torstai 28. heinäkuuta 2011

the sun and an old friend of mine

hejssan kaikki! tän päivän postaus venähtiki vähä myöhempää ajankohtaa ku olin ajatellu, mutta en todellakaan valita sillä sen verran mukava päivä on ollu :-) aamulla herätessäni kukonlaulun aikaan (lue: kello 11) en ollu vielä asiasta iha samaa mieltä, nimittäin oon tullu siihen tuloksee että elän jo tota Egypti-aikaa, eli yöllä valvon sinne neljään ja päivällä en meinaa päästä sängystä ylös ennen kahta.. mutta onhan se kai hyvä harjotella jo näin etukäteen ku Korfullakaa en ajatellu ennen neljää nukahtaa vaikka aikasin aion auringon alle herätäkki!

auringosta puheen ollen, sinnehän sitä tänäänki oli kiire ja mitä parhaassa seurassa! nimittäin yhen maissa lähin sitte paahtavan kuumassa autossa ajeleen Lauralle päin, ja vaikka nyt ku kattoo ulos tota kaatosadetta mikä ainaki täällä päin vallitsee, ei todellakaan uskois että oon ollu tänää paistattelemassa päivää auringon alla :-D mutta uskokaa tai älkää auringonottoo meillä oli Lauran kanssa ohjelmassa, ja niinpä suunnattiin läheiseen puistoon lähes heti Lauralle selviydyttyäni. siellä viihdyttiinki sitte seuraavat viis tuntia vaikkei se aurinko koko aikaa paistanukkaa ni kylmiä tai hiljasia hetkiä ei kyllä meillä taaskaan nähty! juttua riitti vaikka muille jakaa ja mikäs parempi paikka  ja aika juoruta ja jutskailla ku lämmin kesäpäivä puistossa :-) jossai vaiheessa taivas alko kuitenki synkistelee siihen malliin että päätettiin jatkaa juttua sisällä marjapiirakan ääressä eikä siinäkää ollu mitää valittamista!




siinä teille muutama kesäkuva, huimia taideteoksia eikö totta.... anyway päivä Lauran seurassa oli ihan mahtava ja kotiin rantauduin vasta tossa tunti sitte, väsyneenä ja nälkäsenä, mutta onneks iskä oli grillaillu kaikkia herkkuja ja pääsin suoraa pöytään! :-D loppuillan ajattelin iha vaa jumittaa ja veikkaan että tänää se uniki tulee vähä aikasemmin ja huomenna ohjelmassa on mitäs muutakaa hauskaa ku shoppailua äipän kanssa! :-) jippi ja jee, shoppailu on aina hauskaa ja etenkin matkoille shoppailu joten ootan hurjasti! mutta niitä ostoksia ja juttuja sitte huomenna, nyt laitan teille vielä kuvan päivän rennosta asusta sekä yhen aika yllättävän kesäbiisilempparin ja sit siirryn tän iltapäivän Salkkareiden pariin, rentouttava päivää ei voi muuta sanoo :-)


eilen illalla Saaralta kotiin saapuessani en millään jaksanu funtsailla mitään superkekseliästä ja hienoo asua, joten turvauduin ihan perustoppiin ja yksinkertasiin shortseihin, mutta kivaltahan neki näytti vai mitä sanotte? :-) etenki ku tiedossa oli päivä suurimmaks osaks bikineissä ni näillä pärjättii vallan hienosti!






huomiseen kaikki kivat !

6 kommenttia:

  1. sulla on todella kaunis iho. voisit kirjottaa sun ihon hoidosta ja näyttää tuotteita millä sitä hoidat! :)

    VastaaPoista
  2. voi kiitos paljon! :) se ei kyllä todellakaan aina oo ollu tossa kunnossa :D mutta itseasiassa oon kirjotellu ainaki yhen postauksen mun ihonhoidosta ja tuotteista jo, eli tsekkaa ihmeessä tää postaus jos sua kiinnostaa :) http://veeraosv.blogspot.com/2011/04/shes-got-porcelain-skin-of-course-shes.html

    VastaaPoista
  3. Olen uusi lukija ja olen selaillut vanhempiakin postauksia. Yks kysymys mulla olisi. Olisikos mahdollista saada sinusta joskus myös kuvia, joissa ET hymyile suu auki? Jokaisessa kuvassa hammashymy, alkaa ärsyttää. :P

    VastaaPoista
  4. ensinnäki tervetuloo lukijaks, toivottavasti tykkäät vaikka hammashymy ärsyttääki! :D jos se iha tosissaa ärsyttää, ni suosittelen vaa iha suosiolla selaa noi naamakuvat ohi, koska mä en ikinä siis en ikinä hymyile niin et mun hampaat ei näkyis :D voin laittaa sellasen kuvan joskus johki postauksee vaikka loppukevennykseks ni näät kuinka idioottimaiselta näytän sillon :D plus mulla on nii isot hampaat (ollaa naurettu tälle iskän kaa aina, sillä on meinaa sama homma:D) etten pidä juuri koskaan muutenkaa mun suuta iha kokonaa kiinni koska se on työlästä :D:D meinasin kuolla ku mun yo-kuvassa se mies pyysi mua hymyileen niin et hampaat ei näy, niitä koevedoksia ei lähetetty edes mulle asti joten se varmaan kertoo jo jotain :D

    kivan pitkä kommentti taas mutta siis pointti oli se että toi on mun luonnollinen hymy, jolle en oikeestaa voi mitään joten tuskinpa toisenlaisia kuvia rupee kauheesti tuleen, iha vaa siks että ite en niistä tykkää enkä halua julkasta itestäni kuvia joihin en ite oo tyytyväinen :D sori vaan.

    VastaaPoista
  5. Okei, enköhän mä nyt ymmärrä. :) Onneksi et siis ole yksi heistä, jotka hymyilevät sellaista teennäistä hammashymyä. :)

    VastaaPoista
  6. kiva :) en tiiä niistä mut mä kyl tosiaa hymyilen/nauran tollai iha aina :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...