tiistai 16. elokuuta 2011

i welcome the sun!




huh mikä kälätysvideo :-D ja tunnetusti nätti alotuskuva... :-D  pointsit jos joku muu kun äiti jaksaa kattoo tän kokonaa! mutta siis siinä ois ny vähä kuulumisia (toivottavasti kuuluu) Korfulta parilta ekalta päivältä.

ps. unohdin mainita tossa ku kerroin tästä paikasta, et jos ei ota huomioo noita enkkuja yms ni tää on ihan kauheen kaunis paikka! tykkään :-)

nyt kuitenki lähen syömää Hellan ja muitten kaa johki kivaa ravintolaa ja palailen huomenna aikamoisen kuvapläjäyksen kera! alotan myös vastailee teiän kysymyksii heti huomenissa, mutta edellee saa laittaa tulee kyssäreitä jos on mielessä :-) heippa hei kaikki ihanat ja pitäkää kivaa!

7 kommenttia:

  1. oot hirmu kaunis! :)

    VastaaPoista
  2. OOT NIII IHANA!!!! <3

    VastaaPoista
  3. oot "luonnossa" vieläkin ihanampi ja tosi fiksun kuuulonen!! i loovve u

    VastaaPoista
  4. voi oot niin kaunis :) oli tosi kiva kattoo tätä videoo, puhut tosi luonnollisesti tässä :)

    VastaaPoista
  5. ihana video ja hiukset!! :)

    miten oikeen laitan ne, että ne näyttää nuin kivalta! :) voisit tehdä postauksen siitä`? :)

    -Emma

    VastaaPoista
  6. Anonyymi 1: haha :D kiitti iha sikke paljon! :)

    Anonyymi 2: voi vitsti vähä kiva kuulla että oot tota mieltä! :) vaikken ite ehkä menis ekana sanoo että oon fiksun kuulonen tässä :D mutta kiitos paljon sulle! :)

    Anna: kiittiii! <3 huomasin itekki että ehkä nää videopostaukset alkaa vihdoin sujuu ku kuulostin iha tosiaa siltä miltä yleensä aina luonnossaki :D

    Emma: kiitos! :) hmm en osaa oikei sanoo miten laitan mun hiukset :D täällä merivesi ja kuivashampoo on tehny tehtävänsä siinä et ne näyttää muhkeilta, ja sitte vaa tupeeraan sieltä täältä ja väännän jonkunäkösen nutturan :D voin kyllä koittaa tehä siitä jonkunlaista postausta mut ehkä vasta sit ku meen kotiin.

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...