lauantai 16. heinäkuuta 2011

i don't sleep so i can't find her

well hello hello kaikille! tänäähän mun oli tarkotus kertoilla teille vähä paremmin kuulumisia ja kenties esitellä päivän asua, kaikesta suunnittelusta huolimatta eilisillan suunnitelmat muuttu kertaheitolla sen verran että ne vaikutti viä tähän aamuunki :-D

eilen mulla ja Vilmalla oli tarkotuksena pienen Salkkarit-maratonin jälkee jatkaa kauhuleffamaratonilla, joten lähettiin ihanassa suomalaisessa kesäsäässä (lue: sateessa) kävelee kohti lähintä Makuunia, fiksu idea jättää auto pihaan.. anyway tarkotuksenahan oli siis vuokrata ihan vaan yks tai kaks leffaa, no Vilma pikkuleffafriikki ei vaan voinu vastustaa kiusausta Makuunin ostoleffoista joita sai kolme kympillä :-D lisäks käytii Prismasta hakemassa Black Swan (jee vihdoin nään sen! kyllä, uskokaa tai älkää oon yks niitä varmasti harvoja jotka ei edelleenkää oo kyseistä pätkää nähny :-D) joten nyt meillä riittää noita leffoja vähä pidemmäkski aikaa eikä tarvi tohon Makuuniin iha heti uudestaa lähtee kyläilee :-D

vuokraleffoina matkaan tarttu siis Hierro ja Julian silmät. tarkotuksena oli sitte alkaa kattelee näitä siinä kymmenen maissa, mutta suunnitelmat tosiaa muuttu sen verran että mulla alkoki Skype-treffit jotka vähä veny ja veny, joten ei saatu aikaseks kattoo ku toinen noista ja silti ilta meni supermyöhäseks. just silmät ummistettuani tulee puhelu toisista Skype-treffeistä ja eihän niistä koskaan voi kieltäytyä :-D mun "ilta" jatku siis taas aamuseitsemään, mutta en valita ku sain jutskailla rakkaiden ihmisten kanssa :-) tästä johtuen kuitenki toi uni maitu aina tonne kolmeen saakka iltapäivällä, ja nyt mulla on pikkanen kiire alkaa laittautua ja pukee yms ennen ku ihanainen Lauraseni saapuu meille illanviettoon! :-) niinpä mä en noista kuulumisista ehdi nyt kauheesti enempää löpistä, enkä luonnollisesti oo sitä päivän asuakaa viä päättäny, joten siirrän sen huomiselle ja samalla saatte kunnon postauksen tästä illasta, lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon ottaa paljon kivoja kuvia!

kuulumisten sijaan, ja jotta tää postaus ei jäis ihan pelkäks tekstiks, voisin nyt kuitenki sanoo pari sanaa tosta eilen kattomastani kauhleffastaa:



eilisenä pätkänä oli siis toi Hierro, josta mulle oli aikamoisenki kovat odotukset tiedettyäni että se on Orpokodin tekijöiltä ja oon edelleen Orpokodin suuri fani :-D kuitenkaa toi leffa ei todellakaan ollu niin hyvä ku olin odottanu, tiedä johtuko se sitte suurista odotuksista vai itse leffasta.. juoni oli kyllä sinänsä ihan hyvä ja näyttelijät supereita ja tosi sopivia kauhuleffaan, mutta jotenki silti toi leffa jäi tavallaan vähä kesken tai siis et se loppu liian tyhmästi :-D ihan pelottava se kuitenki oli sillon yhen aikaa yöllä pimeessä talossa katteltuna, välillä vähä liianki pelottava! eli jos pelottavaa leffaa himoitsette nii kattokaa toi, mutta älkää odottako ihan liikoja!

nyt mun täytyis pikapikaa laittaa suuhuni jotain ja alkaa laittautuun, että ehin ennen Lauran tuloo :-) edessä on mukava ilta joten lähden viettämään sitä nyt, ja palailen tänne blogin parii huomenna paremmalla ajalla! heippa hei ja huomiseen :-)

ps. asia taitaa nyt alkaa näyttää siltä että Turkki-postauksesta tulee tollanen päivä päivältä postaus, mutta ehdottomasti joko kahessa osassa tai rankalla kädellä tiivistettynä :-D lisäks teen niistä vähäisistä ostoksista oman postauksen, näiden kimppuun siis myöskin huomenissa joten niitä saa ootella ens viikon alulla (tai viimeistään siinä vaiheessa ku mulla ei oo mitää muuta kerrottavaa :-D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...