sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

so listen close

hyvää iltaa tai siis yötä :-D tää postaus meniki nyt iha nii myöhäselle et päästii jo sunnuntain puolelle, mutta niin se aika vierii hyvässä seurassa ku on hauskaa! ja sitä meillä todellaki tänä iltana Allin kaa oli. varmaanki taas just sen takia mulla ei oo teille jaettavaks ku vaan asukuvat, mutta lupaan huomenna taas vähä paremmin panostaa ku ehitää Allin kanssa hengailla kauemminki, nii siitä voi muutaman hetken tuhlata kuvailuun, tänää sellaselle ei ollu aikaa, pahoittelen. julkastaanpa ne asukuvat nyt sitte heti tähä alkuu ja sit voin turista viä muutaman sanan meiän makoisan mukavasta illasta :-) (tähä aikaa yöstä oon vissii jotenki runollisella tuulella, kerroin äsken Ramillekki mun ehdotuksen seuraavaks rakkauslauluhitiks: Kiss me through the Facebook, tästä voi tosiaan tulla jotain..)


tämmönen oli siis tän päivän illallisasu! yleensä en tykkää yhdistää itelläni niinku löysää yläosaa löysään alaosaan, mut tässä kokonaisuudessa se toimi mun mielestä ihan kivasti ja toi musta-valko-kulta yhdistelmä oli musta tosi nätti!
  • paita H&M
  • vyö Gina Tricot
  • housut H&M
  • kengät Sokos

ohjelmassa meillä oli siis Allin kanssa jo perinteeks muodostunu ja hyväks todettu Speak Easy illallinen, tietysti siipiä ja ranskalaisia! ruoka oli ihan yhtä hyvää ku aina, seuran kanssa  tasan sama juttu. Allia on aina ihan yhtä ihana nähdä ja niin nytki, ku ei oltu nähty piiiitkään aikaan ja todellaki kaipasin juttutoveria, eikä Allillakaa taas kerrottavasta ollu pulaa joten istuttiin parisen tuntia siellä Spiikkarissa ja nostettiin perseemme vasta siinä vaiheessa ku oltiin syöty joku tunti sitte ja huomattiin että paikka alkaa täyttyyn ja tarjoilijat luomaan meihin vihasia katseita :-D tässä vaiheessa jatkettiin juttua ulkosalla (jossa oli muuten jo tossa yhentoista maissa ihmeen kylmä! outo tunne toi kylmyys pitkästä aikaa :-D) ja sitä juttuahan sitte riitti! puitiin läpi lähes kaikki asiat uusista ostoksista aina miehiin ja tulevaisuuden juttuihin saakka.

ilta oli siis mitä lepposin ja jatku aika pitkälle ja tossa 12 tunnin päästä jatketaan viä vaikka kuinka paljon lisää :-) huisin civaa etten jopa sanois! huomenna pitää siis päästä aikasin ylös ja ohjelmassa on ainakin uus Harry Potter vihdoin ja viimein jeejee :-) huomenna on tulossa sen verran mukava päivä että haluun olla pirtee joten taidan lopetella tän lepertelyn tähän ja lähtee pikkuhiljaa unten maille! palaillaan siis huomenna vähän kuvantäytteisemmän postauksen kera, kauniita unia kaikki!

4 kommenttia:

  1. Oikeesti apua kun oot niin kaunis! ja sun tyylisi on ihan törkeen ihana. ♥

    VastaaPoista
  2. oi voi kiitos! :) vaik en kyl tiä oks mulla ny mtn yhtä tyyliä mitä nii uskollisesti noudattaisin :D vähä tälläne sekametelisoppa mut käy se näinki! :D

    VastaaPoista
  3. Mua jäi hämään kun moikkasin sua tänään kaupungilla, että tunnistitko sä mua ollenkaan? :D Oli pakko tulla kysyyn :D

    Anniina

    VastaaPoista
  4. haha joo! :D siis tunnistin kyllä, katoin aluks et hetkinen ooks se sä ja si ku moikkasit mua ni tajusin heti et joo olit se sä! :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...