusta ja ehkä pienen Ramin kanssa Facebookissa chattailun jälkee mennä mahdollisimman ajoissa nukkuun nii musta jopa ois jotain seuraa Lauralle! huomenna lupaan olla ahkera ja ottaa teille kivoja kesäisiä kuvia olettaen tietysti että aurinko suvaitsee paistaa, siihen asti siis kuulemiin ja hyvät yöt kaikille!

2 kommenttia:

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...