torstai 21. heinäkuuta 2011

i know where to go on a rainy day

huhhhuh mikä myrsky on ollu lähes koko päivän! kuinka kauheeta oli herätä aamulla ku oli ihan pimeetä ja synkeetä, ku ois ollu syyskuu eikä heinäkuu. luojan kiitos huomiselle on taas luvattu sitä oikeeta heinäkuun säätä, ja viepä aika suuressa mittakaavassa. valitettavasti mä en varmaa kauheesti aurinkoo kerkee ottaan ku pitää hoitaa virallisia asioita eli käydä pankissa just tylsästi keskellä päivää :-( mutta kivempi silti että on lämmintä ja kaunista. kuten eilen jo ennustelinki, niin sateesta huolimatta mulla on ollu tänään tosi mukava päivä eikä toi sää edes oo haitannu mun toimia! mulle on kehittyny tässä viikon aikana sellane rutiini alottaa aamu kattomalla hetken telkkaria ja syömällä jotain hyvää aamiaista, niin siis tänäänki, jonka jälkeen alko kyllä taas aika vauhdilla laittautuminen ihmisen näköseks:


tää oli taas niitä asuja joista tykkäsin iiiihan kauheesti! alunperin mua ärsytti, koska oisin halunnu laittaa yhet toiset ton tyyliset housut, mutta oon varma et ne on mystisesti kadonnu joten pöllin Vilmalta noi Ginan versiot ja itseasiassa ne oliki vaan nätimmät ton paidan kanssa :-) nyt näitä kuvia kattellessani mulle tuli mielee et toho ois sopinu joku silkkihuivi tosi kivasti, mutta ens kerralla sitte! myöski toi punanen huulipuna mua epäilytti jonku verran, mitä mieltä yleisö on? :-D näytänkö ihan klovnilta vai sopiiks toi?
  • housut Gina Tricot
  • paita Gina Tricot
  • vyö Pull and Bear
  • kengät H&M


kolmen aikan suuntasin sitte taas kerran kohti sitä Tampereen keskustaa, kävin lääkärin kautta ja sitte treffaan Saaraa! ei oltu nähty ihan tooosi pitkään aikaan, joten oli niin kiva jutella ihan rauhassa ja vaihtaa kunnolla kuulumisia :-) koska ulkona toi sää tosiaan oli super ankee, painuttiin suoraa päätä Speak Easyyn syöpötteleen :-D mikäs sen parempi tapa viettää sadepäivää ku vuodattaa murheita ja vaihtaa kuulumisia hyvän kaverin ja hyvän ruoan kanssa? :-D meillä siis tota juttua riitti, ja saatiinpaha iha rauhassa vuodattaa poikaystävän oleskelua intissä/Egyptissä iha huolella ilman että kukaan näytti kyllästyneitä ilmeitä meiän ikävöinneille! päivä oli siis ihan superkiva, ja toivon mukaan saatais vihdoin ens viikolla järkättyä päivä jollon saatais koko tyttöporukka koolle, sitä odotellessa :-)


loppuillan ajattelin pyhittää Ramin kanssa jutskailulle ja kenties raahaudutaan vielä Vilman kanssa Makuuniin ettiin joku kiva hömppäleffa iltamme ratoks, we will see :-) huomenna palailen luultavasti lähinnä asukuvien muodossa, koska mulla tuskin on kauheesti mitään tähdellistä kerrottavaa mun reissusta Nordeaan nolattavaks ku en tiedä mistään mitään :-D kenties voisin vihdoin julkasta teille myös ne Turkki-postaukset jos ei mitään hirveen tärkeetä muuta asiaa ilmaannu! palaillaan siis taas huomenissa hejdå! :-)

4 kommenttia:

  1. täytyy sanoa, että tosi hyvin sopii toi puna, käytä ihmees useemminkin :)

    VastaaPoista
  2. kiitos! :) ite oon vielä ehkä iha vähä kahen vaiheilla, mutta voishan sitä tässä lähiaikoina testailla ja si kattoo et tykkääkö:) tiettyjen asujen kanssa tosi kiva!

    VastaaPoista
  3. Pakko tulla sanoo, et oot kyllä mielettömän kaunis, ihan kuin malli!!:)

    VastaaPoista
  4. heh, en ehkä ihan mutta kiitti paljon sulle! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...