sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

fifty and fucking fabulous!

kuten mainitsinki täällä jo aiemmin, eilen juhlittiin meiän vanhan kompalaisen Tarmon viiskymppisiä! Tarmo on siis yks herra tästä äitin ja isin jo nuoruudessa muodostuneesta porukasta ja niinpä me Vilman kanssa ollaan tunnettu Tarmo ihan syntymästä saakka, ja se on mulle vähän ku toinen kummisetä vaikka nähään varsinki nykyään ihan liian harvoin! Tarmo täytti viime viikolla 50 ja tietysti piti sitte eilen isot pirskeet, jotka oli ihan mahdottoman hauskat! alkuun asukuva:



pukukoodina juhlissa oli "smart casual", joten ite päädyin tälläseen asuun joka mun mielestä sopi tilaisuuteen loistavasti! vähän tuntu ehkä oudolta lähtee juhliin tollasessa asussa joka on mulle aika "epäjuhlava", mutta en ollu yhtää ali- enkä ylipukeutunu onneks :-) ja musta toi asu oli tosi nätti ja tykkäsin myös kauheesti mun hiuksista, kiitos äiti kun väänsit mulle paplareita pari tuntia edellisenä iltana <3


mulla on tooosi paljon kuvia joten valmistautukaa kuvaoksennukseen, jonka lisäks voisin parilla sanalla kertoo tosta päivästä/illasta. eilen lähettiin siis ajaan aamulla Tampereelta ja mentii viemää yökamat Annelle (joka on siis yks tästä samaisesta porukasta ja on jo siellä Turkissa johon me sen seuraks suunnataan torstaina) Varpun ja Vesan kanssa, sitte kaheks matkattii muun kompaporukan kanssa kohti Helsingin Ruskeasuon siirtolapuutarha-aluetta jossa nää juhlat järjestettiin. paikka oli ihan loistava ja varsinki tolla toooosi kuumalla säällä se oli ihana ku pääsi ulos istuskelee :-) meillä alko tunnelma nousta jo heti ja miehet päätti nolata sankarin heti alkuunsa niiden perinteisella "paidat pois"- sessiolla :-D ja kyllä, uskokaa tai älkää se on niiden mielestä joka kerta ihan yhtä hauskaa, vaikka kaikki alkaa lähentelee viiden kymmenen ikää. noo sankari ite tietää jutun juonen ja on monet monituiset kerrat ollu itekki tässä mukana, eli ei suuttunu vaan oli iha innoissaan :-D


kompalaiset saapuu.. saatiin tuolla itse synttärisankaritla myös uus nimi "ryhmä rämä" :-D joka todellakin sopi meihin..



sisääntulo!


kuten tälläset juhlat yleensäkki alko nääkin alkumaljoilla! tuolla jos jossain oli innokas catering henkilökunta nimittäin noita alkumaljoja vähän tuli :-D en ollu saanu ekaakaa lasia ku siemailtua ku skumppaa tultiin tarjoilee jo lisää, no mikäs siinä! alkumaljojen, pienten puheiden ja lahjojen jaon jälkee oli ruuan aika, eikä sekää todellakaan loppunu kesken! ainii jos jota kuta kiinnostaa ni lahjaks Tarmolle me osallistuttiin hänen vaimon järjestämään "keräykseen" jossa kerättiin rahaa että Tarmo voi ostaa itelleen polkupyörän!




super komee sankari ja minä!


rakas kompanuoriso <3 me ei oikeesti oltu noin vakavina, mutta tän kuvan idea oli olla perusilmeellä, multa se ei näköjää onnistunu.. :-D


Vallu 100 kiloa lupautu mun ja Vilman turistioppaaks ja henkivartijaks tuolla Turkin reissulla :-)



siskokullat <3


ruoan jälkee alko ilmasen juoman tarjoilu, ja voitte uskoo että ku tarjolla oli kaks saavillista kylmää olutta, siideriä ja lonkeroo, nii illan mittaan alko itse kullaki tunnelma nousta :-D siellä sitte istuskeltii, tanssittiin, juotiin, jutusteltiin ja juoruiltuun monta mukavaa tuntia kunnes yhen toista maissa matka jatku jatkoille jotka järjestettiin Tarmon kotona. siellä me nuorten kanssa mm. kävästiin Teboililla ostamassa ruokaa, juoruttiin vielä vähän lisää, hoidettiin lapsia ja mä muiden väsähdettyä jatkoin juttua aikuisten seurassa erittäin hyvissä meiningeissä :-D oli niin superhauskaa ja pirskeet jatku aamun pikkutunneille saakka, mutta se ei haitannu mitään! tänään on olo ollu sen mukanen mutta ihan sama koska ilta oli mahtava ja tunnelma katossa koko ajan :-) oli maailman parasta nähä pitkästä aikaa kaikkia kompalaisia ihan kunnolla ja vaihtaa kuulumisia! terkut teille kaikille, jos tätä luette, ootte rakkaita <3



iskä vähän tanssi sankarin kanssa Travoltaa ja Jacksonia :-D





kaikki oli ilosina!



kompatyttöjä!


kuten sanottu illan jäljet tunsi vielä tänäänki, mutta siitä huolimatta jatkettiin matkaa Leenalle ja Petelle, joiden kanssa lähetää huomenna kohti Tallinnaa! :-) huomenna en valitettavasti pääse postaileen, mutta tiistai-iltana lupaan tulla kertoileen vähä tästä mukavasta sunnuntaista, ja Tallinnan reissusta kuulette sitte sillä välin ku oon Turkissa! :-) nyt lähen jatkaa iltaa tässä  mukavassa seurassa, hauskaa iltaa ja palaillaan pian! :-)

6 kommenttia:

  1. Ihanan väriset noi sun hiukset!!!:-)

    VastaaPoista
  2. voi kiitos:) itekki tykkään tällä hetkellä näistä aika lailla, vähän voisin vaalentaa tuolta ihan alta ni ois täydelliset:)

    VastaaPoista
  3. oot maailman kaunein! toi siskokullat kuva.. !!!! parhain kuva susta

    VastaaPoista
  4. :D kiitos! <3
    itekki tykkään kyllä tosta kuvasta, sillee et se on onnistunu kuva musta ja vilmasta :))

    VastaaPoista
  5. Kattelin näitä vanhoja julkasuja ja huomasin muutamissa kuvissa nuo kiharat ne on niin lumoavat <3 :) Miten teet ne?:)

    VastaaPoista
  6. noi on kyllä ihanat kiitos vaan! :) mutta nyt pistit kyllä pahan koska mulle ei ole mitään tietoo tai siis muistikuvaa miten oon ne tehny :D veikkaisin että oon laittanu mota sellasta pientä nutturaa yöks tms ja sit tyylii korjaillu joita kohtia jollai kihartimella! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...