perjantai 15. heinäkuuta 2011

what do u think?

moikka moi ja paaaaaljon terkkuja Turkin lämmöstä! tällä hetkellä istun jo omassa olohuoneessa ja kattelen masentuneena tota Suomen pilvistä taivasta ja lämpömittaria joka näyttää 32 varjoasteen sijaan 22 astetta varjossa :-( no mutta näillä mennään nyt seuraavat kolme viikkoo kunnes matka jatkuu taas etelän lämpöön :-D ehkä tälläne Suomen kesä on vaa iha hyvää vaihtelua välillä!

saavuttiin siis Suomeen eilen illalla ja kotiin vasta yhentoista jälkeen yöllä. alkuperänen suunnitelmahan oli että ollaan kotona siinä kello 18 ja illalla on aikaa vielä puuhastella ja siivoilla yms. no toisin kävi, sillä kone oli myöhässä sellasen mukavat kuutisen tuntia, kenenkään ilmottamatta asiasta meille... no siitäki selvittiin ja lopulta kaikki päätty parhain päin. ainoona miinuksena se että oon tälläkin hetkellä yli 12 tunnin yöunien jälkeen ihan rättiväsyny! ei paljon lohduta ku pitäis alkaa purkaan matkalaukkua ja kasaan teille postausta tosta ihanasta reissusta :-D älkää käsittäkö väärin, Turkki-postaus on ihan mieluinen puuha, toisin ku toi matkalaukun purkaminen...

ja Turkki-postauksesta puheen ollen, kuten otsikkokin sanoo, mulla ois kysymys teille jotka näitä mun postauksia jaksatte lueskella :-) eli miten haluisitte mun tekevän ton postauksen tosta Turkin matkasta?

a) samalla tavalla ku viimeks (kerron jokaisesta päivästä erikseen vähä ja laitan kuvia kyseiseltä päivältä)

b) kertoen matkan eri "osista" (eli omat tiivistetyt postaukset mm. ruoasta, asumuksesta ja shoppailusta)

c) yleinen postaus koko reissusta (eli yhteen postaukseen yleistä löpinää miten matka meni, mitä tehtiin, millasta oli yms yms + kuvia reissusta)

ite oon ehkä ton A vaihtoehdon kannalla, vaikkaki tekisin siitä aika paljon lyhyemmän ja paremmin tiivistetyn ku siitä Kypros-postauksesta :-D mutta kuitenkaan mä en oo se joka näitä postauksia lueskelee ja koska mulle ei periaatteessa oo väliä miten sen teen, haluisinki tällä kertaa kysyä mielipidettä teiltä! jos ideoita ei tuu nii päätän vaan ite, mutta mieluusti otan teiän mielipiteitä vastaan, vaikkaki erittäin nopeesti :-D haluisin nimittäin päästä puuhaan ton postauksen parii mahdollisimman nopeesti ja ihan viimeistään sunnuntaina :-)

nyt siis kaikki joita tää asia yhtään kiinnostaa, niin hereille! :-D laittakaa rohkeesti kommenttiboksiin haluatteko Turkki-postauksen muodossa A, B vai C! kiiitos paljon avustanne :-)

tänää ette kuule musta nyt tän enempää, mutta toivottavasti mä sen sijaan kuulen teistä! :-D huomenna palaillaan parempien kuulumisten kera ja saatte toivottavasti taas vähä asujaki näkyville, nyt kuitenki heippa hei kaikki ja superkivaa viikonloppua teille! :-)

7 kommenttia:

  1. A, mutta voisit tehä vaikka parissa osassa että sen jaksaa lukee:D

    VastaaPoista
  2. haha :D joo kannatan kans ehottomasti tota kahessa osassa jos siitä näyttää tulevan yhtä pitkä ku siitä edellisestä! :D

    VastaaPoista
  3. eikun kaikki putkeen vaan! kyllä sen jaksaa lukea. anonyymit voi lukea sen itse kahessa osassa ;)

    VastaaPoista
  4. :D haha! no katotaa miten pitkä siitä tulee, jos se näyttää musta liian pitkältä ni laitan parii osaa, mut jos ei ni si yhtee pötköö vaa:)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...