keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

so we hit the boulevards

en voi uskoo että tänään ollu näin nätti ja aurinkoinen päivä, ja huomenna muka satais kaatamalla ja taivas jyrisis? ahdistavan epävakaista :-D mutta mun nätti ja aurinkoinen päivä on ollu muutenki varsin mukava! sinänsä kyllä poikkeuksellinen, että vaikka aurinko porotti kirkkaalta taivaalta, nii mä mieluummin käänsin kylkee sängyssä ja jatkoin unia pitkälti yli puolen päivän, jonka jälkee pienessä aamukoomassa siirryin laittaan itelleni aamupalaa ja sitten sohvalle.. :-D raskasta tää lomailu! mutta sainha mä sitte jossai vaiheessa sentää aikaseks laittautua kauniiks ja lähtee kohti keskustaa.


note to self: jos et halua näyttää lihapullalta, älä poseeraa näin! anyway päällä oli tällästä, aluks olin vähä epävarma tän asun suhteen mutta loppujen lopuks tää oli musta tosi kiva, mitäs mieltä te ootte? :-) oon koko kesän intoillu farkkushortseista, mutta huomasin että oon käyttäny niitä ehkä kaks kertaa.. nyt alan kyl käytellä niitä ahkerammin koska ne on vaa niiiiiiiin kivoja :-) ja öö kaikki asun palaset on taas kerran mistäs muualta ku Hennesiltä.. hienoa Veera :-D




alkuillasta suuntasin siis kaupunkiin treffaan Lauraa! aurinkoisen sään takia päätettiin että ei kumpaakaan kiinnosta mennä mihkää sisälle pimeesee kahvilaan istuskelee, vaan sen sijaan kierreltiin ympäri ämpäri kesäistä Tamperetta ja sen kauppoja samalla jutustellen ja kuulumisia kertaillen. Lauran pahaks onneks se ei löytäny yhtään mitään, mutta mut tuntien senhän nyt tietää että ku mä lähen vähä kierteleen kauppoja, nii aina sieltä jotain tarttuu mukaan! tiedetään tiedetään, mun pitäis säästää ahkerasti, mutta ei kai 15 euroo kahista shortseista oo paha? jätän sitte vaikka pari drinksua juomatta Korfulla näitten takia, sen verran hyvät löydöt oli kumpiki, kattokaa vaikka eikö oo täydellisiä?


valkoset korkeeet shortsit, ja vieläpä tollasella ihanalla merimieshenkisellä vyöjutskalla varustettuna, voiko olla parempaa? ja tosiaan ku hintaa näillä oli sen 10 euroo, nii en vaan yksinkertasesti voinu jättää näitä roikkuun sinne Ginan hyllylle, ymmärrätte varmaan hyvin miks? valkosia korkeita shortseja ei voi koskaan olla liikaa, niille keksii aina sopivia yläosia, ja mulla on nyt jo mielessä joku 5 yläosaa noihin! ainii ja taidan olla vähän rakastunu :-)



toinen asia! lyhyehköt tiukat farkkushortsit, tollasia oon vähä niinku metsästelly tässä kesän kuluessa ja nyt ku ne löyty Hennesilta viiden euron hintaan ni pakkohan ne oli kantaa kotiin, eiks totta? tykkään noiden mallista ja väristä ihan kauheesti, mutta mietin että tykkäisin ehkä tehä noihin jotain pientä kulutuspintaa että niistä sais viä vähä rennomman näköset! pistetää harkintaa, ku mulla on muutama muukin vaate tuunauspinossa ja voisin kattella niitä vaikka viikonloppuna ja kertoilla teillekki sitte tuloksia :-)

oon ihan supersupertyytyväinen noihin ostoksiin, eikä mua kaduta tipan tippaa että laitoin 15 euroo noihin :-D kuten sanottu se on kuitattu ku juon pari drinkkii vähemmän Korfulla tai Egyptissä, ja sainpahan ihania vaatteita taas!

ku me oltiin saatu tarpeeks kaupoissa kiertelystä, jatkettiin matkaa Siperiaan päin suuntana se ihana italialainen jätskikioski, sieltä saa ehkä Tampereen parasta jäätelöö, vaikken jätskistä erityisemmin tykkääkää ni se kyllä maistuu :-D siinä istuskellessa ja Lauran kanssa jutskaillessa, huomasin kyllä taas että on se kesäinen Tampere kaunis! ois pitäny ottaa vähän kuvia teille mutta en tietenkää tajunnu.



miten oonki onnistunu näyttää noin kaljulta rekkalesbolta.. hyvä suoritus taas :-)

päivä oli hauska ja Lauraa on aina yhtä kiva nähdä! huomenna vuorossa on Saara ja takaan että meininki on ihan yhtä mukavaa :-) nyt lähen kuitenki pikkuhiljaa nukkumaan, jotta tosiaan jaksan huomennaki temmeltää (miks tää sanavalinta??) keskustassa, heeeippa ja huomiseen!


12 kommenttia:

  1. Onko toi valkoinen pitsitoppi H&M:ltä? :) Jos on niin multa löytyy sama mustana :)(Olipa taas tärkee ilmottaa tääkin..:D)

    Anniina

    VastaaPoista
  2. hahaa :D itseasiassa toi on puuterinvärinen, mutta on kyllä Hennesiltä! :) yllättäen.. :D

    VastaaPoista
  3. pakko sanoa tosta ekasta asusta että toimiiii! :D kosa itellänihän on just noi kaikki samat vaatteet :--P

    VastaaPoista
  4. ompa söpö toi sun kaveri! hirveen nätti

    VastaaPoista
  5. henspe: haha, silloha se onki kivoin todeta et joku asu miellyttää silmää ku huomaa et voi ite kehitellä samanlaisen :D mutta kiitos, mäki tykkäsin kyl sit loppujen lopuks! :)

    Anonyymi: Laura on kyllä aina ollu ihan kauheen kaunis<3 oon ihan samaa mieltä sun kanssa!

    Melinda: kiitos (eiku miks mä kiitän, mähä vaa ostin noi en mitenkää suunnitellu yms:D) anyway, samaa mieltä oon! :D eli kiitos Hennes ja Gina:D

    VastaaPoista
  6. enään pari ripseä jälellä! aiotko ottaa uudet :)?

    VastaaPoista
  7. joo siis niistä on oikeesti ihan murto-osa jäljellä ku vertaa siihen millaset ne oli sillonku ne otin! :D mut ite tykkään näistä vielä, ku vähä parantelee ripsarilla ni ne on tosi kivat ja luonnollisen näklset, ni en oo sit ainakaa vielä viittiny tuhlata rahaa siihen et kävisin eriksee poistattaa nää. ja oon tosi ihmeissäni et nää on pysyny näinki hyvinä 7 viikkoo !! luulin et ne kestäis ehkä 2 viikkoo:D

    mut siiis joo, aion ottaa uudet, mutta vasta ihan ennen sitä reissua et ne pysyis sit siellä sen 6-7 viikkoo hyvinä ku en kuitenkaa jaksa panostaa meikkaamiseen siä kuumuudessa :D eli elokuun alussa pitäs käydä laitatttamassa uudet:)

    VastaaPoista
  8. ei huhhuh! oot upee =)

    VastaaPoista
  9. ohhoh :D mitäs tohon pitäis sanoo, tai siis että kiitos paljon! :)

    VastaaPoista
  10. haha nauroin tolle kaljulle rekkalesbolle! kiitti päivän nauruista :'D Oot kyllä aivan upea nainen, ilo oikeen tarttuu itteen näitä sun kuvia kattoessa :)

    VastaaPoista
  11. :D haha, ole hyvä vaan! ja kiiitos paljon! <3 hyvä jos voin piristää jonku päivää:))

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...