perjantai 19. elokuuta 2011

excuse me excuse me, i might drink a little more than i should tonight!

hello hello, tai siis yasas kaikille pitäs varmaa paremminki sanoo! sorppali että tää mun postaaminen on taas menny pikkase myöhäsee mutta olin aivan poikki eilisen parin päivän takia eikä tää kuumuus auta yhtään asiaa joten pääsin vasta nyt liikkeelle tänne nettikahvilaan. tää ilta on sujunu aika lepposasti omassa huoneessa hengaillen ja "illallista" syöden. Hellan äiti ja sisko siis lähti tänään Suomeen (:-( byäää!) joten tähän loppu mun ravintoloissa ravaaminen ja alan säästökuurille. hyvä esimerkki siitä on ehkä tosiaan toi mun tän iltanen ruoka: vehnäsämpylä ja paistettu maissi :-D no mieluummin toi ku Tampereen Aterian pöperöt eli en valita! tän postauksen ja netteilyn jälkee mulla ois viä ohjelmassa vierailu tuolla Hellan hotellin yökerhossa moikkaamassa tytsyjä ja sitte aikasin nukkuun pitkästä aikaa!

älkää huoliko toi mun otsikko ei viittaa siihen että oisin vetäny täällä hirveet kännit (vaikka siltä joka kuvassa näytänki... kiitos ripsienpidennykset ja kameran hieno salama!) oon vaan aina halunnu laittaa ton jonku "biltsupostauksen" otsikoks ja nyt kerranki sain joten that's the reason. postailin teille viimeks keskiviikkona kuvien kera, ja sen jälkeen on ehtiny taas sattua ja tapahtua. keskiviikkona koneelta lähettyäni käytiin Hellan äipän ja siskon kanssa syömässä taivaallista italialaista ja sen jälkee suunnattiin tosiaan tonne Hellan hotellin yökerhoon kattoon tyttöä työssään!





Hellan äippä ei kauaa tuolla kännisten ja huonosti käyttäytyvien brittien joukossa viihtyny, mutta mä ja Hellan sisko sinniteltiin ja ooteltiin Hellan vuoron loppuun. tän jälkee venailtiin viä hetkinen että Hellan ihanainen kämppis lopetti myös työnsä ja sen jälkee suunnattiin klubille! meillä oli tosi hauskaa vaikka kaikki oli aivan selvinpäin ja uskokaa tai älkää mutta minä Vetu joka en koskaan ikinä millonkaan tanssi muuta ku vähintää viiden drinkin jälkee, pistin jalalla koreesti monta tuntia ihan selvinpäin :-D kyllästyttiin vasta siinä vaiheessa ku wet t-shirt-kisa alko uhkaavasti lähestyä eikä meiän lemppareita On The Flooria tai Give Me Everythingiä kuulunu vieläkää missää. siinä vaiheessa päätettiin luovuttaa ja suunnattiin kaikki koteihimme yöpuulle jotta oltais aamulla taas pirteitä auringonottajia! (vaikka oon yhä sitä mieltä että esim. Hellan auringonottaminen on jo ihan rikollista koska se on aivan tarpeeks ruskee jo, jättäis jotain mullekki ! :-D)



yritin ottaa jotai hienoo biltsukuvaa..


en menis heti uskoo silmistäni että oon selvinpäin! :-D


torstai aamu valkeni mun osalta joka tapauksessa pienellä pommiin nukkumisella ja mun ja Hellan aamiaistreffit Sconton (paikallinen supermarket) edessä viivästy vähän mutta kyllähän siitä  sitte taas sen perus vehnäsämpylän mussutettuani pääsin raahautuun tonne rannalle ja altaalle saakka. siellä viihdyttiin taas koko päivä polskien ja aurinkoo palvoen, jonka jälkeen oli taas mun päikkäriaika ennen rankkaa iltaan valmistautumista :-D oli Hellan äitin ja siskon viimenen ilta joten haluttiin viettää mahollisimman paljon aikaa Hellan kanssa, niinpä syötyämme jossain englantilaisten hienosteluravintolassa suunnattiin taas Hellan siskon kanssa sinne keskelle kännisiä brittejä hengaileen Hellan työillan ajaks.




tulihan siinä sitte hengaillessa muutama juotua, mutta ei kai sitä nyt kehdannu kieltäytyä ku Hellan pomo hyvää hyvyyttään tarjoo tytsyille Jägerbombit :-D tuolla yökerhossa oli Hellan työkaverin synttärit ja teemana oli trash bag-party.... :-D me ei suuresta painostuksesta huolimatta vaatetettu itteemme jätesäkkeihin, mutta hauskaa meillä oli silti! ehdottomasti parasta ulkomailla (varsinki paikassa jossa ei oo suomalaisen suomalaista) on haukkua aivan vieressä istuvan ihmisen ilmettä tai tyhmää kännistä käyttäytymistä :-D sori ku oon hirvee mutta näkisitte ne keski-ikäset känniset britit siellä ni tajuaisitte mua! anyway meiän ilta oli mukava mutta koska Hellalla oli ihan järkky työpäivä ei jaksettu enää lähtee mihinkää jatkaan, vaan siirryttiin yöpuulle.


baarin ekat asiakkaat ja silti selväpäisimmät koko iltana.. miinuksena ne joille ei tarjoilla väärän rannekkeen värin takia :-D


olihan noi ihan tyylikkäitä pakko myöntää! varsinki Vin Dieselillä tossa etualalla :-)

tän päivän kulusta mainitsinki jo tossa ihan alussa, toivottavasti jaksoitte lueskella tälläsen hehtopostauksen jossa ei oikeestaan ollu mitään kauheen tähdellistä asiaa, mutta tällästä oon täällä nyt puuhaillu :-) huomenna ohjelmassa ois leffailta Hellan kanssa ja sunnuntaina toivottavasti mennää käväsee jossai ulkona. en voi viäkää uskoo että viikko on kulunu näin älyttömän nopeesti ja mulla on enää kaks jäljellä :-( täällä on ihan sairaan kivaa ja todellaki nautin joka hetkestä! paitsi siitä että täällä on ihan tuhatmiljoonaa hyttystä ja wallah en liiottele ku sanon että mun jaloissa on 60 hyttysenpuremaa?! voitteko kuvitella, nytki mua syö yks, eikö ne tajua ettei mussa oo enää mitään kaluttavaa jäljellä!

nyt toi baarimikko kuitenki kattelee mua jo siihen malliin etten kehtaa istua täällä ainoona asiakkaana enää kauempaa vaa lähen käväsee huoneen kautta ja sitte moikkaan Hellaa :-) huomenna aattelin kuvailla teille jonkunnäköstä päivä kuvina @ Korfu- postausta sellasesta mun peruspäivästä täällä! palataan siis joko huomenna illalla tai viimeistään sunnuntaina! vastaan myös teiän kysymyksiin mitä luultavimmin maanantaina, eli olkaapas kuulolla :-) heippa hei ja paaaaljon terkkuja Finlandiaan! 8-)

4 kommenttia:

  1. Heippa Veera! Saankos udella, että miten ihmeessä se Hella on päässyt sinne töihin? Kiinnostaisi vain ihan hirveästi tietää, kun itsekin olisi innostusta lähteä johonkin ulkomaille töihin. Mutta kiitti jos vastailet ja mukavaa loman jatkoa sulle! :)

    VastaaPoista
  2. moi! tottakai saa udella:) Hella laitto ilmotuksen sellaselle työnvälityssivustolle joka välittää työntekijöitä ulkomaille, muistaakseni sen nimi oli joku InterCarriers tai jotain. sinne jätetään ilmotus itestä että hakee töitä ja sitte ne kyselee yrityksiltä että oisko kiinnostuneita ja järkkää paikan :) en tiä miten helppo noita yleensä on saada, mutta ainaki Hellalle tuli tosi monta paikkaa mihin se ois päässy että käsittääkseni ei ainakaa mitenkää mahdotonta, mutta eri juttu on tietysti sitte että käykö yhtä hyvä tuuri paikan suhteen ku Hellalla jolla kaikki on sujunu mallikkaasti!

    mutta jos yhtään kiinnostusta on nii suosittelen ehdottomasti ja Hellakin suosittellee nii kokeilee :) ainahan takas kotiin pääsee jos ei ookkaa kiva paikka yms. tsemppii kovasti yrityksille toivottavasti onnistuu :)

    VastaaPoista
  3. In-Careers.com <- mene tonne tee profiili ja oo myös ite aktiivine ja seuraa työilmotuksia! helppoo ku mikä! mut huomioi et kaikki voi mennä aika viime tinkaa esim mää sain tietää mihin lähen vasta 2 vk etukätee t. hella

    VastaaPoista
  4. noni siinapa sita infoo tuli ihan tietajalta iteltaan! efgharisto poli my finnish love ;) mutta muista, finnish is cheating ja koita parjata siella ilman bodyguardia :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...