maanantai 25. heinäkuuta 2011

you know you love me, xo xo

eipäs se aurinko sitte paistanukka tänää iha siinä mittakaavassa ku olin haaveillu.. niinpä mulla ei oo aurinkoo mitä hehkuttaa, vaikka ahkera oonki ollu tolla urheilun saralla. teitä tuskin kuitenkaa kiinnostaa kuulla montako minuuttia oon kävelly tai miten monta kilometriä tunnissa yms, joten eilisestä (ja kaikista muistaki tähänastisista) GG-jaksoista inspiroituneena pistän kehii taas vähä muotipostausta! :-) keltään ei oo varmaa jääny huomaamatta että Subilla on vihdoin tänä kesänä esitetty tota Gossip Girlin kauan odotettua kolmatta tuotantokautta, ja mä oon seurannu sitä supertarkasti ja oon aivan ihastuksissani, tykkään koko sarjasta muutenki kauheesti, mutta tällä tuotantokaudella oon alkanu erityisesti kiinnittää huomiota myös roolihahmojen upeisiin vaatteisiin ja asuihin! veikkaan että sieltä ruudun takaa löytyy muitaki jotka on ihastunu  noihin Upper East Siden ihaniin kostuumeihin.

ite oon sitä mieltä, että monet noista vaatteista vois ainaki täällä Tampereen kaduilla olla pikkasen yliampuvia, enkä ite ehkä lähtis iha normi kesäpäivänä Ginaan shoppaileen tai Hookkiin siiville kotelomekossa ja superkorkeissa koroissa, mutta hell yeah jos asuisin New Yorkissa, ni kulkisin päivät pitkät ympäri ämpäri mm. tälläsissä kuteissa:



siis kattokaa nyt noita Serenan mekkoja! kelpais mullekki tilaisuudet jossa noin juhlavia mekkoja vois pitää, että hopi hopi kaikki sukulaiset menkääs nyt naimisiin ni pääsen pukeutuu häihin! :-D en oikein vieläkää osaa päättää tykkäänkö enemmän Serenan vai Blairin asuista, koska toisaalta ne Serenan monikerroksiset ja paljon yksityiskohtia omaavat asuyhdistelmät on tosi tyylikkäitä, mutta toisaalta ihailen myös Blairin yksinkertasia ja klassisen tyylikkäitä vaatteita, vaikka ne hiuspannat ei kyllä muhun iske! :-D (tälläsistä päättämättömyys tyylikriiseistä saatte muuten mitä luultavammin kuulla lisää tässä ihan lähipäivinä, sellaseks ongelmaks tää on muodostunu :-D sitä se teettää ku on liikaa aikaa ajatella.. ihan ku ei isompiaki ongelmia olis)



äsken ku mainitsin noista vähä liian yliampuvista asuista, niin ainaki weheartit:in mukaan nelostuotantokaudella ois tiedossa vähä rennompia asuja sekä Blairilla että Serenalla, niitä odotellessa koska niistä (vaikka miksei noista kolmannen tuotantokaudenki asuista) saa varmasti tosi hyvää inspistä omaan pukeutumiseen :-)
ps. Vanessan vaatteet (ja etenki hiukset) on myös jotain kaikkein ihaninta ainaki välillä!



noiden kaikkien kauniiden tytsyjen asujen lisäks oon kiinnittäny huomioo myös noitten komeiden miesten naamoihin ja kroppiin, eiku siis vaatteisiin! okei, jos mä saisin päättää ni en ehkä ihan heti stailais Ramia vaaleenpunaseen puvuntakkiin, sekä saattaisin pikkasen hämmästyä jos se ihan normi koti-iltana ilmestyis mun luo smokki päällä :-D mutta tosiaan kuten sanottu, Tampere ei ookkaa se Suomen New York vaa ihan vaan Manchester, eli täällä toi pukeutuminenki on pikkasen eri luokkaa ku "Manhattanin eliitissä" :-D anyway tossa sarjassa noikin vaatteet kyllä toimii ainaki mun silmään, ja piste!

toinen asia mihin oon Gossip Girlin vaatteiden lisäks ihastunu, on noitten tyttöjen hiukset ! kuten mainittu en ehkä oo menettäny sydäntäni niille Blairin hiuspannoille, mutta muuten sen ja muittenki tyttöjen hiukset on ihan täydellisiä. ja joo tiedän kyllä että niitä on varmaa laitettu sellaset kaks tuntia ammattilaisten käsittelyssä, eikä mun hiuksia sais väännettyä sellasille kampauksille sitte millään ilveellä, mutta aina voi haaveilla :-) vai väitättekö ettei nää iske?



ah noi kaikki nutturat ja kiharat! kuka tulis tekee mullekki tollasia iha jokasena arkipäivänä? kiitoos :-)


sellasta asiaa tällä kertaa, ja ei varmaan tarvi sanoo että tänäkin iltana liimaudun tohon telkkarin ääreen tuijottelee noita Upper East Siden asuja viä vähä lisää ja kaiholla kattelee noiden tytyjen hiuksia omaa kampaajaani kituen odotellessa! löytyyks muuten sieltä lukijoista monia Gossip Girlin asuihin tai muuten vaa sarjaan hurahtaneita? :-) nyt saa hetkeks riittää noiden asujen ja hiusten ihailu ja tän illan GG-jaksoki jää vähä myöhäsemmäks ja nauhalta katottavaks koska kohta puoliin suunnataan koko perheen voimin ulos syömään! niinpä mä nyt nousen tästä koneelta ja lähen laittautuun moikka moi :-)

ps. nyt ku kerran GG:stä puhutaan, nii tähän loppuu vois olla hyvä lisätä yks mun mielestä tosi asiallinen kuva jonka nappasin We Heart It:istä, kuten nää muutki kuvat, mutta siis tähän kuvaan heippa hei ja palataan huomenna tän päivän asukuvan ja illan kuulumisten kera:

9 kommenttia:

  1. Moikka! Sulle ois pieni tunnustus mun blogissa! :)

    VastaaPoista
  2. oi voi kiitos kiitos kiitos! :)) olipas kiva tunnustus <3

    VastaaPoista
  3. Moi! mulla olis sulle pari kyssäriä! :) 1. Pidätkö itseäsi kauniina? 2. Millaiset ihmiset on kauniita? 3. ootko kateellinen jollekin, mistä? 4. Mitkä asiat on sun mielestä parasta sussa? entä sun ulkonäössä? 5. lempi matkakohde? 6. haluaisitko hiustenpidennykset entä geelikynnet? 7.ihanin rakkauslaulu? 8. Miksi oot niin nätti ja ihan hehkut every day!

    VastaaPoista
  4. Blairin asut (ja hiuspannat!!) on jotain niin suurta rakkautta ♥♥♥ Ja Chuckin kans. Ja Naten. Aah.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi 1: hui olipas paljon vaikeita kysymyksiä, mut koitan nyt vastata parhaani mukaan:)
    1. hmm, no siis mulla on päiviä jollon oon omasta mielestäni rumin ihminen mitä maa päällään kantaa, mutta sit taas toisina päivinä oon ihan sinut mun peilukuvan kanssa ja kyl mä useimmiten ihan tykkään siitä:) mut emmä tosiaa mikää superkaunotar omasta mielestäni oot mut välillä ihan nätti! :)

    2. mun mielestä tosi monet erinäköset ihmiset on kauniita siis et mulla ei oo mtn tiettyä tyyppiä jotka on musta kauniita. mut yleisesti musta ehdottomasti sellaset iloset ja hymyileväiset ihmiset on nätimpiä ku murjottavat :D siks itekki lähes poikkeuksetta hymyilen kuvissa, koska mun perusilme valitettavasti on vähä myrtsi :(

    3. tottakai oon kateellinen monillekki ihmisille joistain asioista mitä niillä on ja mulla ei, mut emmä sillai niinku oikeesti tavallaan pahalla tavalla oo kateellinen kellekkää! paitsi tällä hetkellä niille jotka on viettäny tähä mennessä elämänsä parhaan kesän parhaan ystävänsä ja poikaystävänsä seurassa mun vaa ikävöidessä omiani :(

    4. huh tää on tosi vaikee! ehkä parasta on et oon aika avoin ja mun mielestä myös itsepäisyys on jossain määrin hyvä asia :D plus oon luotettava ja mulla on aika kova omatunto siis siten että ihan pienistäki tyhmistä jutuista mitä oon tehny mulla alkaa omatunto kolkuttelee tosi nopeesti! mun ulkonäössä tykkään mun huulista ja uskokaa tai älkää ni hampaista:) mulla on myös ihan kiva tukka ja kivan väriset silmät!

    5. kyl mun lempparimatkakohde taitaa olla kuitenki Kreikka! (ainaki niistä missä oon käyny!) siä vaa on se oma fiiliksensä josta tykkään niinku lomalla, mut emmä siellä pitempiä aikoja asuis. toisaalta oon nyt ihan superhyperinnoissani siitä että n. viiden viikon päästä lähen Afrikkaan !! en voi uskoo sitä :D

    6. itseasiassa en haluais kumpiakaa! haluisin kyllä pidemmät hiukset mutta ihan oman tukan, vähä sama ku en tykkää kesällä käyttää itseruskettavaa koska musta tuntuu et huijaan niinku itteeni ni sama hiustenpidennyksissä :D sit ois nii masentavaa ku kattois et jee mulla on ihana tukka, mut si muistaa ettei ne ookkaa omat tai siis jotenki se ei ois MULLE se sama fiilis! vaikka monilla ne on tosi hienoja eikä mulla oo sillai mitää hiustenpidennyksiä vastaan jos ne on nätisti laitettu ja hoidettu, mut ite en haluis. ja geelikynsiä en ottais iha vaa siks et oon kuullu et ne vähä kuitenki vahingoittaa omia kynsiä jos ne ei oo ihan täydellisesti tehty ja mulla ei ois varaa nii usein sellasii täydellisesti jossai kosmetologilla tehtyihin, nii en haluis jäädä niihin koukkuu :D ku mulla on itellä aika pitkät ja nätit kynnet aina ku jaksan laittaa niitä ni en sillai oo koskaa kaivannu geelikynsia yms. :)

    7. kääk emmä kyl tiä, ihanin rakkauslaulu blää.. musta on tullu tän kesän aikana vähä sellanen et löydän joka biisistä jotai rakkautee liittyvää joten en kyllä nyt osaa sanoo :s

    ja tohon kasiin en kyllä osaa sanoo mtn koska en oo ihan samaa mieltä, mutta kiiitos paljon! <3 ps onnistuinpas kirjottaa pitkästi taas...

    Anonyymi 2: hehee mäki tykkään kaikista muista paitsi noista Blairin hiuspannoista :D

    VastaaPoista
  6. mutta eiks ripsienpidennykset oo kans vähän niinku ittensä huijaamista samalla lailla kun kynnet ja pidennykset? :D

    VastaaPoista
  7. on varmastikki :D mut siis tarkotin lähinnä sitä että hiukset on mulle sellanen sydäntä lähellä asia et siinä en halua itteeni huijata :D kynsissä voisin mut taas geelinkynsiin mulla on toinen syy jonka takia en niitä halua/tarvii. ja ripset on vähä sellanen hälläväliä asia mulle et ei mua kiinnosta nii et onks ne aidot vai ei, tai siis tajuukohan kukaa ny yhtää mitä tarkotan :D eli hiuksista tavallaa välitän enemmän siks tykkään et ne on aidot, mut ripsiinsä ei voi vaikuttaa yms ni mua ei haittaa vaik ne ois feikit :D enkä kyllä todellakaan aio alkaa pitää ripsien pidennyksiä mitenkää vakituisesti, et noi ekat nyt oli juhlii ja nyt otan iha vaa siks et halun siä reissussa päästä helpommalla ja olla silti nätti:) mut esim talvella ni normimeiningillä mennää taas iha ripsivärin voimin :D tulipas pitkä kommentti TAAS :D

    VastaaPoista
  8. eikun on just hyvä ettei sulla oo tylyjä tynkä vastauksia!! :)

    VastaaPoista
  9. hhaha no hyvä et joku tykkää näistä mun hehtaarivastauksistaki :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...