maanantai 1. elokuuta 2011

everyone's happy when the wizard walks by

hyvää yötä taas, oon pahoillani että tänäänki postaus meni näin myöhäselle, mutta kuten sanottu aika kuluu nopeesti ja ihan huomaamatta kun on hauskaa! tää päivä on ollu aikamoista haipakkaa mutta super kiva, eli pahottelut siitä että tästä tulee taas tällänen hehkutuspostaus kuinka civa sunnuntai mulla on ollu :-D koittakaa kestää! aamu alko siis todella väsyneenä koska joudun herää kuulkaas niinkin aikasin ku 10.30! noo tiesin että eessä on kiva päivä joten sain itteni sängystä ylös ja jo 12 maissa käänsin pikku Peugeotin nokan kohti keskustaa, tän näkösenä:


pahottelut taas näistä peilikuvista, mutta ku meiän muut perheenjäsenet ei oo vielä kehittyny iha nii hyviks asukuvaajiks ku toi mun rakas valokuvaaja siskoni eikä itselaukasin säätöihin ollu aikaa ni joudun turvautuu peilikuviin pahoittelen :-( anyway asu oli musta ainaki tosi freesi ja kiva! rakastan noita valkosia tennareita noiden shortsien kanssa, iha ku oisin tennispelaaja :-D
  • t-paita H&M
  • huivi Seppälä
  • vyö H&M
  • shortsit Bershka
  • kengät H&M

pienoisen parkkipaikan metsästyksen jälkee treffasin Allin Stockalla (ylläri..) ja alotettiin kiertely ja kaartelu ympäri kaupunkia. ohjelmaan kuulu mm. farkkujen ja vaatteiden osto Allille ja mulle sukat :-D sitte pieni visiitti Mäkkärissä, piiitkästä aikaa pari juustoo nassuu ja sitte suunnattiinki siihe meiän päivän päätapahtumaan, jota ennen pari hienoa kuvaa teille!






otin teille myös yhen tosi tärkeen maisemakuvan ku aattelin ettei kukaa ehkä jaksa kattoo kauheen montaa iha vaa vähä erilaista kuvaa musta ja Allista :-D

niin sitten siirryttiin tosiaa siihe meiän päätapahtumaan josta tää postauski sai otsikkonsa ja jota olin oottanu niiiiiiiin kauan! eli siis jos joku ei viä tähän mennessä arvannu niin kyseessä oli Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 ! en ollu nähny siis kyseistä leffaa vielä ja oi että! tähän välii voisin mainita että rakastan Potter-kirjoja ja ne on ehkä parhaita mitä oon koskaa lukenu, mutta tykkään myös niistä leffoista ihan kauheesti. en ees ajattele niitä samassa sarjassa koska ei leffaa ja kirjaa voi musta mitenkää verrata, eli mietin aina noita leffoja ihan yksittäisinä ja kirjoista erillisinä leffoina joten en häiriinny siitä että ne on erilaisia ku kirjat eikä yhtä hyviä yms yms vaan tykkään vaan niistä !

en laita tähä nyt mitää traileria yms koska veikkaan että kaikki tietää mistä leffasta on kyse, mutta parilla sanalla voisin leffasta jotain sanoo, mutta ihan ekana kyllä yks sana: härkänen! siitä hetkestä ku me tultii Plevnasta ulos, siihen hetkee ku erosin Allista sanoin varmaa lähemmäs 50 kertaa kuinka hyvä toi leffa oli :-D edes se mun pelkäämä siirappinen loppukohtaus jota kaikki oli haukkunu ei voinu pilata tota leffaa multa koska tykkäsin siitä muusta leffasta niin paljon ja oon jo suunnitellu että meen heti sekä Korfulla Hellan kanssa, että Kairossa Ramin kanssa kattoon ton uusiks :-D eikä mua kiinnosta vaikka ne ois dubattu kreikaks ja arabiaks.. meillä oli tosi hyvät paikat Allin kanssa ja tossa puoli neljän sunnuntai näytöksessä ei kauheesti porukkaa ollu ja sali oli Plevnan ykkönen, meiän lähimmät ihmiset oli Vilma ja sen kamut jossain vähä meiän alapuolella, eli voitiin iha hyvi jutskailla leffasta jo siellä ja joka toinen sana oli "toi on niin hyvä, toi on ihan paras, tää on hyvä kohta" :-D en osaa ees sanoo miks se oli niin hyvä mut se vaan oli! se herätti iha sikana erilaisia tunteita niinku hyvän leffan pitääki ja olihan se nyt haikee ku se oli iha vika osa mutta todellaki huipulle lopetettiin toi leffasarja! :-)
menkää kattoon se jos ette oo vielä nähny!



ton huikeen leffaelämyksen jälkeen matka jatku Allille tai siis Allin isukille ruokapöytään! ehtihän siinä kuluakki sellanen puolisen tuntia niiden leffapoppareiden jälkeen että oliki jo aikamoinen nälkä :-) anyway syötiin herkkuruokaa ja lähettii viä istuskelee ja kävelee ympäriinsä tossa kauniissa kesäsäässä, saatiin kyllä aika kauan kierrellä ettiessämme aurinkoista istumapaikkaa mutta löytyhän seki jossai vaiheessa :-D siinä se ilta sitte vierähtiki taas nopeesti istuskellen ja jutskaillen kaiken maailman asioista, mutta superkivaa oli ja mulla on kurkku oikein kipee ku oon puhunu niin paljon :-D mutta ei se mitään. ootan jo innolla seuraavaa kertaa ku Allin kanssa tavataa, vaikka valitettavasti se menee vasta sinne lokakuulle ku ollaan Hellan kanssa molemmat rantauduttu takasin Suomeen :-( ainaki on jotain mitä odottaa täällä kotimaassaki! ♥ pusuja Alli ku luet tätä!

jahas tässä on vähä vierähtäny aikaa tätä postausta väsäillessä, huomisen ohjelmasta mulla ei oo tietookaan enkä panis pahakseni vaikka viettäsin koko päivän kotona kattellen Sinkkuelämää ja pakkaillen matkalaukkua! :-) saa nähä mitä huominen tuo tullessaan mutta eiköhä musta taas täälläki kuulla ainaki jokunen sana, nyt kuiteski heippis ja hyvää yötä kaikille! :-)

8 kommenttia:

  1. toinen hp-fani ilmottautuu!! aloin taas tänää lukee sitä ykköstä ja aattelin lukee ne kaikki läpi n. tuhannetta kertaa... :D mun sisäinen nörtti aina herää henkiin ku on puhe harry potterista! ja ihanat shortsit tälleen btw! :)

    VastaaPoista
  2. haha ai säki! :D joo mäki oon lukenu tänä kesänä 1 ja 2 ja viimeks viime kesänä luin ne kaikki taas kerran :D sama homma oikeesti, tossa nörtti asiassa, oon ihan fani! :D

    ja kiiitos paljon! :) noi on kyllä aikas täydelliset!

    VastaaPoista
  3. Moikkamooi, sulle olis pieni "mies haaste" mun blogissa!;)

    VastaaPoista
  4. jeii, kävinki heti tsekkaamassa! :D oon kyllä ton tyylisen jossai vaiheessa tehny mut ei kai komeita miehiä voi koskaan kattella liikaa eli voisin tollasen jossai vaiheessa taas väsätä, kiitti haasteesta ;)

    VastaaPoista
  5. ihanat shortsit!!<3

    VastaaPoista
  6. nii onki ! miksei bershkaa voi olla täällä treellä :D

    VastaaPoista
  7. ootpas todella nätti! ja kiva blogi sulla :) alan kyllä lueskeleen tätä!

    VastaaPoista
  8. voi kiitos paljon! :) ja tervetuloa, toivottavasti tykkäät jatkossaki:)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...