perjantai 29. heinäkuuta 2011

mama, life had just begun

moikka ja hyvää perjantaita kaikille! :-) kovin moni tuskin on tällä hetkellä siellä koneen ääressä lukemassa mun postauksia, luultavasti suurin osa on tänäänki jossain biltsuttamassa, vaan en minä! eiköhän tänki sit joku huomenna krapuloissaan lue, joten kirjotellaan nyt anyway. tänään mulla oli siis ohjelmassa pientä shoppailua äitin ja Vilman kanssa! okei ei se kyllä loppujen lopuks kovin pieneks jääny jos ihan tarkkoja ollaan.. oli kivaa olla ihan perhepiirissä liikkeellä ja tietysti on aina yhtä kivaa ku äiti ostelee mulle vaatteita :-)

joka tapauksessa mun täyty siis hankkia muutamia ihan perusjuttuja kuten t-paitoja ja toppeja ja näiden lisäks sitte jotain vaatteita sinne Egyptiin. jos en oo aiemmin kertonu niin tosiaan Rami asuu Suezissa, jossa ihmiset on vanhoillisempia muslimeita ku jossai Egyptin turistikohteissa, Hurghadassa tai Sharm El Sheikhissa, jossa porukka on tottunu siihen että turistit pukeutuu tosi "paljastavasti". Suezissa juttu on siis eri ja munki tavallaan oletetaan pukeutuvan pitkiin housuihin ja vähintäänki kyynärpäät peittäviin paitoihin, ja kerran oon menossa Ramin sukulaisiaki tapaan yms niin todellakin ajattelin olla hyvä tyttöystävä ja noudattaa näitä neuvoja ettei mua katota ihan kieroon siellä :-D eli viileitä mutta pitkiä vaatteita oli myös haussa (ja tähän piikkii laitanki noi parien housujen ei-niin-ihanan ulkonäön..)

kuvia vaatteista näätte tossa vähän alempana mut laitetaas nyt ensin kuvaa siitä minkälaisissa vaatteissa olin tänää liikenteessä:


toi asu oli musta aika kiva, vaikkaki jotenki näissä kuvissa se näyttää kauheen tylsältä! ps hieno homma taasen Vetu, kaikki vaatekappaleet on kotosin Hennesiltä :-D


ekana tulee nyt kuvaa noista ihan perusperusvaatekappaleista joita ostin, eli ei mitään yllättävää!


eli pari ihan perus teepparia ja toppia lähti matkaan! noi t-paidat ostin kans lähinnä Egyptiä varten niinku paitojen alle ku ne on vähä peittävämpiä tosta kaula-aukostaan ku topit! mutta kyllähän ihan perus mustia ja valkosia t-paitoja tarvii aina että ei sinänsä mikään turha ostos.




tässä ois sitte vähä paitoja joita tarttu mukaan:

1. valkonen löysä toppiasia löyty vihdoin ja viimein pitkän etsinnän jälkee Hennesiltä vaikkei ehkä ihan niin juhlavassa muodossa ku oisin halunnu, mutta menee paremman puutteessa etenki ku hintaa tais olla joku 7 euroo. tän ostin siis ihan Suomeen ja saattaa päästä päälle enemminki ku arvaattekaan :-)

2.  tosi nätti löllöpaita Ginasta! ton ostin nyt ensisijaisesti sitä Egyptin reissua varten koska toi oli niin ohukaista kangasta ja sopivan mittaset hihat. kuitenki aion käyttää tota ahkerasti Suomessaki mun syysypukeutumisessa, sen verran ihanan syksyset noi värit tossa on! hintaa tällä tais olla 14,95.

3. & 4. sama tunika/kauluspaita kahessa eri värissä. tollasen olisin voinu ostaa iha muutenki rennoks paidaks, mutta sinne Egyptiin noi on ihan parempia ku hyviä etenki ku Ginan alejen jälkee niille jäi hintaa 4,90! sopivan ohuita, herkullisen värisiä ja sopivan mittaset hihat, noihin ku yhdistää farkut tai kivat chinot ni asu voi jopa olla ihan kiva! :-D


hei tähän väliin varotan sitte jo etukäteen, että älkää a) järkyttykö liikaa b) tuomitko mua ihan ensikädeltä nää seuraavan kuvan parit housut nähdessänne, mulla on niille erittäin hyvä selitys! :-D



1. & 2. nää suhteellisen järkyttävät housut ostin siis molemmat vaan ja tasan tota Egyptin matkaa varten! :-D nää ei todellakaan oo mitään mun tyylisiä, enkä keksi miten noista sais mitään huippukivaa asua, vaikka tavallisen pitkähihasen kanssa ne ihan mukiinmeneviä voikin olla. mutta nää oli sinänsä pakollinen ostos että tarvin sinne 30 asteen helteeseen kipeesti jotkut oikeesti ohuet housut, koska tiedän etten pysty kulkeen siellä joka päivä jossain chinoissa tai farkuissa, noi oli parhaat mitä löysin Ginan alerekeistä, joten saa nyt kelvata :-D Ramia tuskin niin paljon kiinnostaa vaikken koko ajan pukeutuis siellä parhaimpiini, ja sen sukulaiset on vaa tyytyväisiä ku noudatan pukeutumiskoodia, joten :-D (älkää huoliko, en aio esitellä teille päivän asua sillon ku noi on jalassa!)

3.  nääki pöksyt taitaa näyttää tossa kuvassa suhteellisen idioottimaisilta, mutta noi oli oikeesti päällä tosi kivat! korkee vyötärö, nilkkamitta ja valkonen asiallisen näkönen kangas! noihin vyö ja yksinkertanen yläosa ni tykkään ehdottomasti :-) noiki lähtee Egyptiin mukaa, mutta tulee iha varmasti käyttöön myös täällä Suomessa! nää oli Hennesiltä ja makso vaan 7 euroo joten oon superylpee tästä löydöstä!

4. tääki bleiseri on ihan Suomi käyttöön oon nimittäin ihastunu tohon ton merihenkisyyteen ihan suunnattoman paljon! mulla on sama jakku mustana, mutta toi sininen on tällä hetkellä ihan paras etenki ku se löyty Hennesiltä 7 euron hinnalla :-)




1.  tarttuhan sieltä reissulta vähän asusteitaki mukaan jippii! toi leopardituubi on suurta rakkautta, himoitsen nimittäin tällä hetkellä leopardikuosin yhdistämistä vähän kaikkeen ja kaulurit on aina ihania joten nyt mulla on kaks tän hetken ihailun kohdetta yhdessä, joten tolle tulee varmasti käyttöö heti ku iskee sopivan viilee päivä! tää uus rakkaus oli Hennesiltä ja tais maksaa 9,95.

2.  nättiä huivia oon metsästäny vähä niinku koko kesän, oisin halunnu jonku kirkkaan värisen, mutta toisaalta tällä hetkellä mulla on ihan hirveesti kaikkia kirkkaan värisiä vaatteita joten tollanen mustavalkonen neutraalin värinen huivi ajaa asiansa varsin hyvin! tollekki ois luultavasti luvassa käyttöö jo heti huomenissa :-) tän ihanuuden löysin Seppälästä hintaan 12,95.

3.  perusmustan nahkavyön (tai tekonahkavyön) ostamista tuskin tarvii kauheesti selitellä :-D kaipailin tollasta vähä paksumpaa mustaa vyötä ja Hennesiltä löyty just sopivan särmikäs eikä hintaakaa ollu ku vissiin 14,95!

4.  nyt mäki sit vihdoin ja viimein menin ja ostin tälläsen mikskä ikinä tätä sitte kutsutaankaa, alustoppi? bandeauliivi? :-D anyway mulla on muutama toppi jonka alle en tykkäis välttämättä laittaa ihan tuubitoppia ni toi vaa rintsikoiden päälle niin hyvä tulee :-)

ja sitte! viimeseen mutta ei todellakaan vähäisimpään tän päivän löytöön:


tättädädää! FARKUT! nää Ginan Kristenit jokka on varmaa puolella Tamperetta mutta ei kiinnosta!  joojoo onhan mulla kahet farkut, mutta nää on niinku supermukavat ja muutenki, voiko farkkuja olla koskaan liikaa? ne mun kahet Hennesin farkut on molemmat sellasta tosi jäykkää materiaalia joten ne ei todellakaan oo mistään mukavimmasta päästä, mutta nää on ku silkkiä jalassa, siitä kertoo se että harkitsin jopa matkustavani Kreikasta Egyptiin nää jalassa! :-D sillon täytyy olla jo tosi hyvät farkut, koska mä en koskaan ikinä aja edes autoo pitkiä matkoja farkut jalassa mikäli ei oo ihan pakko. toinen juttu mistä tykkään noissa ihan superisti on toi väri, noi on tollaset lähes vaaleet, ihan vaaleita farkkuja en vois kuvitella jalkaani laittavani koska ne lihottaa näitä mun ennestäänki pulleita jalkojani viä vähä lisää, mutta tälläset keskivaaleet on ihanaa vaihtelua niille kahille tummemmille farkuille :-) noi vetuketjut on tosi kiva yksityiskohta ja mikä parasta, koska noi on oikeesti tarkotettu sellasiks nilkkapitusiks ni kerranki pituutta 32 ei tarvi lyhentää mulle! :-D tälläsissä töppöjaloissa on yleensä se ärsyttävyys että farkuissa tonne nilkkaan tulee se kohta jonka kuuluis oikeesti olla jossain pohkeen kohilla, joten pillitkää farkut ei oo oikeesti pillit, mutta nää on ja sehän on enemmän ku kivaa :-) kaikin puolin siis hyvät farkut eikä hintaakaa ollu ku 50 euroo joten oon tyytyväinen!

tässä ny tais taas tulla jonkun verranki juttua näistä vaatteista, mutta etteköhän te oo jo tottunu :-D eli siis tälläsiä omasta mielestäni suurimmaks osaks tosi kivoja ja etenkin Egyptin matkaa ajatellen hyödyllisiä löytöjä tein tänään. kertokaas teki mielipiteitänne mun ostoksista? :-) paitsi noista kahista housuista, veikkaan nimittäin että aika moni on niistä tasan samaa mieltä kun mä, järkyttäviä :-D mutta jos jollain ihanalla siellä ruudun toisella puolella on mitään vinkkejä millä saisin noista järkättyä kivan mutta viileen asun johonkin tarpeeks pitkähihaseen paitaan yhdistettynä ni antaa tulla, ehdotuksia otetaan todella mielellään vastaan! :-D

nyt mä lähen kuitenki syömään, aikamoinen nälkä ehti tuolla kaupunkia kiertäessä jo yllättääki. huomenna mulla ois sellasta supermukavaa ohjelmaa että ihanainen Alli saapuu taas Keuruulta tänne Tampereen kamaralle ja saadaan viettää kaks päivää yhessä, jippii mulla on Altsulle niin paljon juttuja ja uskoakseni silläkin mulle, eli taitaa äänihuulet joutua taas pikkasen koville tänä viikonloppuna :-D mutta huomenna mennään perinteemme mukaan syöpötteleen Spiikkariin joten jotain juttua ja vähintäänki asukuvaa luvassa sitte illalla, nyt kuitenki moikkista kaikille ja superkivaa viikonloppua sinnekin! :-)

4 kommenttia:

  1. Ei noi housut nyt mun mielestä niin kamalat ole!:) just hyvin voi yhdistää johonkin yksinkertaseen yläosaan. Tuo vähän vaihtelua kun housut onkin se katseenvangitsija eikä paita:)

    Ihanat farkut!! Mulla on aina ongelmia farkkujen kanssa:( jos ne on hyvän pituset,ne ei mee mulla pohkeesta ylöspäin ja jos ne on sopivat muuten, ne on puoli metriä liian pitkät... Kelle noita farkkuja oikeen suunnitellaan?:D

    Aa rakastan sun blogia!!! tullu ihan mun lemppariks:)

    -anna

    VastaaPoista
  2. nii eihän ne nyt yleisesti ottaen ihan niiiin hirveet oo, mutta ei vaa yhtään mun tyyliset jotenki :D mutta kai sitä voi aina kokeilla varsinki ku on vähä pakko:)

    mulla on vähä sama ongelma yleensä farkkujen kanssa! :D mulla on nii lyhyet ja pulleet jalat haha :D mut siks just noi onki hyvät ku noin on nii joustavaa materiaalia ja ei oo liian pitkät just koska normaalimittasille noi on nilkkapituset :D vaikka mä kyl oon iha normimittanen tietääkseni mut kai noita suunnitellaan pitkäjalkasille ja tosi hoikille ihmisille, eli ei mulle! :D

    ja voi eii, kiiitos paljon! :) olipas tosi kiva kuulla tai siis tollanen piristää iltaa aina, kiitti hirmusesti <3

    VastaaPoista
  3. Kyynärpäät pitää peittää? Mä ku luulin olevani vanhoillisessa maassa viime kesänä :DD Nepalissa siis olin ja siel pitää peittää olkapäät ja polvet. Menin matkan aika pitkälti, tunika, huivi, legginssit-kombolla...ja ei ollu hyvä ei. Olin siel kolme viikkoo ja jossai vaihees meni nii järki ku lämpöö on yli 40 astetta. Ois jotkut ohuet housut ollu paljon paremmat. Kaikki vaatteet oli viel paksuu puuvillaa... ens kerral sinne vähän viisampana sit :D

    - Elina

    VastaaPoista
  4. aa voi ei :D uskon että oli tuskaa ja uskon kyllä että tulee oleen tuskaa välillä myös mulla tuolla, mutta onneks ilmastointi on keksitty ja illat alkaa jo olla sielläki viileitä ni ehkä selviän :) vaikka veikkaan silti että saatte kuunnella muutaman "on niin kuuma"-valitusken tänki blogin puolella ens viikosta alkaen :D

    mutta siis joo mielellää tosiaa pitäs tuolla olla kyynärpäät ja nilkatki peitossa eikä legginsejä oikei hyväksytä. toki jos oisin menossa tonne iha muute vaa voisin pukeutua miten tykkään ku en välittäis muitten mielipiteistä mutta nyt ku meen ekaa kertaa tapaa Ramin sukua ni en halua heti aiheuttaa pahennusta ja olla epäkunnioittava niiden uskontoo ja kulttuuria kohtaan. oon varautunu ohuilla farkkuleggareilla ja tosi ohuilla paidoilla ja chinoilla :) koitetaan kestää! :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...