sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

it's a hair thing, it's a big thing

kuten eilen mainitsin, niin tänään heti päivän ensimmäisenä askareena suunnattiin äitin kanssa kohti Giganttia, tarkotuksena ettiä mulle se uus suoristusrauta jonka valitsemisessa te niin ystävällisesti avustitte, kiitos siitä :-) tohon reissuun mä lähin tän näkösessä asussa:



tällänen asukuva tällä kertaa :-D musta tuntu että oon nyt nii monena päivänä pukeutunu sillai jotenki "klassisen asiallisesti" no ok, en varmaa ees oo mutta anyway halusin nyt tällästä vähä boheemimpaa meininkiä :-D
  • tuubitoppi Vila
  • vyö H&M
  • farkkushortsit Levis (hahaa löysin noi äitin kaapista ja tykästyin!)
  • kengät H&M
hei ps, kuulkaas kaikki jotka näitä tekstejä lukee! ku yks ihana lukija ystävällisesti vinkkas mulle että ainakaa hänen koneella toi pieni teksti jolla usein kirjotan just kuvatekstit yms, on niin pientä ettei sitä oikein nää, mun koneella se on iha selkeesti luettavaa joten en ollu tällästä huomannu :s joten nyt kysyisinki muilta et onks muillaki lukijoilla sama juttu et tota tekstiä on hankala lukee? tykkäisin pitää noi kuvatekstit vähä pienemmän kokosina, ku se on musta paremman näköstä, mut jos kukaa ei nää niitä lukee ni eihän siinä sit oo järkee :-D eli mitä sanotte onks toi liian pientä?


mutta nyt kuitenki siihen mun postauksen pääpointtiin eli itse suoristusrautaan! siellä Gigantin hyllyillä oli muuten jos jonku moista kiharrinta ja väkerrintä ja ois niin tehny mieli ostaa pari muutaki mukavaa juttua tätä hiustenlaittoo piristään, mutta päädyin kuitenki ostaan ihan vaan ton Remingtonin Sleek & Curl-suoristusraudan. mietin tooosi pitkään ton ja sen OBH Nordican samantyylisen raudan välillä, mutta jostain syystä toi Remington vaa jotenki vakuutti mut ja päädyin ostaan sen!



ton ulkonäkö nyt ei oo mikää erityisen hieno, mikä oli sinänsä pieni pettymys, koska oishan joku kiva neonpinkki rauta nyt ollu huomattavasti pirteempi sitte esim. tulevina ankeina syysaamuina :-D mutta no can do, koska se hiuksia miellyttävä rauta meni kuitenki niitten silmää miellyttävien ohi! tossa muuten tuli mukana sellanen hieno dvd jossa opetetaan kikkailee kaikkee ton raudan kanssa, jotkut niistä ideoista oli ihan järkyttäviä, mutta löytypähän tolta levyltä ne ihan perus suoristusrautakiharatki, vaikka niitä videoita oon kyllä nähny jo sen verran että tulee ulos sekä korvista että silmistä! anyway tossa tuli mukana myös sellanen pussukka jonka pitäis ilmeisesti eristää lämpöö, ihan kätsy. nii ja tosiaan hintaahan tolla koko hienoudella oli Gigantissa 49,90 e, eli tähän välii just sopiva kun vielä tän vuoden puolella aion saada käsiini sen GHD:n seuraajan Cloud Ninen !

mutta nyt itse toimivuuteen: oon sitä mieltä että toi on ihan huippu! okei tottakai kontrasti siihen mun vanhaan Babylissiin saattaa myös vaikuttaa mun mielipiteeseen, mutta siis toi oikeesti suoristaa ja kihartaa tosi hyvin! ainoo miinus tossa on ehkä se, että tossakin raudassa kuumiaa vähän noi päälliosat, eli kihartaessa jos painaa tosta ihan noiden levyjen kohalta saattaa vähän sormet palaa.. mut siis ei tietenkää mulla ku oon nii hyvä tossa hommassa kuten arvata saattaa :-) mut katotaas seuraavaks vähä kuvien muodossa miten toi toimi ku sitä oli tietysti pakko heti kotiin päästyä testata:



mun hiukset oli siis enemmän ku epämääräsen laineiset ton nutturan jäljiltä, normaalisti en ees lähtis yrittää saada tota pehkoo tosta enää suoraks vaan tyytyisin ihan suosiolla heittään tukan kiinni seuraavaan pesuun saakka. nyt halusin kuitenki pistää ton Remingtonin tulikokeeseen ja ryhdyin hommiin! no eipä aikaakaan ku tosta pehkosta tuli kaunis, kiiltävä ja ennen kaikkea suora tukka. eikä tarvinnu edes todellakaan lämmittää rautaa sinne kuumimpaan eli 230 asteesee vaan ihan jo 150 astettaki riitti vaikka mulla on tällänen astetta paksumpi tukka. toisin sanoen i'm in love :-)




suoristus oliki vielä helppo homma, mutta sitte siirryttiin tähän kiharrukseen missä toi rauta sai tosiaan näyttää kyntensä. ette tiäkkää kuinka hypin ja pompin ku onnistuin tekee ekan kiharan tolla ja se oli viä ihan sellanen kikkara ! jeii ♥ oon oikeesti ehkä huonoin ikinä tekeen noita kiharoita, ja sainki vääntää niitä varmaan ainaki puolisen tuntia, eikä se ollu iha mitää viileetä hommaa, joten taas kerran note to self: meikkaa vasta hiustenlaiton jälkeen jos et halua meikata kahdesti! en ymmärrä miks, mutta vasemman puolen hiukset sain ihan hyvin kiharrettua, mutta oikee puoli oliki sitte ihan mahdotonta. muutaman kerran menetin myös hermoni, mutta loppujen lopuks sain ku sainki melkein koko pään kiharrettua! en nyt ehkä kutsuis tota iha mikskää mestariteokseks ja varsinki tossa kuvassa noi on vähä barokkikiharat, mutta tästä se lähtee :-) uskokaa tai älkää nii kyllä mustaki vielä kihartaja tehään ja piste! ps toi homma ois huomattavasti helpompaa jos hiuksia ois esim. puolet vähemmän?!

vaikka kiharoiden kanssa tuli taisteltua nii yhteenvetona on silti pakko sanoo että tykkään raudasta kovasti! katotaa nyt vielä miten meiän yhteiselo alkaa sujumaan, mutta näillä näkymin suosittelen tätä Remingtonin suoristinta kovasti :-) loppuillan suunnitelmista mulla ei oo mitään muuta tietoo ku että hello again Chuck Bass ♥ mutta ei anneta sen häiritä koska ainaki näillä näkymin huomenna ihanainen aurinko porottaa taas kirkkaana taivaalta, joten aion suunnata auringonottopuuhiin piitkästä aikaa, jippikayjei! mulla on itseasiassa pariki postausta tuolla luonnoksissa, joten huomenna voisin auriinkohehkutusten lisäks julkasta jonku niistä, nyt kuitenki bye bye ja huomiseen, bosa vu hoddn habibis! :-)

11 kommenttia:

  1. Vitsit tosta tuli ihanat kiharat!!<3 Munkin pitäis ostaa uus kiharrin, mut tässä sais kaks kärpästä yhdellä iskulla, suoristurrauta sekä kiharrin!:D Eikä edes kallis!

    VastaaPoista
  2. kiittii :) mut noi oli viä kivemmat sillee ku ne oli hetken ollu ja laskeutunu! mut siis joo todellaki toi on aika kätsy ku suoristaa ja kihartaa (jos vaa osaa sen kihartamisen vähä paremmin ku mä haha :D) ja hintaki on hyvä, suosittelen siis:)

    VastaaPoista
  3. kyllä toi teksti on vähän liian pientä :/ varsinkin väsyneenä saa kunnolla siristää silmiä,että saa jotain selvää :p

    VastaaPoista
  4. Aaa vähänkö ihanat kiharat!! Itte en vaan osaa! :( Kannattais varmaan ostaa uus rauta niin sais kihariakin, vanha on kyllä hyvä suoristukseen:) tee joku opetusvideo! Ja ihana asu taas kerran=)

    -Anna

    VastaaPoista
  5. Melinda: okei, voi vitsit :( tyhmää, no kai mun sit täytyy alkaa kirjottaa noi kuvatekstit tolla samalla fonttikoolla vaikken millää haluis :D mut mieluummin tietty nii et porukka pystyis lukee ne haha :D

    Anna: kiitos! :) ja joo siis kyl toi hyvä rauta oikeesti helpottaa noitten kiharoiden kanssa taistelua, mutta usko ku sanon et ei noikaan helpolla tullu :D eli mä en todellakaa osaa vielä tota tarpeeks hyvin, mut voisin vaikka tehäkki jonku videon sitte joskus ku osaan ton sillai kunnolla ettei tarvi kirota ja hikoilla sinne väliin :D ei ois kauheen kiva hahaa :D ja voi kiitos! :))

    VastaaPoista
  6. Mulla on kans tuo sama ongelma et toinen puoli on vaikeempi kihartaa! Itseltäni onnistu oikean puolen kiharrus,mutta vasen on sitten asia erikseen!:D

    ps. Ärsyttää, kun en pysty kommentoimaan google tilini kautta! Se heittää mut joka kerta ulos, kun olen kommentoimassa!

    -pauliinriikka

    VastaaPoista
  7. joo mä en tajua mistä se johtuu! :D vaikka kuinka yritän ni tosta oikeesta puolesta ei tuu mulla yhtä hyvä ku vasemmasta! :D mut kai senki oppii ku tarpeeks kauan harjottelee:)

    ps. mulla kävi itseasiassa äsken ihan sama homma tän kommentin kanssa ku tossa alhaalla on toi "kommentti nimellä" ni siihen jouduin vaihtaa eriksee ton google-tili ja sit kirjautuu uudestaa sisään :o toivottavasti en oo tehny mtn asetuksille tossa ku vaihdoin tota kuvaa! :s

    VastaaPoista
  8. ihanat kikkurat kyllä! :) mutta joo, on mun koneella kans vähän liian pientä tekstiä, et joudun aina suurentamaan sitä ettei tarvii siristellä :/

    VastaaPoista
  9. hehee, nimenomaan kikkurat :D mutta kiitos paljon:) ja höh! tylsää, mut hyvä et ny kysyin asiasta tällee yleisesti koska en tosiaa oo tullu aatelleeks ees sitä ku mun koneella ja muilla koneilla millä oon ite kattonu blogia ni se näkyy hyvin. mutta täytyy tosiaa keksiä joku isompi teksti kuvateksteiks että muutki näkee:)

    VastaaPoista
  10. mulla näkyy noi pikkutekstit ihan hyvin ja normaalisti :D

    VastaaPoista
  11. mulla sama homma! mut kai mä laitan ainaki noi kuvatekstit tästä lähin tolla isommalla ni ainaki näkee sit kaikki lukee ketä kiinnostaa :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...